Bugün yaşanan çakma karekter olayı sonucunda bilgilendirme mayetinde forumda duyuru geçiyorum.
Loncamızın bir üyesi veya loncamızın sıkı takipçisi olan biri çakma karekter açarak şifre istiyor.
Lütfen bu kişilerle itibar etmeyin ve karekter ismini kontrol edin.
Bkz : Börteçınexatsız.
Aleykümselam Yusuf.
Bu olayı anlaman yada bulman çok iyi, Lonca iyesi olsun yada loncamızdan arkadaşı olan diğer kardeşlerimizden olsun böyle diyalogta bir anlık dalgınlıkla yada sahte samimiyete kanarak şifre verebilirler. Bu uyarıyı mümkün olduğu kadar fazla arkadaşımıza duyuralım ki daha sonra sıkıntı yaşamayalım.
Bugün Börteçınexatsız diye biri pm attı. Konuşmaya başladık sonra Alp'in şifresini istedi ki İhsan abi kimsenin karekterinin şifresini istemez bu durum beni şüphelendirdi ve baktım İhsan abinin konuşmasıyla bağdaşmıyor "w" kullanıyor küçük yazıyor hemen karekter ismini kontrol ettim Börteçınexatsız'dı. Fakat bana İhsan abinin hitap ettiği gibi hitap ediyordu? Nasıl oluyorda bana hitap ettiği şekli biliyor? Bu durum bana loncada bir HAİNİN olduğunu veya loncaya yakın görünen bir düşmanın olduğunu uyandırdı.
Uygun zamanda bir toplantı tertip edilmesini rica ediyorum.
Selamın aleyküm Börteçine Ailesi.
Forum sayfanızı kirlettiysem an itibari ile Özürlerimi borç bilirim.
Sadece şu konuya değinmek istemiştim.
YusufATMACA yazdı:Yaşanan olayı anlatıyım ki üyeler bilinçlensin;
Bugün Börteçınexatsız diye biri pm attı. Konuşmaya başladık sonra Alp'in şifresini istedi ki İhsan abi kimsenin karekterinin şifresini istemez bu durum beni şüphelendirdi ve baktım İhsan abinin konuşmasıyla bağdaşmıyor "w" kullanıyor küçük yazıyor hemen karekter ismini kontrol ettim Börteçınexatsız'dı. Fakat bana İhsan abinin hitap ettiği gibi hitap ediyordu? Nasıl oluyorda bana hitap ettiği şekli biliyor? Bu durum bana loncada bir HAİNİN olduğunu veya loncaya yakın görünen bir düşmanın olduğunu uyandırdı.
Uygun zamanda bir toplantı tertip edilmesini rica ediyorum.
Keyifli forumlar.
Öncelikle İhsan abi ile kadim konusunda bir tartışmamız olsada Bu konu başka konudur .
Burdan İhsan abiye özürlerimi borç bilir , bidaha olmamasını temenni ederim.
Şimdi konumuza gelelim.
Böyle bir hain Benim tılsımda en eski karakterim olan ''Çıngırock'' ı çalmıştır.
En başlarda oyunda geziniyor söylentisini aldım fakat ;
Sonra /f Çıngırock yaptığımda Olmadığını öğrendim ( Bunu neredeyse her gün 90 kez yapıyordum )
Ya ismini değiştirdi yada sunucu karakteri.
Şuan Oyunda ''Cıngırock'' olan biri dolanıyor .
Dikkatinizi çekerim Ç değil C..
Bu kişiye hiç bir şey demedim . Nedeni bende saklıdır.
Öncelikle şunu aklımıza kaydetmemiz gerekiyor.
Eğer bir insan , başka bir kişiden , diğer kişinin şifresini istiyorsa ,
Karakter adı aynı olsa bile şüphelenmek LAZIM.
Diğer konum ise ;
Örneğin benim şuan karakter adım BerkexCABİRİ olsun diyelim.
Başka bir üyelik açıp BerkexxCABİRİ , BerkexCABIRI, Berkexxcabiri , BerkexxCABIRI vs vs.
Hırsızların kullanacağı tüm sahte isimleri açmak gerekiyor.
Böylece birşey kaçırmassanız oyunda sahteniz olmayacaktır .
Tekrardan geçmiş olsun dileklerimi sunar , Bidaha olmamasını temenni ederim.
Lonca sayfanızı kirlettiğim için tekrar özür dilerim.
İyi akşamlar.
Berke kardeşimin bahsettiği konu çok mühim.
Aynı şey bir gün içerisinde benim başıma da geldi , arkadaşlığa eklediğimde durum ortada idi.
Adam bir lvl çar açmış , ondan bundan şifre istiyor.
Lütfen dikkat edin...
Berke kardeşimin bahsettiği konu çok mühim.
Aynı şey bir gün içerisinde benim başıma da geldi , arkadaşlığa eklediğimde durum ortada idi.
Adam bir lvl çar açmış , ondan bundan şifre istiyor.
Lütfen dikkat edin...
Hayırlı akşamlar....
Çakma karekter olayları başımıza gelebilir normal bir şey ve tedbir alınırsa hazin bir son bizi beklemez. Ancak ve ancak benim bahsettiğim konu bu değil , anlatmaya çalıştığım konu loncada bir HAİNİN olduğudur. İnce eleyip sıkı dokunup o HAİN bulunacaktır!
Selamünaleyküm yusufm bu sefer ki adam uzamn demekki diğerleri babamın çarını açıp benden şifre istyorlardı ) ama bir an önce toplantı yapmalıyızı ve bir temizlik şuunu herkez bilsin ihsan abim oyunda hiç bir şekilde şifre istemez telefonla alacaksa alır oy yüzden kimse inanamsın iyiy oyunlar
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
xtengiz yazdı:Selamünaleyküm yusufm bu sefer ki adam uzamn demekki diğerleri babamın çarını açıp benden şifre istyorlardı ) ama bir an önce toplantı yapmalıyızı ve bir temizlik şuunu herkez bilsin ihsan abim oyunda hiç bir şekilde şifre istemez telefonla alacaksa alır oy yüzden kimse inanamsın iyiy oyunlar
Güncel listede bir an önce temizlik yapılması zorunlu oldu.