Bi zahet yardım edermisiniz?
Bi zahet yardım edermisiniz?
mynet olan hesablarımızı zorla sobee yaptınız tamam eyvallah ama, sobe hesabımzla girmiyor oyuma sayfa yapım aşamasında gibi bişiler diyor nedir bu saçmalık oyunumu bırakalım illaha ? bi yardım ederseniz sevinirim.
- mamaklar071995
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bi zahet yardım edermisiniz?
Kardeşim hata veryor dünkü güncellemeden sonra oyun ekran çözünürlügü yükseltilmiş bu sebele kısacası pcler güncellenen ikv yi taşımıyor bu sebeble bırakmak mcber:(
IIxHaYaLPeResTxII(Kingxbünyoo) [(^)Ejder Asa]
Xeda
Rapxmaster
Cobkanxquardian
Xeda
Rapxmaster
Cobkanxquardian
MerhabalarJBURAK yazdı:mynet olan hesablarımızı zorla sobee yaptınız tamam eyvallah ama, sobe hesabımzla girmiyor oyuma sayfa yapım aşamasında gibi bişiler diyor nedir bu saçmalık oyunumu bırakalım illaha ? bi yardım ederseniz sevinirim.
Bilgisayrınızın geçmişini temzileyin lütfen . Sorununuzun taşıma ile alakası yok
- mamaklar071995
- Sahaf Yardımcısı
o nasıl temzilenecek bilgi verde yapak
IIxHaYaLPeResTxII(Kingxbünyoo) [(^)Ejder Asa]
Xeda
Rapxmaster
Cobkanxquardian
Xeda
Rapxmaster
Cobkanxquardian
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
İnternet Sağlayıcınızı yazarsanız daha iyi bir cevap verebilirdik ama neysemamaklar071995 yazdı:o nasıl temzilenecek bilgi verde yapak
Hepsini yazayım en iyisi .
İnternet Explorer 7 ve 8 için
Gizlenmiş İçerikGöster
Internet Explorer 7'deki gözatma geçmişinizi silmek için
Başlat düğmesi , Denetim Masası, Ağ ve Internet ve ardından Internet Seçenekleri'ni tıklatarak Internet Seçenekleri'ni açın.
Genel sekmesini tıklatın ve Gözatma geçmişi altında Sil'i tıklatın.
Geçmiş'in altında, Geçmişi sil'i tıklatın ve sonra geçmişi silmek istediğinizi onaylamak için Evet'i tıklatın.
Kapat'ı ve ardından Tamam'ı tıklatın.
Internet Explorer 8'deki gözatma geçmişinizin tümünü veya bir kısmını silmek için
Başlat düğmesi ve ardından Internet Explorer'ı tıklatarak Internet Explorer'ı açın.
Güvenlik düğmesini ve ardından Gözatma Geçmişini Sil'i tıklatın.
Sık Kullanılanlar listenizdeki web siteleriyle ilişkili tanımlama bilgileri ve dosyaları silmek istemiyorsanız, Sık Kullanılanlar web sitesi verilerini koru onay kutusunu seçin.
Silmek istediğiniz her bilgi kategorisinin yanındaki onay kutusunu seçin.
Sil'i tıklatın .
Başlat düğmesi , Denetim Masası, Ağ ve Internet ve ardından Internet Seçenekleri'ni tıklatarak Internet Seçenekleri'ni açın.
Genel sekmesini tıklatın ve Gözatma geçmişi altında Sil'i tıklatın.
Geçmiş'in altında, Geçmişi sil'i tıklatın ve sonra geçmişi silmek istediğinizi onaylamak için Evet'i tıklatın.
Kapat'ı ve ardından Tamam'ı tıklatın.
Internet Explorer 8'deki gözatma geçmişinizin tümünü veya bir kısmını silmek için
Başlat düğmesi ve ardından Internet Explorer'ı tıklatarak Internet Explorer'ı açın.
Güvenlik düğmesini ve ardından Gözatma Geçmişini Sil'i tıklatın.
Sık Kullanılanlar listenizdeki web siteleriyle ilişkili tanımlama bilgileri ve dosyaları silmek istemiyorsanız, Sık Kullanılanlar web sitesi verilerini koru onay kutusunu seçin.
Silmek istediğiniz her bilgi kategorisinin yanındaki onay kutusunu seçin.
Sil'i tıklatın .
Gizlenmiş İçerikGöster
Araçlar Seçenekler gizlilik Sekmesini tıkla şimdi temizle de!!..
Ama seçeneklerden hangi verilerin silmek istiyorsan onları seçebilirsin!!..

Ama seçeneklerden hangi verilerin silmek istiyorsan onları seçebilirsin!!..

Google Chrome için ise
Gizlenmiş İçerikGöster
ctrl + h kısa yoluyla geçmiş sayfasını açıp ardından

Uyguluyoruz.
Uyguluyoruz.
İyi Forumlar , İyi Eğlenceler
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Öyle uğraşmana gerek yok hepsinde(bütün tarayıcılarda) ctrl+h yaptıktan sonra geçmiş çıkar... Dilediğini silersin.
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
İnternet geçmişini arayıp bulamayan arkadaşlarda bir takım programlarla (reklam yapmak istemiyorum ama) (Ccleaner gibi) internet geçmişini temizleyebilirler.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat