Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize. Bir yıl vardır, bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rab'bimize. Hayırlı kandıller..
Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
Nedenben yazdı:S:a KoLay GeLsın. Gecmıs KandıLınız Mubarek OLsun GeLEcek Bayramınızıda Sımdıden KutLarım MaLum BeLkı Gorusemeyız. WesseLam.
Aleyküm selam , hoş geldin kardeşim.
Görüşürüz inş Semih.
Nasılsın , inşallah günller ardı ardına , hızla geçiyordur.
Seninde geçmiş kandilin mübarek olsun , memlekete gidiyordum ve ancak bu gün fırsat bulabildim cevap vermeye.
ustax66 yazdı:SELAMÜNALEYKÜM
Bütün kardeşlerimin mubarek kadir gecelerini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
CuRe yazdı:Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize. Bir yıl vardır, bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rab'bimize. Hayırlı kandıller..
asim3428 yazdı:Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
Muhammet Asım Küçük
Aleyküm selam abim ve kardeşlerim , kusuruma balmayın ,
kandil gecesi yoldaydım ve ancak şimdi sizlere cevap verebiliyorum.
Sizlerinde Kandilleri mübarek olsun.
Allah C.C bizleri bu günlere tekrar eriştirsin inşallah...