LeoNaRR yazdı:Oyun artık eskısı gıbı tat vermıor.. oyuncululara deger verılmıoo sadece paraya donmus bı oyun var artık karsımızda.... Kombınasyon olayı ıtem olayı bıtmıs durumda.... ben ıkv den tum destekımı cekıorm ne akce ne plus almıorm bundan sonra tamamen bırakıorm ..
En iyi şifalardan bi tanesi idi braktı
BlackRaveN şifacı karakterde son dönemde ustalaşmış bi arkadaştı bıraktı.
FaeX oyunda tanıdıgım en iyi şifalardan bi tanesi dahaydı oyunu bıraktı.
Yönetim merak ettigimiz konulara neden açıklık getirmiyorsunuz ??
Daha kac arkadasımızın oyunu bırakması gerek ,
Plus paketim 2 hafta içinde bitiyor 2 üyelik kullanıyorum oyunada girmiyecem sorunlar halolmadan ikv yede ne akce konusunda ne plus konusunda destek olacam ..
zamanında açılmış bi konu:
:arrow: viewtopic.php?f=26&t=70321
Nocomment yazdı:
HaRuF yazdı::arrow: Konuya bakan bütün şifacı kardeşlerimizin yorumlarını bekliyorum
Bu konu dışında , diğer bütün sunucularda yaratmış olduğunuz forum kirliliği sebebiyle ; Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
1.si sizi tebrik ediyorum milletin merak ettigi sorulara acıklık getirmek yerine susturuyorsunuz !
Destekle iletişime girdik cevap dahi atmıyorsunuz ?
Sizlere SAYIN diye hitap etmek size küfürmü geliyor??
forum kirliliği demişsin sana o kadar konu gösteririmki her sunucuda acıldıgı halde ceza almamıs çocukmu kandırıyorsun ? Yatarken rahatmısın ??
Elinde yetki varya kimin konusup konusmuyacagını sen seçiyorsun ..
Nocomment yazdı:
aytac16 Adlı oyuncumuz konuyu 01 Eyl 2011 15:47 de açmış, kural ihlaline girdiğinden konu silinmiş , aynı konu XDEVAX tarafından 03 Eyl 2011 12:50 de yeniden açılıyor.viewtopic.php?f=26&t=77388&p=712825#p712825 Forum görevlisi bu sefer açıklama yaparak konuyu kilitliyor.
Her zaman siz haklısınız her konuda değilmi?
Başka bi konudan bi alıntı yaptım .. Arkadaş ilk konu kilitlenseydi bidaha aynı konunun tekrrı söz konusu oldugunda silseydi?? Neden bazı seyler gücünüze gidiyor
Benim konuya tekrr dönmek istiyorum. Ben formu takip ederken sadece kuklacıda acılan konusmaları taki ediyorum ve benim gibi bircok insan var sadece kendi sunucularına baglı olan . Her sunucunun Genel etkilesim kısmında konuyu açarak konusmanın kuklacı sunucusunda toplanmasını amaçladım kötüde yapmadım Pişmanda değilim
Sizi vicdanınızla bırakıyorum. Yazılarım gücünüze giderse bunada ceza verebilirsiniz Bu yazıma hiç bir forum görevlisi cevap vermesin "Nocomment" ten cvp bekliyorum tabi yüzü varsa .
Bu arada yaptıgınız iş anca bu kadar olur Bu arada bütün sunucularda aynı konuyu acmıs kişilerin isimlerini yolluyayım isterseniz ceza verecekseniz bnm yaptıgım sucsa onlarınkide öyledir değilmi Nocomment Kritik 24.4, büyü şifa 2394 bastıgım kritik can 10k ;kritik 18, büyü şifa 1800lerde olan şifacının bastıgı can 10k Çözüm bulun az çalısın !
Lawless= ŞAHXVETERAN Forum kuralı:10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. viewtopic.php?f=26&t=77476
Öncelikle Bu Konuyu Açtığın İçin Tebrik Ediyor, En Kısa Zamanda Şifacını Silip Başka Bir Karakterle Oynamaya Başlamanı Temenni Ediyorum.
[/size]
Ben sadece şifacı oynamayı seviyordum artık şifacılıgıda sevmiyorum
Geçmişten günümüze gelen baskıcı sistem, Game Master oyuncuların sorunlarına kulak verecegine biz bunları nasıl sustururuz diye uqrasıyor bugün birilerine ceza veriyimde neşem yerine gelsin diye uqrasıolar
Ben bu oyunu bi ağaca benzetiyorum :
İlk ağacı ekersin büyür büyür sora köklerini uzak yerlere kestirirler, yapraklar solup dökülmeye başlar.
Eger sizler bu agacın kökleriylesinz bizde yapraklarıyız ama unutmayın yapraklar tek tek düşer ama sonunda ağaç çıplak kalır
İyi forumlar .
