...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ZahirBey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

...

Mesaj gönderen ZahirBey »

Dün Bu Konuyu yine Açmıştım ama Yetkililer tarafından Kaldırıldı . .Cihanı Hükümran Loncası İçin tekrar Açıyorum ..Bildiğiniz Üzere Loncanızdan (15 Yaşındaki Bir cocuk nasıl Rehber oluyorsa) Benım Aylar Öncesı ottomansxempire adlı ejderlı Büyücü karakterımı Çalmıştı ..Bunu Dayısı ) Cihanı Hükümran Alımlara biraz daha Dikkat etsinler Lütfen . .Çünkü Bu cocuk Karakter'Lerımı Çaldı pLuslarımı İptal ettırdı Sürüyle madenımı Çaldı ..serserixkratosu da Çaldı geri verdı fakat boş oldugu için bende Sildım (Wildkratos)ıle bırlıkte 2sını . . . Karakterı Almak için neler yapmadılarkı hele Kuzenı :!: ..orası ayrı Bı konu ;)
nerden biliyorsun diyorsanız facebook'dan buldum] Cihanı Hükümran Gereğini Ypar İnşallah Apple için açtım Bu konuyu
Buda karakterımın bir Fotoğrafı İyi Forumlar . ..

İçerik düzenlendi .

Merhabalar

Bu konuyu dün açmışstınız , konuyu incelemek için kaldırmıştık. 2 Görevli inceledik .
Gerek buraya koymuş olduğunuz oyun içi resimler . Gerekse face den aldığınız resimlerin kime ait olduğu ? niçin konduğu ? anlaşılamamıştır. Söz konusu resimlerde itham ettiğiniz rehber hakkında hiç bir materyale restlanmamakla beraber, hiç bir resimde ismi yada sohbetide bulunmamaktadır.

Dolandırma yada kural ihlaline bulaşan rehberler görevden atılmakla birlikte aynı zamanda oyun hesaplarıda yaptırıma marzu kalmaktadır. Elinizde kanıt var ise lütfen Destek birimine detaylı mail atın . Foruma ; sadece iddialardan oluşan , kanıtttan yoksun kounular açmayın lütfen

İyi forumlar

[GM]Nocomment
Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...

ve Tanrı Ağlıyordu..

Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re:

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Selamun aleyküm

Burda metehan ın hırsız oldugunu idda ediyorsun fakat bunu kanıtlyacak hiç bir durum yok ? Daha acık ve net bir Belge bizlerle paylaşırsanız geregini yaparız fakat bu sekilde çamur at izi kalsın gibi konulardan uzak durunuz iyi formlar

CİHAN I HÜKÜMRAN LONCA YÖNETİMİ
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: ...

Mesaj gönderen Nocomment »

İKV'den Haberdar Olun!