EGEMENxLoncası bildiri
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: EGEMENxLoncası bildiri
Evet gerçekten silmişsiniz yani görmesem inanırdım EGEMENXLEADER her gün oyunda ne hikmetse :mrgreen:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı
Dön baba dön 
yine dön
yine dön
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <Estergon Ailesi>
wonka yazdı:Evet gerçekten silmişsiniz yani görmesem inanırdım EGEMENXLEADER her gün oyunda ne hikmetse :mrgreen:
Nerrul Bunların Gidişine Dayanamadı Çarları Geri Getirdi :mrgreen: :mrgreen: Bunu gören Orti Hesaplarına Bütün Meteryal para item ne varsa hepsini Geri Getirdi ve Hala Noccoment şaşkın durumda
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
espri yaptı kazhım
Nerrul Bunların Gidişine Dayanamadı Çarları Geri Getirdi :mrgreen: :mrgreen: Bunu gören Orti Hesaplarına Bütün Meteryal para item ne varsa hepsini Geri Getirdi ve Hala Noccoment şaşkın durumda
UgLyMeeDLy - UgLyRoTiNDa
Hergün Yeni Bir Apaçi Doğuyor. {Mc Doğa(Yaralı Şişman)}

Hergün Yeni Bir Apaçi Doğuyor. {Mc Doğa(Yaralı Şişman)}

- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Bak Ne yap Biliyomusun; Önce Oturduğun Yerdeki En yakın bi Sahile git orda kendine bi kumdan çember çiz içenegir kendi çapında eylen olurmu çocuğum ? Yorma Beni Çocukla Çocuk oluruz tm da hani Artık Gelişmeniz Lazım...Yaş 17 dirde şimdi ama hiç bişi için geç kalmış sayılmazsınız.susveizle yazdı:espri yaptı kazhım
Nerrul Bunların Gidişine Dayanamadı Çarları Geri Getirdi :mrgreen: :mrgreen: Bunu gören Orti Hesaplarına Bütün Meteryal para item ne varsa hepsini Geri Getirdi ve Hala Noccoment şaşkın durumdagülmek lazım Xdééé gülünde boşa kaçmasın ehuehuehueiheahaeuasagaamkpiçiqwradfasdfgagag
asfaıkgna
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
Dün mısır çarşısında gördüğüm Egemenxsalvador bayan büyücü kimdi. ?
Never beleive someone who tells who they are.
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
yalancı bı loncadır arkadaslar rnrxderuvıshten caldıkları epe ıcın kactılar duyumlarıma gore egemenxleader'ın yaptıgı buyuk bı ayıptır charları sılmıyıp başka sunucuya tasınacaklardı ama cesaretsız bı lonca oldukların caldıkları epe ıle kaldılar saygılar ıyı oyunlarZowieN yazdı:Dün mısır çarşısında gördüğüm Egemenxsalvador bayan büyücü kimdi. ?
EGEMENxSalvador yazdı:EGEMENXLEADER EGEMENxLİDER EGEMENxSalvador EGEMENxCommando Egemenxasipeder çarları sahipleri tarafından silinmiştir.
Bu günden sonra oyunda yokuz. Herkese bol itemler(Hakkımız varsa birilerinde helal olsun.Olanlarda helal etsin)

- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Sen Arz Klanı Üyesisin öncelikle bunu belirteyim...ADAMOLUN yazdı:EGEMENxSalvador yazdı:EGEMENXLEADER EGEMENxLİDER EGEMENxSalvador EGEMENxCommando Egemenxasipeder çarları sahipleri tarafından silinmiştir.
Bu günden sonra oyunda yokuz. Herkese bol itemler(Hakkımız varsa birilerinde helal olsun.Olanlarda helal etsin)
ADAMOLUN .. benim klana günde onlarca kez yazdığım cümle..
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
Arz klanı üyesi olmakla ne alakası var ? Oyunu bırakıyoruz diyip ana bacı sövüp devam ediyorlar bunu belirtiyorum.Bu arada sende ADAM OLOTTTOMAN yazdı:Sen Arz Klanı Üyesisin öncelikle bunu belirteyim...ADAMOLUN yazdı:EGEMENxSalvador yazdı:EGEMENXLEADER EGEMENxLİDER EGEMENxSalvador EGEMENxCommando Egemenxasipeder çarları sahipleri tarafından silinmiştir.
ADAMOLUN .. benim klana günde onlarca kez yazdığım cümle..