üretim sıfırlama
-
Godfatherrr
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
üretim sıfırlama
arkadaşlar ben üretim puanlarımı sıfırlamak istiyorum.Plus pakete üye olmam lazım.1aylık plus paket alsam yeterli olur mu acaba? illa 3 aylık plus mı almam lazım acilen yardım edebilir misiniz??
Re: üretim sıfırlama
3 aylık kutu alman lazımGodfatherrr yazdı:arkadaşlar ben üretim puanlarımı sıfırlamak istiyorum.Plus pakete üye olmam lazım.1aylık plus paket alsam yeterli olur mu acaba? illa 3 aylık plus mı almam lazım acilen yardım edebilir misiniz??

- streetart34
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
Karakterin bulunduğu hesaba daha önceden en az 1 adet İkv Özel Sürüm Kutusu (Derindeki Sır/Çemberlitaş) yüklü olması gerekmektedir. Aksi takdirde üretim ve toplama puanlarınızı sıfırlayamazsınız.Godfatherrr yazdı:arkadaşlar ben üretim puanlarımı sıfırlamak istiyorum.Plus pakete üye olmam lazım.1aylık plus paket alsam yeterli olur mu acaba? illa 3 aylık plus mı almam lazım acilen yardım edebilir misiniz??
- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Selamlar kolay gelsin,
Üretim/Toplama sıfırlamak için en az bir defa İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Özel Sürüm Kutusu yüklemeniz gerekmekte. Dükkanda satılan veya Mobil Ödeme ile alınan Plus Paketler Üretim/Toplama'yı sıfırlayamaz.
Keyifli forumlar.
Üretim/Toplama sıfırlamak için en az bir defa İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Özel Sürüm Kutusu yüklemeniz gerekmekte. Dükkanda satılan veya Mobil Ödeme ile alınan Plus Paketler Üretim/Toplama'yı sıfırlayamaz.
Keyifli forumlar.
PASLIBIÇAK - xCENTERx

-
Prinssof
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
al işte bi yönetici çakması dahaYusufATMACA yazdı:Selamlar kolay gelsin,
Keyifli forumlar.
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

Kişileri doğru yönlendirmenin, bilgi paylaşımının tek adı yardım severliktir.Prinssof yazdı:al işte bi yönetici çakması dahaYusufATMACA yazdı:Selamlar kolay gelsin,
Keyifli forumlar.
Dikkatinize.
Koray YAR
- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Tartışmaya girmeyi sevmem ama illa cevap verdirtiyorsun.Prinssof yazdı:al işte bi yönetici çakması dahaYusufATMACA yazdı:Selamlar kolay gelsin,
Keyifli forumlar.
Siz sadece düzgün Türkçe kullanmayı , yardımseverliği GameMaster larda mı görüyorsun?
Ha doğru tabii onlardan başka kimde göreceksin ki?! Asosyal hayat tarzın seni bilgisayar başından kaldırmadığı için aldığın kültür ile bağdaşmadığından dolayı sana acayip/ilginç geliyor.
Konuyu saptırdığımdan dolayı özür dilerim | Keyifli forumlar.
PASLIBIÇAK - xCENTERx

-
Godfatherrr
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
teşekkürler 
- angelona
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: Jön Türkler
Dükkandan akçe ile aldığımız isim değiştirme kodu bunun için yeterli degilmi ?
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Hayır değil.angelona yazdı:Dükkandan akçe ile aldığımız isim değiştirme kodu bunun için yeterli degilmi ?
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG