Arenos yazdı:Berke, olayın içine karışmak istemem ama bugün Warlordsx karakterini Yeraltı Bölgesinde gördüm baya bi uğraştım açıkçası kim olduğunu öğrenmek için aradan süre geçtikten sonra Oğuzhan sen misin cevap ver dedim ve benim dedi fakat naptın çara falan derken aradan geçen konuşmalarda Oğuzhan olduğuna fazla inanamadım ben. Ama yine sizin bileceğiniz iş... :?
Karekterimin şifresini Ben ve oğuzhandan başka kimse BİLMİYORDU.
Ya oğuzhan aktarım yapmak için charı başka birine verdi o çaldı.
Yada maalesef oğuzhan çaldı.
Yargısız infaz yapmak istemiyorum.
Ama kendimden şüphelenemem !
Arenos yazdı:Berke, olayın içine karışmak istemem ama bugün Warlordsx karakterini Yeraltı Bölgesinde gördüm baya bi uğraştım açıkçası kim olduğunu öğrenmek için aradan süre geçtikten sonra Oğuzhan sen misin cevap ver dedim ve benim dedi fakat naptın çara falan derken aradan geçen konuşmalarda Oğuzhan olduğuna fazla inanamadım ben. Ama yine sizin bileceğiniz iş... :?
Karekterimin şifresini Ben ve oğuzhandan başka kimse BİLMİYORDU.
Ya oğuzhan aktarım yapmak için charı başka birine verdi o çaldı.
Yada maalesef oğuzhan çaldı.
Yargısız infaz yapmak istemiyorum.
Ama kendimden şüphelenemem !
Öncelikle bu sinirle hiçbir şey çözemessin sadece bilgilendirmek istemiştim.
Merhaba gençlik
Aramızdan ayrılan oldu, katılmak isteyenler var falan filan
Ramazan ayı süresince kimseyle konuşmuyorum ancak bu konuşmayacağım anlamına gelmez.
( Kendi kendine kuruntu yapanlar psikolojik destek alsın )
Ramazan bittikten sonra daha sağlam kişilerle daha eğlenceleri muhabbetlerimiz olacak
Oyun mu ? Kimin umurun da Sohbetimiz daim olsun
Selamet ile...
Not :
Ertürk, bir ara fırına uğra konuşacaklarımız var
Celal abi malesef o dediğin şu sıralar pek imkanı olan şeyler değil evi taşıyoruz o nedenle internetede pek giremiyorum zaten he bu arada oyunlada alakam kalmad şahsen baya olmuştur girmeyeli dahada giricemi zannetmiyorum ama tabi benim sağım solum belli olmaz canım sıkılır bakarsın gine dönerim
''Yenileceğinden Korkan,Daima Yenilir.'' Yıldırım Bayezid
IIxDyNaCxII yazdı:Şu an Sivasta olduğum için görüşemiyorum onunla sana telefon numarasını özel mesajla atıyorum sende bi yere gitmiyorsun
Ben gittim bile.
Artık İ.K.V ne diyebilecek kıvamdayım
Sabah oğuzhanı facede yakaladım ve , Kusura bakma ama aklıma ne geldiyse söyledim ( KÜFÜR YOK )
Hiç birşey yazmadan faceyi terk etti.
Dostum sen demedinmi bana Emre Warlordsx ' i Oğuza verdim ben şifayla devam edicem diye :?: :arrow: