Sobee'nin Geliştirdiği (Yeni) Bir Oyun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Re: Sobee'nin Geliştirdiği (Yeni) Bir Oyun

Mesaj gönderen Splash »

Rivalxmelodi yazdı:
Splash yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:Sen Söylemesen Oyunu Göremiceğizmi Biz Sivrizekalı. Her yere atlıyon sazan gibi
Bu söz Banamıydı?Bişi derdim ama Senin beyin seviyene düşmek İstemiom..

DüşemezSın Zaten Zamanında Yaptığın Hırsızlıklar Hala Aklımda Dangerking Dangerbüyü...
Acıtasyon Mu yapıcaksın hadi uza uzatma...Kanıt koy
Kullanıcı avatarı
BoMPoW
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen BoMPoW »

Mevlüt dayı gitti ya yurt dısına ordan kaptı tuyoları dedı bu facebook oyunlarında guzel gelır saglıyorlar hemen yapıstırım bır oyun face uzerınden oynansın sen yapıstır mevlut dayı :D
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen benzombi01 »

ben 1. sayfaya deyinecem wolfteamin yapımcısı sonyx yani wolfteam dünyada günde 200.000$ dolar yüklüyor ve bu sadece geliri oyunuyanların eşya ve nakitler ile 300.000$ u buluyor ve ikv 1 günde 10.000$ bulamıyor.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Parasını falan kenara bıraksın herkes. Hiç öyle para yatırıpda oynaman gerekn bir oyun değil. Taktiğini konuştur ve öyle kazan kredileri, eğer kazanamıyorsan bir dahaki sezon kazan. Bu iş sana bağlı. Yok ben yapamıyorum ama yine de oynamak istiyorum diyosan kredisiz oyna e ille kredi istiyorsan ve paranı al o zaman... Kredi almadım, gayet zevkli bir oyun.
Oyunun resmi forumuna buradan ulaşabilirisiniz.
Oyuncuların desteğini bekleyen bir oyun. Henüz BETA sürümde olduğu için pek çok hata mevcut (üzülerek söylüyorum).
Ancak hata olması bir yandan doğal karşılanmalı, BETA sürümde bu hatalar giderilir ve tam sürüme geçilir. Yöneticiler gerçekten ilgili, burdaki Muhammed abimiz (Orti) orda da sağolsun yöneticiliğini fevkalade yapıyor.
Öneriler bekleyen bir oyun, hataları bildirirseniz notlara alınacaktır ve en kısa sürede çözümüne çalışılacaktır.
Ben Dünya_4'de Sakaryaspor'un başındayım. Benim dünyamda olan olmayan herkese gerek forumda gerek Facebook'ta yardımcı olabilirim. Zaten foruma girdiğimizde mesaj sayımdan anlarsınız. :)
En azından bir denenmeli bence...

Bol eğlenceler...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Top Eleven e değişmem bazı yöneticilerin neden Top Eleven oynadıını şimdi anladım.
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Face deki bir çok oyundan güzel. Yok farmvile mış yok fishvile mıdır nedir ondanmış hepsinden kat be kat güzel bir oyun.
Para harcamaya meraklı milletde sazanlık yapmadan önce bir bakması gerektiğini unutmuş galiba ;)
Önce bi gir bak bakalım zannettiğin gibimi yoksa benmi armutum diye bir düşün ;)
Birde o çok tutmuşa takıntılı arkadaşlar 17 aktif kullanıcının ne olduğunu biraz araştırın.
Sonra ise bir bakın bakalım toplamda kaç oyuncusu varmış? Bakalım kaç çıkacak sonucunuz gerçi sizin abaküsler yetmez o rakamlara ;)

Oynayacak veya bir girip bakim diyecek arkadaşlara tavsiyem önce forum sayfasını bir gezin.
İlk oluşturacağınız takımda da Büyük takımlar yerine Çok oyuncusu olan Dünyalardan 2. lig de olsa küçük takım seçmekten çekinmeyin. İllaki taraftarı olduğunuz takıma takılıp az oyunculu Dünya lara kayıt yaptırmayın derim.
142. Dünya Trabzon Spor ve 10. Dünya Tavşanlı Linyit Spor uda ben yönetiyorum.
Dostluk maçlarına ve Lig karşılaşmalarında görüşürüz.
En azından Şikesiz Bir lig ;)
Teşekkürler Sobee...

Konuyu Açan Arkadaşıda Canı gönülden Tebrik ediyorum.
Ellerine sağlık.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Bakın yine sinirim bozuldu neden boş işlerle uğraşıyorsunuz kardeşim size ıkv için ıkv geliştirin diye para veriyoruz değilmi sinırim beynime çıktı valla billa sizin amacımız ne bir anlayamadim.Biz ikv yi gelistirsinler diye para veriyoruz bunların yaptıklarına bak.Az şu oyuna yoğunlaşın gösterin bize ne yapabileceğinizi.Kaç yıl oldu hala bir lonca sistemi getirmediniz amacınız ne açıklayın bizede ona göre davranalım gerekirse umudumuzu keselim yok para lazım diyorsanız biz ıkv oyuncuları olarak bağış yapalım.Yeterki şu oyunu düzeltin...

Ayrıca bu yazdıklarım forum kurallarına aykırı değil bu sözler bir ikv severin hayretleridir...
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Melodrama »

Oyunu oynamaya başladım Güngören Belediye benim takımım :D 16:30'da maçım var ... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Dünya 23 Galatasaray Olarak Basladık. Varmı Karsımıza Cıkacak :)
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Thrashmetal yazdı:gerçekten çok büyük ilgi görüyor sadece 17 kişi aktif kullanıcı
Resim

Uploaded with ImageShack.us

“Genel Etkileşim” sayfasına dön