Uzun zamandır oyuna girmediğim için bugün grup bölgesinde fark ettim. İçerde resim alamadığım için dışarıdan örnek vereyim. Bir yaratığın menzilinde girdiğimizde bize yönelir yönelmez üstüne bir hasar miktarı görülüyor ancak enerjisi eksilmiyor. Bilgisi olan var mı ? Ya da sadece bende mi oluyor :?:
Melodrama yazdı:Aynı sorun bayramdan önce de vardı
ozamanda sahur etkinliğiydi yüzde 5 enerji eksilmesi olur ama 100% ün geneline yansır canın 100 oldunu düşün canın yüzde 5 iner 95 olur ama canın %100 ü 95 tir enerji azalması enerjisini bu şekilde eksiltir (pek anlatamadım ama anlatmaya çalıştım emeğe saygı)
ozamanda sahur etkinliğiydi yüzde 5 enerji eksilmesi olur ama 100% ün geneline yansır canın 100 oldunu düşün canın yüzde 5 iner 95 olur ama canın %100 ü 95 tir enerji azalması enerjisini bu şekilde eksiltir (pek anlatamadım ama anlatmaya çalıştım emeğe saygı)
Yok emeğe saygımız sonsuz
aslında anlaşılır anlattın ben ne olduğunu bilmiyordum sanırım anladım
Şöyle anlatayım canavarın canı 500 ise yüzde 5 i eksilince 475 kalıyor ve canavarın canı 500 olarak değilde 475 e düşerek geliyor yani canı 500 olarak %100 değil 475 olarak %100 oluyor umarım anlatabilmişimdir