hahah renklendiğim yerler için bazıları güzel kapak olmuştur=)kiyametxbaskan yazdı:Ya Çapsızlar İşte Hepsi DağLı (Bana Trip Atanlar) Ki Gereken Cevaplarını Almıslardır.Hıc Kımse cevapsız Kalmamıstır Bu Oyundada Forumdada Gecerlıdır.Kımısı Msn ıstedı Kımısı webcam Aç dedı Kımısı Facebook Isteyıp Resımlere Hasta Oldu Kımısı Telefon Istedı Hatta Bazı Megax Uyelerı Eskısehıre Davet edıp Kız Arkadası Yada Bacısı Yerıne Koyup Evıne davet ettı (Bacısı dıyorum Ona Ağır Laftır) Bunları Yapsaydım IKV Oyuncusuydum..Ha Sımdı Ne Oldu? Hıc bırsey Sadece Yaptıkları KURU Boş goruntu Kurultu..Erkekmısım (Erkek Olsam ) Msn de Çıkartır Bırseyler Gösterırdım Emın Olsunfundafuni yazdı:ya siizn Duygu ile alıp veremediğiniz ne var o da sonuçta herkes gibi bi ikv oyuncusu kime ne zararaı avr anlayamıyorum Duygu her türlü kız olduğunu kanıtlar peki siz erkek olduğunuzu her türlü kanıtalyabilir misiniz Duygu erkekse sizde kzısnız o zaman![]()
Halan daha Şüphesı Olanda varsa Benı Bağlamaz Kapı Orda ..Hala yorum yaparsada cevabını Fazlasıyla alır..
ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ
Re: ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
xDMORDuMan yazdı:aferim falan ayıp oluyo xDfundafuni yazdı:aferim susmasını biliceksin=)
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
kısa yazın okuyamıyorum msnde rahatsız edenler var xDfundafuni yazdı:hahah renklendiğim yerler için bazıları güzel kapak olmuştur=)kiyametxbaskan yazdı:Ya Çapsızlar İşte Hepsi DağLı (Bana Trip Atanlar) Ki Gereken Cevaplarını Almıslardır.Hıc Kımse cevapsız Kalmamıstır Bu Oyundada Forumdada Gecerlıdır.Kımısı Msn ıstedı Kımısı webcam Aç dedı Kımısı Facebook Isteyıp Resımlere Hasta Oldu Kımısı Telefon Istedı Hatta Bazı Megax Uyelerı Eskısehıre Davet edıp Kız Arkadası Yada Bacısı Yerıne Koyup Evıne davet ettı (Bacısı dıyorum Ona Ağır Laftır) Bunları Yapsaydım IKV Oyuncusuydum..Ha Sımdı Ne Oldu? Hıc bırsey Sadece Yaptıkları KURU Boş goruntu Kurultu..Erkekmısım (Erkek Olsam ) Msn de Çıkartır Bırseyler Gösterırdım Emın Olsunfundafuni yazdı:ya siizn Duygu ile alıp veremediğiniz ne var o da sonuçta herkes gibi bi ikv oyuncusu kime ne zararaı avr anlayamıyorum Duygu her türlü kız olduğunu kanıtlar peki siz erkek olduğunuzu her türlü kanıtalyabilir misiniz Duygu erkekse sizde kzısnız o zaman![]()
Halan daha Şüphesı Olanda varsa Benı Bağlamaz Kapı Orda ..Hala yorum yaparsada cevabını Fazlasıyla alır..

Kapın acıksa bizde kapıdan cıkarız yeğen tmm mı ben loncadan cıktım bensız loncada iyi başarılarkiyametxbaskan yazdı:Ya Çapsızlar İşte Hepsi DağLı (Bana Trip Atanlar) Ki Gereken Cevaplarını Almıslardır.Hıc Kımse cevapsız Kalmamıstır Bu Oyundada Forumdada Gecerlıdır.Kımısı Msn ıstedı Kımısı webcam Aç dedı Kımısı Facebook Isteyıp Resımlere Hasta Oldu Kımısı Telefon Istedı Hatta Bazı Megax Uyelerı Eskısehıre Davet edıp Kız Arkadası Yada Bacısı Yerıne Koyup Evıne davet ettı (Bacısı dıyorum Ona Ağır Laftır) Bunları Yapsaydım IKV Oyuncusuydum..Ha Sımdı Ne Oldu? Hıc bırsey Sadece Yaptıkları KURU Boş goruntu Kurultu..Erkekmısım (Erkek Olsam ) Msn de Çıkartır Bırseyler Gösterırdım Emın Olsunfundafuni yazdı:ya siizn Duygu ile alıp veremediğiniz ne var o da sonuçta herkes gibi bi ikv oyuncusu kime ne zararaı avr anlayamıyorum Duygu her türlü kız olduğunu kanıtlar peki siz erkek olduğunuzu her türlü kanıtalyabilir misiniz Duygu erkekse sizde kzısnız o zaman![]()
![]()
Şimdi bu açıldımı ne oldu ya ?
Bide nerde ne zaman toplancaz Duygu abla?
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Benim ad böle olsa nası olur ?
Kıyametxserdar
Olmazsa siz söyleyin ben zaten mallık yapmam
dipnot:hop imzayıda düzenliyim...
Kıyametxserdar
Olmazsa siz söyleyin ben zaten mallık yapmam
dipnot:hop imzayıda düzenliyim...
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Bu hafta ToplanıcazSerdarraz yazdı:Şimdi bu açıldımı ne oldu ya ?

