<> Kurt Loncası <>
Re: <> Kurt Loncası <>
slm ilk önce herkezin bayramını mübarekliyorum=)) abilerim ablalarım en kısa znm da bayram haclıgımı oyundan alırım
HASANIM bidanecik kuzum bnde knt yok msj atamıyorum bu aksam anem alck :lol: :lol: sakin cimrilik ypma msj at sen
bu arada Kurtlarxangelinay (Yasemin) böle bi car henüz görmedim eger bu ANGELİNAY ise ne cabuk elemeleri gectide loncamıza alındı sadece yasemin hanım değil herkez için gecerli bu kadr basit olmamalı loncamıza alımlar=)) bu arada HASANIM SENDEN BİR ricam olcak Kurtlarxgöçmen adlı carı benm ismimi yazarmısn PELİN artık o carla girmiyor...Benim carlarımda takılıyor kendisi
iyi eglenceler hepinize bu arada MURAT REİSİMİZ BU AKSAM GELİYORRRRRRRRRRR
seni SEVİYORUM D & M
cansuhzn yazdı:Forma Girdim en son ki yazıya baktım lonca kapanmamışmıydı falan gibi yazılar kim buranın forum sözcüsü cvplasın .p
Boş muhabbetlerden ibaret değildir hayat. Artık diye, poşete doldurup attıığın çöpleri, karıştırarak ekmek parasını kazananların akşam evde ne yemek yediğini düşünebiliyorsan, . Bil ki farklısın, aslında hayat göründüklerinde değil görünmediklerinde daha anlamlı...
Hezeyan
siz farklı olan kurtlar hezeyan kısa bbi aradan sonra yne sahalarda : )
katılıyorum kuzucan FORUM SÖZCÜSÜ EZÜK=)
seni SEVİYORUM D & M
- kurtlarxrdrya
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
BU HESABIMDA ACILMIŞŞŞŞ
artık bu hesaptayım=)
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..
www.kurtloncasi.com

www.kurtloncasi.com
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
S.a Arkadaşlar 6 günlüğüne tekrar aranızdayım o süre arfında hem oyunda hem forumda sizlerle birlikteyim telefonum açıktır.
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
-
- FareAdam Düşmanı
Reis öncelikle hoşgeldin..
İnşallah aramıza tamamen döndüğün günleride görürüz.
İnşallah aramıza tamamen döndüğün günleride görürüz.
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
-
- Çınaraltı Müdavimi
herkese merhaba.
öncelikle hepinizin mübarek ramazan bayramını ve Zafer bayramını kutlarım. biraz geç oldu ama tatildeydim. Marmarise gittik, bu sene ilk defa denize girdin (nihayet) ve hiç geri gelmek istemedim. cuma günü (yarın) eşim ve ben çalışıyoruz o yüzden evimize geldik. belki cumartesi yada pazar günü oyuna girerim. Reis Hoş geldin bu arada umarım görüşme fırsatımız olur. buna baya ihtiyacım var çünkü neyse hepinizi özledim şimdi yatıcam malum yarın iş günü herkeze iyi eylenceler....
Bu arada bebeğim erkek olucak Reis sana söyleme fırsatım olmadı. ismini Deniz koyacağız
Bide gözleri mavi oldumu
çok can yakıcak inşallah çook :lol:
öncelikle hepinizin mübarek ramazan bayramını ve Zafer bayramını kutlarım. biraz geç oldu ama tatildeydim. Marmarise gittik, bu sene ilk defa denize girdin (nihayet) ve hiç geri gelmek istemedim. cuma günü (yarın) eşim ve ben çalışıyoruz o yüzden evimize geldik. belki cumartesi yada pazar günü oyuna girerim. Reis Hoş geldin bu arada umarım görüşme fırsatımız olur. buna baya ihtiyacım var çünkü neyse hepinizi özledim şimdi yatıcam malum yarın iş günü herkeze iyi eylenceler....
Bu arada bebeğim erkek olucak Reis sana söyleme fırsatım olmadı. ismini Deniz koyacağız

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
Kurtlarxkadriye yazdı:herkese merhaba.
Bu arada bebeğim erkek olucak Reis sana söyleme fırsatım olmadı. ismini Deniz koyacağızBide gözleri mavi oldumu
Merhaba Gökçen hoş buldum hoş geldin uzun zaman oldu bu aralar oyuna girersen görüşmek isterim ben oyunda olmasamda çağrı yada msj atabilirsin telefonuma
maşallah yeğenlerde çoğalıyor
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
Dün fırsat olmadı yazmaya şimdiye kaldı yazmak ...
Hani ben yokken arkamdan atıp tutan bir #@!? vardı hani kılavye erkekliğinden gerçek hayatta ki güçten bahseden aha şimdi etrafımda ne demir parmaklıklar ne taş duvarlar nede esaret zinciri var 6 günlüğünede olsa dışarıdayım 1 damla delikanlılığın var ise şimdi yüzüme de o dediklerini fazla deil 1 gr erkekliğin varsa yüreğin yetiyorsa de ben buradayken sonra bakalım nasıl oluyor reel de erkeklik reelde güç sende gör herkeste görsün şimdi seni görim
Ben aht etmiştim buraya bişi yazmadan gelip gırtlağına yazıcaktım burayada yassam aştında kalamayacağın kadar ağır bir hitapla yazıcaktım onun içinde o beğenmediğin berkaya şükret köpek seni ...
Hadi şimdi seni görim yüreğin yetiyorsa de yüzüme karşı uzak deilim sana 6 günde olsa ...
Hani ben yokken arkamdan atıp tutan bir #@!? vardı hani kılavye erkekliğinden gerçek hayatta ki güçten bahseden aha şimdi etrafımda ne demir parmaklıklar ne taş duvarlar nede esaret zinciri var 6 günlüğünede olsa dışarıdayım 1 damla delikanlılığın var ise şimdi yüzüme de o dediklerini fazla deil 1 gr erkekliğin varsa yüreğin yetiyorsa de ben buradayken sonra bakalım nasıl oluyor reel de erkeklik reelde güç sende gör herkeste görsün şimdi seni görim
Ben aht etmiştim buraya bişi yazmadan gelip gırtlağına yazıcaktım burayada yassam aştında kalamayacağın kadar ağır bir hitapla yazıcaktım onun içinde o beğenmediğin berkaya şükret köpek seni ...
Hadi şimdi seni görim yüreğin yetiyorsa de yüzüme karşı uzak deilim sana 6 günde olsa ...
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtlarxrdrya
- Sahaf Yardımcısı
Kurtlarxkadriye yazdı:herkese merhaba.
Bu arada bebeğim erkek olucak Reis sana söyleme fırsatım olmadı. ismini Deniz koyacağızBide gözleri mavi oldumu
ANAMMMMM :shock: :shock: ablam gec oldu ama umarın bayramın ve tatilin iyi geçmiştir özlettin kendini bu arada bayramını en içten dileklerimle kutlarım bayram bitti ama nese=))
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..
www.kurtloncasi.com

www.kurtloncasi.com
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Dayyyytt Hayırlı Cumalar Millet
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD