EGEMENxSalvador yazdı:EGEMENXLEADER EGEMENxLİDER EGEMENxSalvador EGEMENxCommando Egemenxasipeder çarları sahipleri tarafından silinmiştir.
Bu günden sonra oyunda yokuz. Herkese bol itemler(Hakkımız varsa birilerinde helal olsun.Olanlarda helal etsin)
Sen Arz Klanı Üyesisin öncelikle bunu belirteyim...
ADAMOLUN .. benim klana günde onlarca kez yazdığım cümle..
Arz klanı üyesi olmakla ne alakası var ? Oyunu bırakıyoruz diyip ana bacı sövüp devam ediyorlar bunu belirtiyorum.Bu arada sende ADAM OL
sahte forum hesabıyla iş yapmayı bıraksana ? gir kendi hesabına ? bu print'in oyunu bırakmadan önce olmadığını nerden bilelim ?bu arada Adam Ol.
Kafa Atarım.
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
EGEMENxSalvador yazdı:EGEMENXLEADER EGEMENxLİDER EGEMENxSalvador EGEMENxCommando Egemenxasipeder çarları sahipleri tarafından silinmiştir.
Bu günden sonra oyunda yokuz. Herkese bol itemler(Hakkımız varsa birilerinde helal olsun.Olanlarda helal etsin)
Sen Arz Klanı Üyesisin öncelikle bunu belirteyim...
ADAMOLUN .. benim klana günde onlarca kez yazdığım cümle..
Arz klanı üyesi olmakla ne alakası var ? Oyunu bırakıyoruz diyip ana bacı sövüp devam ediyorlar bunu belirtiyorum.Bu arada sende ADAM OL
sahte forum hesabıyla iş yapmayı bıraksana ? gir kendi hesabına ? bu print'in oyunu bırakmadan önce olmadığını nerden bilelim ?bu arada Adam Ol.
Kafa Atarım.
gider yapma seninde sövdüğün foto olursa onuda alır koyarım buraya bu fotoda daha saat 4.30 5.00 bilemedin 6.00 gibi çekildi
flaş! flaş! flaş! daha önce mka ve ghlere yaptığı yalakalıklarla beleş geçinen ottomanı egemen loncasına yalakalık yaparken görüntülüyoruz teşkilattaki tüm loncalara yalakalık yaparak geçinen ottomanın bundan sonra hangi loncaya yalakalık yapacağı merakla bekleniyor...
IxIIxI yazdı:flaş! flaş! flaş! daha önce mka ve ghlere yaptığı yalakalıklarla beleş geçinen ottomanı egemen loncasına yalakalık yaparken görüntülüyoruz teşkilattaki tüm loncalara yalakalık yaparak geçinen ottomanın bundan sonra hangi loncaya yalakalık yapacağı merakla bekleniyor...
Esas gevşek olan sensin yalakalıkla ne alakası var ben teşkilatta char açmamışken o adam oyun oynuyordu.Ama bir ara girmemeye başladı.Sen bu oyunda tohum bile değilken o adam oynuyordu kavaşe
flaş! flaş! flaş! az önce ottomanla tartışan adamolun nickli şahıs şu an ottomanla kanki olmuş durumda! halk adamolun nickli şahısın ottomanın ta kendisi olduğunu ve fake hesaplar açarak kendisiyle tartışmaya girdiğini ifade ediyor! bir dahaki haber bültenimizde görüşmek üzere esen kalın.
IxIIxI yazdı:flaş! flaş! flaş! az önce ottomanla tartışan adamolun nickli şahıs şu an ottomanla kanki olmuş durumda! halk adamolun nickli şahısın ottomanın ta kendisi olduğunu ve fake hesaplar açarak kendisiyle tartışmaya girdiğini ifade ediyor! bir dahaki haber bültenimizde görüşmek üzere esen kalın.
senin haber bülteninede sanada seni bu oyuna başlatanada forum var diyenede üye ol diyenede üye adını kabul edenede senin flaşının f sinede esen kalının I sıda sana girip çıksın