Efektli Yetenek Tasarımları (Şifacı)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Efektli Yetenek Tasarımları (Şifacı)

Mesaj gönderen xPrince »

Yani yanlış anlaşılır, Her dağa çıkanı pkk zannediyolar, ama zaten öyle ve onları vurmak içinde bizim dağa çıkmamız lazım, senin burda çok ciddi biçimde benim pkk tarafında olduğumu belirtmeye çalıştığını düşünüyorum, Kötü yorumu yaparım sanane, niye beni dahada böyle kötüye çıkarma çabasına giriyosun ?
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
Matara
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Lonca: Lie The World

Mesaj gönderen Matara »

izdirapgrafik yazdı:
Daha önce savaşçı ve büyücü karakterleri için tasarlamış olduğum özel yetenek konularında şifacılar için de zamanı geldiğinde çalışmalarımı yayınlayacağımdan söz etmiştim.Benim ardımdan yetenek tasarlama mevzusu oldukça popülerleşti,denemeye kalkanlar ve çalışmalarını yayınlayanlar oldu.Şimdi ise yeni biten şifacı karakteri özel yeteneklerini beğenilerinize sunmak istiyorum.

29 Ocak 2011 tarihli "Efektli Yetenek Tasarımları (Savaşçı)" konusuna ulaşmak için;

[code]viewtopic.php?f=58&t=49348[/code]

30 Mayıs 2011 tarihli "Efektli Yetenek Tasarımları (Büyücü)" konusuna ulaşmak için;

[code]viewtopic.php?f=46&t=64095[/code]

----------------

"Kudretli Bulut"

Şifacıların iyileştirme yeteneğinin ardından şimdi de kudret verme yeteneği ortaya çıktı.Müttefikler üzerinde kullanılan bu yetenek ile şifacı karakterinin enerjisinden küçük bir miktar alarak hedefe kudret kazandırmak amaçlanmıştır.

Resim
Resim

"Çatışma Emri"

Fiziksel ve element direnç alanı yetenekleri gibidir,kendisine ve grup üyelerine ekstra kritik ve büyü kritik şansı sağlar.

Resim
Resim

"Hızlandırma"

Kıyamet dünyasında en çok ihtiyaç duyulan özelliklerden biri de hızdır şüphesiz.Hızlandırma yeteneği müttefiklerde kullanılan ve hareket hızını arttıran özel bir etkidir.

Resim
Resim

"Acil İlk Yardım"

Büyük çatışmalarda,sıkı savaşlarda her şeyin kaderini değiştirebilecek özelliğe sahip bir yetenektir.Acil ilk yardım etkisi uygulanan müttefik,etkiyi aldığı şifacının büyü şifa/büyü kritik düzeyleri ile yeteneğe verilmiş puana bağlı olarak artan süre boyunca kendisini iyileştirebilir/kudretlendirebilir.

Resim
Resim

"Deli Doktoru"

Eminönü'nün sayısız ucube dolu lanetli sokaklarında,Yeraltı'nın Kadim Hidra'nın kükremesiyle yankılanan mağaralarında,varoluşun tanıkları Meranların kol gezdiği saklı şehirlerde şifacı karakterlerin kendi kendilerine yetebilmeleri için özel olarak tasarlanan şaheser bir yetenektir.Sadece şifacı karakterin kendisinin kullanabildiği yetenek süresi boyunca şifacının maksimum hasarı/saldırısı/kritiği/savunması ciddi düzeyde artar.

Resim
Resim

Her biri kendi fikrim ve tasarımımdır.Emeğe saygı çerçevesi içerisinde bir teşekkür yeter,Çemberlitaş'tan "işe yarar" eşyalar düşürmem için dua da edebilirsiniz:) Saygılarımla.

Katkılarından Dolayı Özel Teşekkürler:
ALoAzraiLL
Seroyt
ŞAHSEN BEN ÇOK BEĞENDİM. İŞİN İÇİNDE EMEK VAR SONUÇTA. Daha güzel çalışmalarını heyecanla bekleyeceğim.
TheAnswer 3 ;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Harunyus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Harunyus »

Emeğe saygı bir yana mükemmel olmuş Umut abi, şüphesiz oyunun grafiklerinden çok daha başarılı.
Örneğin şifacının direnç açtığında ortaya çıkan ve grubu saran alandan daha başarılı.
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

Resim
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen DescriptionS »

Emeğe saygı bir yana mükemmel olmuş , şüphesiz oyunun grafiklerinden çok daha başarılı.
Örneğin şifacının direnç açtığında ortaya çıkan ve grubu saran alandan daha başarılı.
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kullanıcı avatarı
grafikzeydan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen grafikzeydan »

XPRİCE Adlı Kullanıcı Kendi Photoshop Çalışmalarını Sergile Ozaman ? Sakatat gibi Her Güzel Konuya Pis Pis Yorum Atyorsun Gıcık Kapyorum Senden.Emeğe Saygın Olsn Kıskanç İnsan Tebrikler Izdırap Çalışman Güzel Gayet Başarılı Kudret Kısmına Katılyorum Ama O Yetenek Sadece GB'De İşlemeli
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Harunyus yazdı:Emeğe saygı bir yana mükemmel olmuş Umut, şüphesiz oyunun grafiklerinden çok daha başarılı.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
Chardo
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Chardo »

Ellerine sağlık.Efektlerin her biri birbirinden güzel.İsimlendirmeler de başarılı olmuş.

Emeğe saygı...
Kullanıcı avatarı
Rebornthebest
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Rebornthebest »

Umut gerçekten harika olmuş :) Emeğe saygı..
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Masterlid »

Eline , Emeğine Sağlık . Gerçekten Hepsi Birbirinden Güzel ;)
Fakat Şöyle Bir Durum Varki ; İKV Bildiğiniz Gibi Diğer MMPORG Oyunlarından Daha Fazla Ayrıntı İçeriyor ,
Bunlara Bağlı Olarak O Ayrıntılarla Birlikte Oyunu İlerletip Geliştirmek Bir Hayli Zor .
Demek İstediğim Şu Ki ; Sizler Böyle Güzel Çalışma Yapıp , Fakat Bunların Oyuna Hemen/Direkt Olarak Eklenmemesini Aldırış Etmemeniz.
Yani İKV Yavaşça Gelişip Büyüyen Bir Oyun , Sizlerinki Gibi Güzel Düşünceler Besliyor Gelişimin Damarlarını .
Bu Yüzden Böyle Güzel Düşüncelerden Hiç Bıkmayın , Sürekli Paylaşın ;)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen okan34 »

Onların yetenek olabileceğini düşünmek istemeyiz. Hepsi birbirinden gereksiz ama emeğine saygı duyuyorum, ellerine sağlık.
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön