saolasın bunu sordum işte.RowxFoRCe yazdı:Kardeş süre tutmadık ama fazla sürmedi gaffarın canı kırınca kolay ınıyor yalnz 50 den sonrakı yetenek nedenıyle bıraz zorlastıgı ıcın süre uzamıs olabılır...lBlackDeathl yazdı::idea:lBlackDeathl yazdı:Merak ettiğim ne kadar sürdü 3 cana indirme işlemi?
GAFFAR 3 CAN KACTI !!!!@@@@
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Re: GAFFAR 3 CAN KACTI !!!!@@@@
- azizcan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
3cana indirip ve gaffarın kaçması çok üzücü bir durum. Elinize sağlık inşallah gaffarın yatıyor vaziyette fotosunu görmek dileği ile 

Ya benim anlamadığım 3 cana kadar indiriyorsunuz nasıl kaçıyor bu 3 canda. 2 3 kişi daha aynı fotoğrafı koydu nedir bu 3 can sorunu ? :?
Megaxreal
[(^)Ecel Getiren]
>>ZoNGuLDaK><ÇayCuMa<<
KARAELMAS
67
Sen Üzülme Şehidim, Kurşun Oruç Bozmaz !
sana tek birşey diyorum Heyecan
...gerçekten söve söve gidiyoruz ama gaffar insanı eğlendiriyo
...3 can 5 can fark etmez Tadına baktık ama şunu bilin Gaffar imkansız değil...gizliden kesen insanlar var ama kendilerini açıklamıyorlar Grup uyum içinde olsun ve dikkatli olsun gerisi allah kerim
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
geldiğim süreçte ilk 5 günde kesmeyi planlıyorm
tbrk ederım ..
Ömer biliyosun bana taşkanat ayak düşmedi yoksa bu canlara kadar baya bir süre önce getirmş olmuştuk
İyi oyunlar Denemeye dewam edin..
tbrk ederım ..
Ömer biliyosun bana taşkanat ayak düşmedi yoksa bu canlara kadar baya bir süre önce getirmş olmuştuk
İyi oyunlar Denemeye dewam edin..
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Tebrikler.3 cana getirmek kesmiş kadar olmak demek bence.Ufak bir hatayla grup sarsılmış aslında 2 büyücü de vursa ölebilirdi.Canınız sağolsun.Biz de grupça en fazla 67 can yapabildik.Tek sorun ise tanka büyü bozan büyücünün kendisine atılan kaos etkisine süre yetişmemesi.
2006-2013
Onuda tank bozsun artıkizdirapgrafik yazdı:Tebrikler.3 cana getirmek kesmiş kadar olmak demek bence.Ufak bir hatayla grup sarsılmış aslında 2 büyücü de vursa ölebilirdi.Canınız sağolsun.Biz de grupça en fazla 67 can yapabildik.Tek sorun ise tanka büyü bozan büyücünün kendisine atılan kaos etkisine süre yetişmemesi.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
yüzde 25 bozma ihtimali direnç kırma için ne kadar güvenilir olacak? Büyücüye bozsun diyorsan tank ölecek bu seferinoky yazdı:Onuda tank bozsun artıkizdirapgrafik yazdı:Tebrikler.3 cana getirmek kesmiş kadar olmak demek bence.Ufak bir hatayla grup sarsılmış aslında 2 büyücü de vursa ölebilirdi.Canınız sağolsun.Biz de grupça en fazla 67 can yapabildik.Tek sorun ise tanka büyü bozan büyücünün kendisine atılan kaos etkisine süre yetişmemesi.
2006-2013
o ince ayarı yapman lazım ozman çok kolay...
Tılsım
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
Belki biz bunu başaramayız ama eğer kutubu bir büyücü 15 diğeri 5 puan yaparsa 40sn'de bir yapılan her türlü etkiye süre yetiyor bunu hesaplayarak büyücü arkadaşlarımızdan 1 tanesi büyü bozmayı kutub yerine artan 10 puanı büyü bozmaya verip büyü bozma'yı 15 yapsalar acaba diyorum ??Bir deneseniz kesersinzi belki..
Karaköy
Ultron
Megatron