Tek eksiği senin gibi mübarek ayda söven insanları bu forumda hala banlamaması...ArzinGazabiiii yazdı:Valla Nocomment'i bende sevdim, harbi harbi forumla ilgileniyor, üşenmeden cevap veriyo lan. Bende Mod'Luk yaptım, uğraşılacak gibi değil..
[GM]Nocomment Nihat abi seni seviyorum :) :)
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: [GM]Nocomment Nihat abi seni seviyorum :) :)
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- ArzinGazabiiii
- Acemi Savaşçı
Yahu nere gitsem karşıma çıkıyon yawonka yazdı:Tek eksiği senin gibi mübarek ayda söven insanları bu forumda hala banlamaması...ArzinGazabiiii yazdı:Valla Nocomment'i bende sevdim, harbi harbi forumla ilgileniyor, üşenmeden cevap veriyo lan. Bende Mod'Luk yaptım, uğraşılacak gibi değil..
İlla laf istiyon benden
Ayrıca, Nocomment'in güzel hatırı için, adamlığı için genel etkileşimi kirletmiyorum.
Bu konuda sana yazdığım son cevap bu Wonka. :geek: her mesajıma maydonoz olma
ArzınGazabı - KötülüklerinEfendisi
Nefesimi Ensenizde Hissedeceksiniz.
Nefesimi Ensenizde Hissedeceksiniz.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Teşkilat genel sohbette mesajlarıma az maydonoz olmadın :evil: Ramazan ayından sonrada görüşürüz sorun değil canım :ugeek:ArzinGazabiiii yazdı:Yahu nere gitsem karşıma çıkıyon yawonka yazdı:Tek eksiği senin gibi mübarek ayda söven insanları bu forumda hala banlamaması...ArzinGazabiiii yazdı:Valla Nocomment'i bende sevdim, harbi harbi forumla ilgileniyor, üşenmeden cevap veriyo lan. Bende Mod'Luk yaptım, uğraşılacak gibi değil..yeter valla bıktım senden.
İlla laf istiyon benden"abi beni sev" diyon ya, sevecem seni ramazan ayının çıkmasını bekliyorum
![]()
Ayrıca, Nocomment'in güzel hatırı için, adamlığı için genel etkileşimi kirletmiyorum.
Bu konuda sana yazdığım son cevap bu Wonka. :geek: her mesajıma maydonoz olma![]()
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Sevilmeyecek adammı? Bi Nocomment bi ATX başka yok zaten.
Noncement Kerimtekin forum hesabaımı banladınız ama açıklama yok küfür filan endeni endir ne olur