LODOS RÜTBE

http://kiyametxloncasi.forummum.com/
- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
Re: Kıyametx Loncası Yeni Oluşum
choosensxduygu yazdı:Evet Merana Yenı 1 Oluşum Geliyor.Esnek Uyelık Koşullarıyla Loncadan Atılma Korkusu Olmadan Hırsızlığın Önune gecerek Tum Uyelerımı Yıldız Yapıp-49 Lw Kadar kasıp-Tum Görevlerını Yapıp-Plus Ayrıcalığıyla (Durumu Olmayanı Ben Yapacağım)-Yaş Problemı Olmaksızın-Kimliksiz-Kefilsiz-Senetsiz LONCAMA Uye Alımlarım Başlamıstır..Nıye Kıyamet! (Kıyamet Vaktı'Nın ) kısa yazılışıdır..!! Herkeze Açık OLan bu Oluşumda Başkanda Benım Sözcüde benım Gözcude benım..Toplantılarımız Her hafta Koşulsuz Itırazsız Hafta sonları Olacaktır..Lonca içi Alışverıs Sistemı Ucretsız Olup-1 Arkadas Madencı-Diğeri Sarraf-Diğeri Lokman gibi Sırayla Bana sormadan Hıc bırseye Dirençler harıc puan vermeyeceklerdır..Em Savaşlarında Sadece Benım Uygun Görduğum deyıl herkez Katılacaktır..Klan savaşlarında Mutlaka 1 Tane Arz Uyemız İstıhbarat ıcın Bulunacaktır..LONCAM ŞUAN WEB SİTESİYLE GUNCELLENIYOR VE ÇOK KALİTELI-HIZLI-GÜÇLÜ OrdusuyLa Meranda Damgamızı Vurmak Uzere Hazırlanıyor..Forumdan Takıp edınız...(Yorumlarda Elbette Karşı Çıkanlar-Kıskananlar-Çatlayanlar-Çekemeyenler-Hursuzluk Yaratanlar Olacaktır..) Bız Kımseye Benzemeyen Meranda Tek Kıyametız..Kıyametın Habercılerı Çok Yakında Sizlerin Karşısında...

LODOS RÜTBE

http://kiyametxloncasi.forummum.com/
kapı orda dedin bizde kapıdan cıktım Chilweet Loncasına Katıldım seni tanıdıgım gune lanet olsunkiyametxbaskan yazdı:Ya Çapsızlar İşte Hepsi DağLı (Bana Trip Atanlar) Ki Gereken Cevaplarını Almıslardır.Hıc Kımse cevapsız Kalmamıstır Bu Oyundada Forumdada Gecerlıdır.Kımısı Msn ıstedı Kımısı webcam Aç dedı Kımısı Facebook Isteyıp Resımlere Hasta Oldu Kımısı Telefon Istedı Hatta Bazı Megax Uyelerı Eskısehıre Davet edıp Kız Arkadası Yada Bacısı Yerıne Koyup Evıne davet ettı (Bacısı dıyorum Ona Ağır Laftır) Bunları Yapsaydım IKV Oyuncusuydum..Ha Sımdı Ne Oldu? Hıc bırsey Sadece Yaptıkları KURU Boş goruntu Kurultu..Erkekmısım (Erkek Olsam ) Msn de Çıkartır Bırseyler Gösterırdım Emın Olsunfundafuni yazdı:ya siizn Duygu ile alıp veremediğiniz ne var o da sonuçta herkes gibi bi ikv oyuncusu kime ne zararaı avr anlayamıyorum Duygu her türlü kız olduğunu kanıtlar peki siz erkek olduğunuzu her türlü kanıtalyabilir misiniz Duygu erkekse sizde kzısnız o zaman![]()
![]()
bensiz Loncan h.o
- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
Giden Gider... Gittiği An Bıter..
Kalanlar Zaten Yürektedır..
AsiL Olan Sözunun Erıdır..
Kalanlar Zaten Yürektedır..
AsiL Olan Sözunun Erıdır..

LODOS RÜTBE