Selamun aleyküm
Konu hayırlı olsun ilk defa yazıyorum bu konuya
Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
Amin Asım sağol, eline, yüreğine sağlık.
Artık eğlencemiz bu konuda. Eksik kalma üzülürsün.
Ayrıca insan hayırlı olsun der ben üzücem seni senin üzülmene gerek kalmıycak. Ezik rehber seni. :twisted:
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
asim3428 yazdı:Ney hayırlı olsun forumu takip edemiyorum çok işlerim var anlarsın ya
Ne olduysa hayırlı olsun vallahi haberim yok
Ah be olum ah be olum. Alzheimer ve parkinson olucaz zaten senle.
Ejde ürettik o kadar. Ama neyse kara haber tez yayılır zaten duymamış olabilirsin tamam.
Kurtlarxjunior yazdı:Hayırlı olsun yasinim ejderin hadi bakalım
Konustugumuz olay gerçekleşiyo işte
Seni var ya seni. Bi ara görüşelim. Burda öpücük yollama yok. Bi denk gelemedik senle.
SoLo yazdı:Evet beyler konuda herkes 4 char kassa bana ecel,ejder ve latif üretiriz
Yasin, Ejderin hayırlı olsun. Dikkat et ısırmasın
Evcil o.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Evcil dedin de aklıma geldi.''Ben küçükken dünya bir toz bulutuydu. Bi de dinozorumuz vardı bahçede. o zamanlar çok modaydı dinozor beslemek. hey gidi günler " - Ajda Pekkan.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
Rescuer yazdı: İşte size adım adım Ejder Asa üretimi.
Üretiminde büyük emekleri geçen Fatih'e(Nasihat), Alp abime(Bildiğimiz Alp abi ), Ali'me(ÇıkıkÇı), Barış'ıma (BodrumHakimi), Musti'me(Börteçinexmerlin), İhsan abiciğime (Börteçinexatsız), bebem, gazozcum Yufi'me (Börteçinexvif) ve sevinçten adını unuttuğum kim varsa ona çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı gelsin.
Daha önce de pek çok defa yaklaşmıştım ancak bu defa gerçek oldu. Tekrar teşekkür ediyorum.
Yakıştı beee.
Neyse durmak yok yola devam. Zaten malzemelerinin önemli kısmını hallettiğimiz Ali'nin ve Foti'min Ashab'ı, Alp abimin Ejder'i üretimi bekler. Hayde ben madene kaçtım. Bol eğlenceli muhabbetler.
Selamun aleyküm;
Yasin gerçekten şu oyunda şaheseri hakeden kişilerden biri şüphesiz sendin.Şaheserin hayırlı olsun,iyi eksitmeler.Bakalım Ejder Asa'dan çıkan büyüler kimlerin canını alacak .Bu arada bende Ashab-ı Kehf'i basıp parlattığımda yarasalar elimi ısırıyodu,şimdi eğittim otur diyince oturuyo kalk diyince kalkıyo. :mrgreen:
SoLo yazdı:Evcil dedin de aklıma geldi.''Ben küçükken dünya bir toz bulutuydu. Bi de dinozorumuz vardı bahçede. o zamanlar çok modaydı dinozor beslemek. hey gidi günler " - Ajda Pekkan.