<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mayred
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen mayred »

slm ilk önce herkezin bayramını mübarekliyorum=)) abilerim ablalarım en kısa znm da bayram haclıgımı oyundan alırım :D :D HASANIM bidanecik kuzum bnde knt yok msj atamıyorum bu aksam anem alck :lol: :lol: sakin cimrilik ypma msj at sen :) bu arada Kurtlarxangelinay (Yasemin) böle bi car henüz görmedim eger bu ANGELİNAY ise ne cabuk elemeleri gectide loncamıza alındı sadece yasemin hanım değil herkez için gecerli bu kadr basit olmamalı loncamıza alımlar=)) bu arada HASANIM SENDEN BİR ricam olcak Kurtlarxgöçmen adlı carı benm ismimi yazarmısn PELİN artık o carla girmiyor...Benim carlarımda takılıyor kendisi =) :D :D iyi eglenceler hepinize bu arada MURAT REİSİMİZ BU AKSAM GELİYORRRRRRRRRRR :D :D :D
seni SEVİYORUM D & M
Kullanıcı avatarı
mayred
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mayred »

cansuhzn yazdı:Forma Girdim en son ki yazıya baktım lonca kapanmamışmıydı falan gibi yazılar kim buranın forum sözcüsü cvplasın .p

Boş muhabbetlerden ibaret değildir hayat. Artık diye, poşete doldurup attıığın çöpleri, karıştırarak ekmek parasını kazananların akşam evde ne yemek yediğini düşünebiliyorsan, . Bil ki farklısın, aslında hayat göründüklerinde değil görünmediklerinde daha anlamlı...

Hezeyan

siz farklı olan kurtlar hezeyan kısa bbi aradan sonra yne sahalarda : )

katılıyorum kuzucan FORUM SÖZCÜSÜ EZÜK=) :D :D kişileride fazladan ekliyorsun Hasanım =)) bari KURTLARXRAMO geldi madem yasemin hanımı eklediniz onuda ekleyinn=)) KURTLARXRAMO ismi ramazan dır=)
seni SEVİYORUM D & M
Kullanıcı avatarı
kurtlarxrdrya
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kurtlarxrdrya »

BU HESABIMDA ACILMIŞŞŞŞ :D :D :D artık bu hesaptayım=)
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..Resim
www.kurtloncasi.com
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

S.a Arkadaşlar 6 günlüğüne tekrar aranızdayım o süre arfında hem oyunda hem forumda sizlerle birlikteyim telefonum açıktır.
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
yilmaz3062
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yilmaz3062 »

Reis öncelikle hoşgeldin..
İnşallah aramıza tamamen döndüğün günleride görürüz.
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan

[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

herkese merhaba.

öncelikle hepinizin mübarek ramazan bayramını ve Zafer bayramını kutlarım. biraz geç oldu ama tatildeydim. Marmarise gittik, bu sene ilk defa denize girdin (nihayet) ve hiç geri gelmek istemedim. cuma günü (yarın) eşim ve ben çalışıyoruz o yüzden evimize geldik. belki cumartesi yada pazar günü oyuna girerim. Reis Hoş geldin bu arada umarım görüşme fırsatımız olur. buna baya ihtiyacım var çünkü neyse hepinizi özledim şimdi yatıcam malum yarın iş günü herkeze iyi eylenceler....

Bu arada bebeğim erkek olucak Reis sana söyleme fırsatım olmadı. ismini Deniz koyacağız =D Bide gözleri mavi oldumu =D çok can yakıcak inşallah çook :lol:
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Kurtlarxkadriye yazdı:herkese merhaba.

öncelikle hepinizin mübarek ramazan bayramını ve Zafer bayramını kutlarım. biraz geç oldu ama tatildeydim. Marmarise gittik, bu sene ilk defa denize girdin (nihayet) ve hiç geri gelmek istemedim. cuma günü (yarın) eşim ve ben çalışıyoruz o yüzden evimize geldik. belki cumartesi yada pazar günü oyuna girerim. Reis Hoş geldin bu arada umarım görüşme fırsatımız olur. buna baya ihtiyacım var çünkü neyse hepinizi özledim şimdi yatıcam malum yarın iş günü herkeze iyi eylenceler....

Bu arada bebeğim erkek olucak Reis sana söyleme fırsatım olmadı. ismini Deniz koyacağız =D Bide gözleri mavi oldumu =D çok can yakıcak inşallah çook :lol:

Merhaba Gökçen hoş buldum hoş geldin uzun zaman oldu bu aralar oyuna girersen görüşmek isterim ben oyunda olmasamda çağrı yada msj atabilirsin telefonuma

maşallah yeğenlerde çoğalıyor :D yavru Kurtlar geleceğin veliahtları :D Allah sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı bir evlat vermesi dileklerimle Gökçen görüşmek dileği ile ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Dün fırsat olmadı yazmaya şimdiye kaldı yazmak ...

Hani ben yokken arkamdan atıp tutan bir #@!? vardı hani kılavye erkekliğinden gerçek hayatta ki güçten bahseden aha şimdi etrafımda ne demir parmaklıklar ne taş duvarlar nede esaret zinciri var 6 günlüğünede olsa dışarıdayım 1 damla delikanlılığın var ise şimdi yüzüme de o dediklerini fazla deil 1 gr erkekliğin varsa yüreğin yetiyorsa de ben buradayken sonra bakalım nasıl oluyor reel de erkeklik reelde güç sende gör herkeste görsün şimdi seni görim

Ben aht etmiştim buraya bişi yazmadan gelip gırtlağına yazıcaktım burayada yassam aştında kalamayacağın kadar ağır bir hitapla yazıcaktım onun içinde o beğenmediğin berkaya şükret köpek seni ...

Hadi şimdi seni görim yüreğin yetiyorsa de yüzüme karşı uzak deilim sana 6 günde olsa ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtlarxrdrya
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kurtlarxrdrya »

Kurtlarxkadriye yazdı:herkese merhaba.

ANAMMMMM :shock: :shock: ablam gec oldu ama umarın bayramın ve tatilin iyi geçmiştir özlettin kendini bu arada bayramını en içten dileklerimle kutlarım bayram bitti ama nese=)) :P :P umarım oyuna girersin daha rahat görüşüp konuşuruz...bu arada KURTÇUK :shock: erkek :shock: oluyormuş haberim yok :o =)))) annesine benziyeceği için zaten can yakar ablam=)) kurtuguma selam süle=))) hehehehe :D :D
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..Resim
www.kurtloncasi.com
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Dayyyytt Hayırlı Cumalar Millet :D :D :D :D :D