Merhaba arkadaşlar,
Şimdi biraz forumda dolaşırken bir arkadaşın başına gelmiş çarının soyulması olayının gmler/forum görevlileri tarafından açılan her konunun kapatıldığını görüyorum.Çok merak ediyorum niye bu kişilerin hakkını aramasını engelliyorsunuz.Bakıyorumda sizin için açılan bütün konular kilitleniyor.Geçen görmüştüm seviyeli her yoruma açığız diye yazmıştı birisi adamlar sizden yardım bekliyor verdiğiniz cevap üyeliğin güvenliğinden siz sorumlusunuz.Bakınca ne kadar benim başıma bu kadar kötü bir olay gelmesede duyarsız kalmakta istemiyorum.Oyuna bir bakıyorumda eskisiyle alakası kalmadı.Gmlerin çoğu zaten görevinden ayrıldı.Yeni gelenlerde oyuncuları takmayıp konuları kitleyip oyunculara yardım etmiyecekse bizden nasıl gönül rahatlığıyla oynamamızı bekliyorsunuzki.Biliyorum bu konuda kilitlenicektir.Ama kilitlenmeden sizden doğru düzgün bir cevap bekliyorum neden hakkımızı aramamız engelleniyor?
Konular neden kilitleniyor?
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- PROF
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Konular neden kilitleniyor?
akşam yatarken kapıyı kilitlemiyor musun? yönetici de yatarken konuyu kilitliyor
maksat çalmasınlar 
bir varmış bir yokmuşum
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

Merhaba;
İkv forumları hata, destek talebi vs.. alanı değildir bunun için destek iletişim formundan başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Bu sebepten dolayı gereksiz konular kilitlenir.
Bilgi ve Dikkatinize.
İkv forumları hata, destek talebi vs.. alanı değildir bunun için destek iletişim formundan başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Bu sebepten dolayı gereksiz konular kilitlenir.
Bilgi ve Dikkatinize.
Koray YAR
- Rowxlegend
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
3gün oldu hala cevap bekliyoruz... 1ay önce attığım maile bile cevap gelmedi hala.HellRiDerS yazdı:Merhaba;
Bilgi ve Dikkatinize.
RoWxLeqeNd / Rowxlegend
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

Hocam şunu söyledin ya içim o kadar rahatladıki.Bende neden mail atmıyorum diyodum.Tüh mail atınca cevap geliyomuş unutmuşum.Şakamı yapıyosunuz siz ya mail attıkta ne oluyo 5gün susturma için attığım mail hala cevap gelmedi hemde haksız yere susturma yediğimi savunuyorum.Çünkü oyunda bile yoktum şifremi benden başka kimsenin bilmemeside cabası.Neyse gelelim konumuza yoğunsunuz dicemde bu kadarmı yoğunsunuzHellRiDerS yazdı:Merhaba;
Bilgi ve Dikkatinize.
Aynısı başıma geldi işte flood yaptın diye adamı susturmayı biliyonuz madem geçen hatırlıyorumda adamın biri klandan 1 hafta boyunca artık nasıl sövdü nasıl sövdü anlatamam susturulmadı ve 1 hafta sonra kaybolup 1-2 hafta sonra gene başladı küfürlerine soruyorum size herkes içinmi meşgulsünüz.Şu güne kadar kime sorduysam 1ay 2hafta bazılarına hala gelmiyo mail gelmedi geldiğide kopyala yapıştır yapılmış saçma sapan cevaplar verilmiş mailler.Sanırım demek istediğimi anladınız.Rowxlegend yazdı:
1ay önce attığım maile bile cevap gelmedi hala.
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

Merhaba;
Sizin ceza aldığınız gün oyunda olup olmamanız önemli değil geçmiş zamanda modarasyon gerektirecek bir söyleminiz olmuş ise Denetmen arkadaşlar geçmiş dönem şikayetlerini değerlendirdiğinde cezanızı alırsınız.
Özllikle destek iletişim formundan yanıt alamamnızın sebebi kimsenin işlediği cezayı doğru bulmamasından ve itirazda bulunmasından kaynaklanabilir, ayrıca destek iletişim formuna verdiğiniz bilgilerin doğru olduğundan emin olmalısınız. Konuları değerlendiren ekip arkadaşlarımız konuyu doğru veri ile denetleyebilir tahmin yürüterek denetleyemez. Bu tarz yalnış bilgi verilen bildirimler yanıtlanmaz.
İyi Forumlar.
Sizin ceza aldığınız gün oyunda olup olmamanız önemli değil geçmiş zamanda modarasyon gerektirecek bir söyleminiz olmuş ise Denetmen arkadaşlar geçmiş dönem şikayetlerini değerlendirdiğinde cezanızı alırsınız.
Özllikle destek iletişim formundan yanıt alamamnızın sebebi kimsenin işlediği cezayı doğru bulmamasından ve itirazda bulunmasından kaynaklanabilir, ayrıca destek iletişim formuna verdiğiniz bilgilerin doğru olduğundan emin olmalısınız. Konuları değerlendiren ekip arkadaşlarımız konuyu doğru veri ile denetleyebilir tahmin yürüterek denetleyemez. Bu tarz yalnış bilgi verilen bildirimler yanıtlanmaz.
İyi Forumlar.
Koray YAR
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

