ikv yönetiminin ayrımcılıgı agzımı bozmaya degmez
ikv yönetiminin ayrımcılıgı agzımı bozmaya degmez
adam car calmış çaldıgı carı başkasına satmış ben sattıgına ve satın aldıgına dayir foto gönderiyorum işlem yapılmıyor ben adamla tartışı yorum 1 dakka sonra süsturulu yor sizin yaptıgınız peki bu nasıl oluyor diyecem burda kayırma varmı york mu adam tutuma varmı yok mu yok diyen varsa çıksın desin yok bu oyun elinizde yapın yapabildiginiz kadar şeyi oyununda sizin de yaptıgınız işin de yapacagınızın da gelmişini de gelecegini de susuturanı da şikayet edeni de bu konuyu kilit liyecek olanıda kiletlemeye yardım edenide ....................................
Re: ikv yönetiminin ayrımcılıgı agzımı bozmaya degmez
lan varya size varya öyle bir sövmek istiyorum ki öylebişeyler yazmak istiyorum ki neyse lan yinede bensizi kendi vijdanınınzla baş başa bırakı yorum eyerki sizde vijdan varsa tabi ben olmadıgını düşünü yorum görünen köy kılavuz istemezhamzausta yazdı:adam car calmış çaldıgı carı başkasına satmış ben sattıgına ve satın aldıgına dayir foto gönderiyorum işlem yapılmıyor ben adamla tartışı yorum 1 dakka sonra süsturulu yor sizin yaptıgınız peki bu nasıl oluyor diyecem burda kayırma varmı york mu adam tutuma varmı yok mu yok diyen varsa çıksın desin yok bu oyun elinizde yapın yapabildiginiz kadar şeyi oyununda sizin de yaptıgınız işin de yapacagınızın da gelmişini de gelecegini de susuturanı da şikayet edeni de bu konuyu kilit liyecek olanıda kiletlemeye yardım edenide ....................................
- PROFx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
vicdan
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
- Dostum Sen Az Oyuna Ara VermeLisin Bence Bu Oyun Icın Psıkolojın Bozulmaya baslamıss 1 2 Ay ara verırsen senın ıcın cok ıı olacaktır hayırlı gunler
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Merhaba,
Öncelikle Karakter çalınması sizin sorumluluğunuzda olan bir durumdur.
Kendi hesaplarınız güvenliği konusunda bir çok konu Forumda mevcuttur.
Sonrasında ise Oyun içerisindeki Tartışmalarınızda Şikayet et Seçeneği ile yapılan bildirimlerde.
Ceza veren arkadaşlar ne Şikayet edenin nede Edilenin ismini göremezler.
Sadece konuşma içerisinde Ceza gerektirecek bir Kelime, Cümle var ise gereken cezayı uygularlar.
Bu iki olayda da şahsınızı kimse tanıyamayacağı içinde adam kayırma olayı gerçekleştirilemez.
Anlayışınız için Teşekkürler.
Eğer Haksız yere cezalandırıldığınızı düşünüyor iseniz. Destek / İletişimden İtiraz edebilirsiniz...
Öncelikle Karakter çalınması sizin sorumluluğunuzda olan bir durumdur.
Kendi hesaplarınız güvenliği konusunda bir çok konu Forumda mevcuttur.
Sonrasında ise Oyun içerisindeki Tartışmalarınızda Şikayet et Seçeneği ile yapılan bildirimlerde.
Ceza veren arkadaşlar ne Şikayet edenin nede Edilenin ismini göremezler.
Sadece konuşma içerisinde Ceza gerektirecek bir Kelime, Cümle var ise gereken cezayı uygularlar.
Bu iki olayda da şahsınızı kimse tanıyamayacağı içinde adam kayırma olayı gerçekleştirilemez.
Anlayışınız için Teşekkürler.
Eğer Haksız yere cezalandırıldığınızı düşünüyor iseniz. Destek / İletişimden İtiraz edebilirsiniz...