Lawless= ŞAHXVETERAN Forum kuralı:10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. viewtopic.php?f=26&t=77476
LeoNaRR yazdı:Oyun artık eskısı gıbı tat vermıor.. oyuncululara deger verılmıoo sadece paraya donmus bı oyun var artık karsımızda.... Kombınasyon olayı ıtem olayı bıtmıs durumda.... ben ıkv den tum destekımı cekıorm ne akce ne plus almıorm bundan sonra tamamen bırakıorm ..
En iyi şifalardan bi tanesi idi braktı
BlackRaveN şifacı karakterde son dönemde ustalaşmış bi arkadaştı bıraktı.
FaeX oyunda tanıdıgım en iyi şifalardan bi tanesi dahaydı oyunu bıraktı.
Plus paketim 2 hafta içinde bitiyor 2 üyelik kullanıyorum oyunada girmiyecem sorunlar halolmadan ikv yede ne akce konusunda ne plus konusunda destek olacam ..
zamanında açılmış bi konu:
:arrow: viewtopic.php?f=26&t=70321
Nocomment yazdı:
HaRuF yazdı::arrow: Konuya bakan bütün şifacı kardeşlerimizin yorumlarını bekliyorum
Bu konu dışında , diğer bütün sunucularda yaratmış olduğunuz forum kirliliği sebebiyle ; Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
1.si sizi tebrik ediyorum milletin merak ettigi sorulara acıklık getirmek yerine susturuyorsunuz !
Destekle iletişime girdik cevap dahi atmıyorsunuz ?
Sizlere SAYIN diye hitap etmek size küfürmü geliyor??
forum kirliliği demişsin sana o kadar konu gösteririmki her sunucuda acıldıgı halde ceza almamıs çocukmu kandırıyorsun ? Yatarken rahatmısın ??
Elinde yetki varya kimin konusup konusmuyacagını sen seçiyorsun ..
Nocomment yazdı:
aytac16 Adlı oyuncumuz konuyu 01 Eyl 2011 15:47 de açmış, kural ihlaline girdiğinden konu silinmiş , aynı konu XDEVAX tarafından 03 Eyl 2011 12:50 de yeniden açılıyor.viewtopic.php?f=26&t=77388&p=712825#p712825 Forum görevlisi bu sefer açıklama yaparak konuyu kilitliyor.
Her zaman siz haklısınız her konuda değilmi?
Başka bi konudan bi alıntı yaptım .. Arkadaş ilk konu kilitlenseydi bidaha aynı konunun tekrrı söz konusu oldugunda silseydi?? Neden bazı seyler gücünüze gidiyor
Benim konuya tekrr dönmek istiyorum. Ben formu takip ederken sadece kuklacıda acılan konusmaları taki ediyorum ve benim gibi bircok insan var sadece kendi sunucularına baglı olan . Her sunucunun Genel etkilesim kısmında konuyu açarak konusmanın kuklacı sunucusunda toplanmasını amaçladım kötüde yapmadım Pişmanda değilim
Sizi vicdanınızla bırakıyorum. Yazılarım gücünüze giderse bunada ceza verebilirsiniz Bu yazıma hiç bir forum görevlisi cevap vermesin "Nocomment" ten cvp bekliyorum tabi yüzü varsa .
Bu arada yaptıgınız iş anca bu kadar olur Bu arada bütün sunucularda aynı konuyu acmıs kişilerin isimlerini yolluyayım isterseniz ceza verecekseniz bnm yaptıgım sucsa onlarınkide öyledir değilmi Nocomment Kritik 24.4, büyü şifa 2394 bastıgım kritik can 10k ;kritik 18, büyü şifa 1800lerde olan şifacının bastıgı can 10k Çözüm bulun az çalısın !
Arkadaşım söylenebilecek tek bir söz bırakmamışsın Teşkilat sunucusunda oynuyorum oyunda vakit geçirebilecek birşey kalmadığından can sıkıntısı öyle forumda dolanıyordum 2240 büyü şifam var 1150 büyü şifalı bir arkadaşı stuarta götürdük tanka bastığı cana inanamadım 10482 benim en fazla 3 kere bastığım krtik cana baktım 9802 , 10254,12309 tek kelimeyle rezalet
Ben mevlana item giyerek bile 11k can basamadım daha ..
LASTDRAGON yazdı:
... İyi konu açmışsın kardeş ..
Şifacılar dizdikleri itemin farkını anlamaları için Lütfen biraz gözden geçirin bu konuyu .
Ve forma girmeyip oyundada bu konudan dert yanan cok arkadasımız var !