Tamam iyi güzelde ben o saatte bırakın başka karakterde olmayı oyunda bile dğeildimki şifremi benden başka bilen yok.Hadi diyelim oyundaydım o karakterimde en son saat 11de bulunuyorum ve dikkatinizi çekerim şikayet saati 13:50 tekrar dikkatinizi çekiyorum ŞİKAYET SAATİ ceza aldığım saatten bahsetmiyorum.Desteğe 2 defa mail atıyorum artık aradan aylar geçti ne susturma ne bişi kaldı hala cevap bekliyorum.Gelelim çar çalınma olaylarına tamam sizin bi işiniz yok olayınız yok diyelim sadece forum yetkilisisiniz bizi yöneticilerle görüştürün o zaman derdimizi anlatalım (lütfen destek demeyin bıktım artık her seferinde aynı şeylerin söylenmesinden).Benimde zamanında çarım soyulmuştu hala kullanıyorum ve şifremden olsun ıd den olsun kimseye bahsetmiyorum.Diyosunuzki denetmen arkadaşlar bakıyor o zaman neden denetmen arkadaşlarla konuşmak yerine sizle muhattap oluyoruz.Siz sadece forum yetkilisiyim diyorsunuz tamam işinizi yapıyorsunuz daha doğrusu yapmaya çalışıyorsunuzda sizin bu denetmen kişilerle bir bağınız yokmu.Yönetim hakkında açılan konuları kitle bu kadarmı.Ya olaylar saymakla bitmez adamın çantasından itemi kayboluyo kanıt istiyolar.Tabikide onlar haklı değilmi nerden bilsin gerçekten kaybolup kaybolmadığını.Ama sorarım size adam aaa benim çantamdan itemim kaybolabilir ben her itemimin fotosunu alıyımda ne olur ne olmaz.Şimdi diyebilirsiniz sizi ne ilgilendiriyor adamın kendi meselesi bugün ona yarın bana böyle şeylere sesimizi çıkartmazsak nasıl gönül rahatlığıyla oyunumuzu oynayabilirizki.Bunlar sadece bağzı örnekler.Biliyorumki siz işiniz gereği benden daha fazla forumda kalıyorsunuz bu nedenle diğer örnekleri siz bizden daha iyi bilirsiniz.Madem biz sesizimi duyuramıyoruz veya duyuruyoruzda kimsenin umrunda değiliz o zaman destekten birisi yorum yazsın buraya ilgisiz kişiler değil.HellRiDerS yazdı:Merhaba;
İyi Forumlar.
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

Tekrar merhaba;
Yanıtını verdiğim halde aynı soruları soruyorsunuz. Destek iletişim formu ikv nin resmi iletişim kanalıdır bunun haricindeki hiçbir iletişim kanalı resmiyet taşımaz. Taleplerinizi doğru bir şekilde bildirmeniz sonuca daha hızlı ulaşmamızı sağlar, ayrıca Forum modaratörleri destek takımı üyesidir, bu modaratörler birden fazla görevde yer alabilir.
Konu karşılıklı sohbet seviyesini aştığından dolayı kilitlenmiştir.
Yanıtını verdiğim halde aynı soruları soruyorsunuz. Destek iletişim formu ikv nin resmi iletişim kanalıdır bunun haricindeki hiçbir iletişim kanalı resmiyet taşımaz. Taleplerinizi doğru bir şekilde bildirmeniz sonuca daha hızlı ulaşmamızı sağlar, ayrıca Forum modaratörleri destek takımı üyesidir, bu modaratörler birden fazla görevde yer alabilir.
Konu karşılıklı sohbet seviyesini aştığından dolayı kilitlenmiştir.
Koray YAR