Mobil Ödeme Vodafone'da!
Re: Mobil Ödeme Vodafone'da!
Dünden beri akçe almaya çalışıyorum verdiğim 40 kuruşlar 5 lirayı buldu akçe kodunu yazıp 7979 a atıyorum hic bir yanıt gelmıyor 40 kuruş 40 kuruş alıyorlar . 3pay mobil ödemeyle deniyorum onay mesajı geliyor onaylıyorum ondan sonra ne kod geliyor ne parayı alıyorlar . :?
Vodefoneyle akçe almada genel bi sorun var tek benden kaynaklanmıyor.
Ben Vodafone aracılığı ile 2 kere aldım ikisinde de hiç bir problem çıkmadı.twone yazdı:Dünden beri akçe almaya çalışıyorum verdiğim 40 kuruşlar 5 lirayı buldu akçe kodunu yazıp 7979 a atıyorum hic bir yanıt gelmıyor 40 kuruş 40 kuruş alıyorlar . 3pay mobil ödemeyle deniyorum onay mesajı geliyor onaylıyorum ondan sonra ne kod geliyor ne parayı alıyorlar . :?Vodefoneyle akçe almada genel bi sorun var tek benden kaynaklanmıyor.
Sen almaya çalıştığında yoğun bir zamana denk gelmişsindir. Bekleyince gelir belki

Şimdi Eminönü'nde...
- sencer4949
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
La yeter .Lütfen Bakınız,Akçe Yüklücem geçici olarak hizmet vermio dio sü
rekli kontör yiyo .Yeter Lütfen Şunu Düzeltin oyunu bırakcam şundan ötürü!
rekli kontör yiyo .Yeter Lütfen Şunu Düzeltin oyunu bırakcam şundan ötürü!
ßüyücünün Zırhı ßeynidir
Oyuna Geri Döndüm
Herkese iyi oyunlar
------LcWaikiki------
Oyuna Geri Döndüm
Herkese iyi oyunlar
------LcWaikiki------
Slm
Ben alamanya da yasiyorum ve plus uye olmak istiyorum nasili olabilirim bilamiyorum IKV oyun CD burda satilmiyor nasil yapabilirim bir yardim edermisin
saygilar
Ben alamanya da yasiyorum ve plus uye olmak istiyorum nasili olabilirim bilamiyorum IKV oyun CD burda satilmiyor nasil yapabilirim bir yardim edermisin
saygilar
pasa25 yazdı:Slm
saygilar
üyelikaldan sipariş ederek kutu gelmez sanırım ama e-pinleri gelir . Kutuda kargoda gelirmi bilemiyorum
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk