oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Karaktere girmek mi istiyorsunxPrince yazdı:Basitçe bir paintten 99 exp bile yaparım, bi önceki levelden sadece o exp kısmını kesip 49 lv deki fotoğrafın üstüne koymak o kadar zor olmasa gerek, burdaki fotolara cidden bakarak inanmam, sizde inanmayın gerçeğini görmedikçe..:roll:
ops: :shock:
EXP'te Son Nokta [FOTO]
- xllSmALoWllx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: EXP'te Son Nokta [FOTO]
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
PreNsxŞiFaCı
TÜM KUKLACI sunucusuna sorabilirsiniz HEPSİ benim 50 lew olduğumu biiyor
Ör:
1-Uçan ADAM Tolgarda
2-Adam 50 lew lüm oyununu alır (Tolgarda)
gibi şeyler böçlgeden konuşulmaktadır
Ör:
1-Uçan ADAM Tolgarda
2-Adam 50 lew lüm oyununu alır (Tolgarda)
gibi şeyler böçlgeden konuşulmaktadır
YOOOOxllSmALoWllx yazdı:oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Karaktere girmek mi istiyorsunxPrince yazdı:Basitçe bir paintten 99 exp bile yaparım, bi önceki levelden sadece o exp kısmını kesip 49 lv deki fotoğrafın üstüne koymak o kadar zor olmasa gerek, burdaki fotolara cidden bakarak inanmam, sizde inanmayın gerçeğini görmedikçe..:roll:
ops: :shock:
Doğru diop ben öle gaffarın canını 12ye indirdim
- KIYAMETALEVI
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Büyücü kasmaktayım exp veren görevleri sona bırakacağım EXP Arttırıcı + Plus paket ile 48 seviye 99 exp varken görevleri yapacağım 59 leveller gelince ilk 50 seviye olabilirim diye düşünüyorum fakat 59'lu seviyelerde güncellemeyle expler gidebilir.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Her yeni level güncellemesinde expler sıfırlanır...KIYAMETALEVI yazdı:Büyücü kasmaktayım exp veren görevleri sona bırakacağım EXP Arttırıcı + Plus paket ile 48 seviye 99 exp varken görevleri yapacağım 59 leveller gelince ilk 50 seviye olabilirim diye düşünüyorum fakat 59'lu seviyelerde güncellemeyle expler gidebilir.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Arkadaşımızın dediği gibi yeni lwl güncellemesinde expler 0 a indirilerek eşitlenir.wonka yazdı:Her yeni level güncellemesinde expler sıfırlanır...KIYAMETALEVI yazdı:Büyücü kasmaktayım exp veren görevleri sona bırakacağım EXP Arttırıcı + Plus paket ile 48 seviye 99 exp varken görevleri yapacağım 59 leveller gelince ilk 50 seviye olabilirim diye düşünüyorum fakat 59'lu seviyelerde güncellemeyle expler gidebilir.
Megaxreal
[(^)Ecel Getiren]
>>ZoNGuLDaK><ÇayCuMa<<
KARAELMAS
67
Sen Üzülme Şehidim, Kurşun Oruç Bozmaz !
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Sana buradan kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum canım kardeşim. Beni muhattap etme şunlaturkoxHAMSTER yazdı:oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Sende İngilizce terk olmalısın ?Garbajosa yazdı:Peyint TerkoOllxJeWeLSxllOo yazdı:Loncamizdaki bir arkadasimizin karakterinin son Exp puani Fotograf altta.
![]()
Bu gösterdigim fotograf karakter sahibi tarafindan yapilmistir.
Peyint > Paint
arkadaşların sana aynştayn diyor olmalı peyint in paint olduğunu çözmüşsün daha ne diyeyim
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

Eyvallah Berat güzel laf sokmuşun bana !turkoxHAMSTER yazdı:oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Sende İngilizce terk olmalısın ?Garbajosa yazdı:Peyint TerkoOllxJeWeLSxllOo yazdı:Loncamizdaki bir arkadasimizin karakterinin son Exp puani Fotograf altta.
![]()
Bu gösterdigim fotograf karakter sahibi tarafindan yapilmistir.
Peyint > Paint
arkadaşların sana aynştayn diyor olmalı peyint in paint olduğunu çözmüşsün daha ne diyeyim
(Anka > lllxjewelsxlll *Mert )
Benim şifamda son 49 olmama az kaldında grvı verdim 11 ex kaldı 49 lvl gayet normal bısı bunlar