Farklı sunuculardaki arkadaşlarıma sesleniyorum her sunucuda aynı kişi tarafından konu açılması yasakmış Lütfen her sunucuda farklı bi arkadasımız " şifa efsunu ile can basma arasındaki uyumsuzluk hk." konu açıp link ile konuyu buraya yönlendirin
Nocomment yazdı:
Nocomment bu yazdıgım sorun olmaz demi?:)
Selamlar , Uzun süredir bu konuyu takip etmekteyim bir çok arkadaşım fikrini yazdıktan sonra benimde yazmam gerektiğini düşündüm . Anıl senin ne kadar iyi bir şifacı olduğunu ve şifacı karakterine gönül verdiğini 2'mizde biliyoruz Seninle şifacı hakkında uzun sohbetler ettik en son konuşmamızda bu kritik mevzusu ile ilgiliydi , Tekrar sana hak verdiğimi belirtmek isterim Bilirsinki şifacımda İbni Cevriye Sultan Ceket bulunuyor sen ve bissürü kişi neden ibni ibni basmadın , ibni ibni basalım çok güzel olur gibi şeyler söylemişlerdi . Hepsinede senin bu yazdıklarını aynı şekilde söylemiştim .. Ne yazıkki oyunda bulunan ve gözardı edilen , Şifacı karakterine tamamiyle hiç'e sayan bir AÇIK . Yönetim ne kadar gözardı etmek istese'de bu açık artık kaçınılmaz bir noktaya varıyor . Ne kadar şifacı karakterini VS amaçlı kullansam'da , Bu iyileştirme olayının düzeltilmesini temenni ediyorum .
Nocomment yazdı:
Belirtmek istediğim bir diğer olay ise , Forumda bulunan veyahutta genel etkileşimde yeralan onlarca gereksiz konu variken , çok önemli bir nokta'ya değinmiş olan kardeşimizin bu konusuna bu tarzda bir tepki vermeniz beni oldukça şaşırttı .
HaRuF yazdı:Konuya bakan bütün şifacı kardeşlerimizin yorumlarını bekliyorum [/color]
XxSuPeRMaNxX yazdı:Selamlar , Uzun süredir bu konuyu takip etmekteyim bir çok arkadaşım fikrini yazdıktan sonra benimde yazmam gerektiğini düşündüm . Anıl senin ne kadar iyi bir şifacı olduğunu ve şifacı karakterine gönül verdiğini 2'mizde biliyoruz Seninle şifacı hakkında uzun sohbetler ettik en son konuşmamızda bu kritik mevzusu ile ilgiliydi , Tekrar sana hak verdiğimi belirtmek isterim Bilirsinki şifacımda İbni Cevriye Sultan Ceket bulunuyor sen ve bissürü kişi neden ibni ibni basmadın , ibni ibni basalım çok güzel olur gibi şeyler söylemişlerdi . Hepsinede senin bu yazdıklarını aynı şekilde söylemiştim .. Ne yazıkki oyunda bulunan ve gözardı edilen , Şifacı karakterine tamamiyle hiç'e sayan bir AÇIK . Yönetim ne kadar gözardı etmek istese'de bu açık artık kaçınılmaz bir noktaya varıyor . Ne kadar şifacı karakterini VS amaçlı kullansam'da , Bu iyileştirme olayının düzeltilmesini temenni ediyorum .
İbni ibni ceket basacak arkadaşlara ibni ibni ceket basmamalarını ibni cevo ceket satın almalarını söylemişimdir
Konumuz kritikle şifa efsunu daha az bi şifacının kritik ve şifa efsunu bi şifa arasındaki olması gereken iylestirme ..
Daha önceki yorumlarda yazdıgım gibi; Kritik 24.4, büyü şifa 2394 bastıgım kritik can 10k ;kritik 18, büyü şifa 1800lerde olan şifacının bastıgı can 10k Çözüm bulun az çalısın !
"Antalya Mini Buluşmaya Davetlisiniz. " konusu bütün sunucuların genel etkileşim kısmında bulunmaktadır . Ve hiç bi şekilde cezaya tabi tutulmamıstır . Acaba isminizin orda geçmesiyle alakası varmıdır?
" Deniz harp okulu törenine gelenler buraya " hemen hemen her sunucu genel etkileşiminde açılmıs bi konudur .
Bu tür konular ceza yemedi .Ben oyunda olan şifacıların ortak sorunlarını dile getirdim ve 7 günlük cezaya tabi tutuldum . Hem yukarda yazdıgım konular " konu dısı " kısmında yazılmalıydılar .
Ve bu kolar formun ilk 2 sayfasında karsıma cıkan bütün sunucularda olan konulardır.
Özür dilemek adam gibi adamların işidir; konuyu silmek , kilitlemek birilerini susturmak size yakıstımı?
Ya bu tür konuların ceza alması gerekiyor , yada cezamın kaldırılması gerekiyor.
Yok yok sadece şifacıların sorununu halledin bunada razıyız .
HaRuF yazdı:
Ve 1 sayfa daha var yollayıpta daha fazla alan kaplamasın diye koymuyorum. [ve bunun gbi bi kullanıcım daha var]
Bu kodlamayıp ayarlamayı yapanlar oyundan para kazananlar paranızı alıyorsunuz ya isteklerimizi karsılıyormusunuz ?
Oyuncuların sesine kulak verin . Biz sadece zevk almak için oynuyoruz zevkimizede etmeyin. Hatalar düzeltilsin!