karakter
Re: karakter
kardesim hangi sunucuda baslayacaksın bilmiyorum ama pek farketmez sanırım. çünkü asab üretmek ejder üretmekten kat kat daha pahalı. 14 yasındayım ve calısmam lazım diyorsun bence şifa aç asab üretmeden üstünü ful dizersen cok rahat gb lerde yer bulursun. hem şifaya gblerden nadide düsürmen de cok kolay olur bir büyücüye nazaran.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Artık çemberlitaşla beraber 40 tan sonra karakter kasmak çok kolaylaştı ben sadece görevlerle direk 49 oluyorum bayram özeldende yararlanmak lazım...llbLackdeathll yazdı:Kasmak oldukça zor bir arkadaşın aksarsa değiştir tabi de..acer yazdı:ben şifa açarsam ahsab üretebilirim o yüzden şifa aççam hem sunucularda şifa oranı az
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
Eskiden ne çileydi kasmak yav!wonka yazdı:Artık çemberlitaşla beraber 40 tan sonra karakter kasmak çok kolaylaştı ben sadece görevlerle direk 49 oluyorum bayram özeldende yararlanmak lazım...llbLackdeathll yazdı:Kasmak oldukça zor bir arkadaşın aksarsa değiştir tabi de..acer yazdı:ben şifa açarsam ahsab üretebilirim o yüzden şifa aççam hem sunucularda şifa oranı az
- KIYAMETALEVI
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Büyücü aç plus paket ve exp arttırıcı al derim.Üstünü diz paranı kas GB'ni yap.Sonra savaşçı kas şifacı zor kasılır itemlerini alabilmek için paraya ihtiyaç duyacaksın onun için şifacıyı sona bırak derim fakat maden çekmeyi çok seviyorum dersen
plus al ex arttırıcı al 49 ol daha sonra şans arttırıcı al ve maden çek.
plus al ex arttırıcı al 49 ol daha sonra şans arttırıcı al ve maden çek.
Ben şifacı açmanı tavsiye ederim. GB lerde daha kolay yer bulursun. Şaheser şart değil üstündeki itemleri tamamlasan yeterli. 1200+ Büyü Şifa ile sıgınak ve mıgrata / 1700+(fundi set ıbnı ıbnı ceket ve 10+ kudret iksiri) ile çemberlitaş ta yer bulabilirsin.
Megaxreal
[(^)Ecel Getiren]
>>ZoNGuLDaK><ÇayCuMa<<
KARAELMAS
67
Sen Üzülme Şehidim, Kurşun Oruç Bozmaz !
arkadaşlar savaşçı açsam farabi çift item dizsem gb girsem şifadan daha ii olmazmı
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
karakter AÇma direk oyunu kaldır sonra oyuna üye olduğun mailleri sil sonra pc ne format at..
Yoksa İkv sendromu sanada bulaşır 7/24 oyunda kalır ve beynini kaybedersin
Ki 8 saat Ç.T Atmak var 
Yoksa İkv sendromu sanada bulaşır 7/24 oyunda kalır ve beynini kaybedersin
hem dizmesi zor kardesim hem de almazlar seni çevren veya loncan olmadıkca savascıyla sıgınak-migrat unutabilirsinacer yazdı:arkadaşlar savaşçı açsam farabi çift item dizsem gb girsem şifadan daha ii olmazmı