Maraton ayakkabı sorunu (Nocomment)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Maraton ayakkabı sorunu (Nocomment)

Mesaj gönderen Esadullah »

Nocomment yazdı:Merhabalar

Bence sistem size maraton ayakkabı vermeyi kafasına koymuş ama ne hikmetse siz tam o esnada büyücüde değilsiniz .=)) Evet inanın bana bu sizin şansızlığınız . Bence siz bu kararlılıkla er yada geç onuda bulursunuz .

Bol şanslar
Selamlar,

Yorumunuzda 'şanssızlık' demişsiniz şunu fakat belirtmek isterim ki Şifacı'mda GB'lerin tüm efsunları bulunmasına rağmen ve defalarca Motorin Bey'i kesmemize rağmen! Hala bir Maraton Ayakkabı düşmedi?!

Genel olarak, Maraton Ayakkabı Büyücü sınıflarına daha çok düşmektedir! Hangi büyücüye sorsam en az 3 adet hatta öylesini tanıyorum ki x6 diye diye söyleneni gördük(!) Maraton Ayakkabı sorunu var olabilir...

Evet buna bir açıklama alabilecek miyim?

Hayırlı ramazanlar,
EsedullahŞifa | Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Ya ben ne yapmalıyım :)
Senin derdin sadece maraton ayakkabı.Banada düşmüyordu 11 ayda zorla düştü. :) Benim sorunum daha içler acısı gibi bir durum.GB geleli 14 ay oldu ve hala nedense bana alternatör takı düşmedi :)
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fenomen »

bana kıyamet yuzuk dusmuyor sırf onun ıcın junon kesıyorum :)
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:Ya ben ne yapmalıyım :)
Senin derdin sadece maraton ayakkabı.Banada düşmüyordu 11 ayda zorla düştü. :) Benim sorunum daha içler acısı gibi bir durum.GB geleli 14 ay oldu ve hala nedense bana alternatör takı düşmedi :)
Benim durumumda aynı alternator takılarım ve maraton ayağım yok 1.5 yıldır kenan kesmeme rağmen :cry:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
ycezik95
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen ycezik95 »

Arkadaşlar tamamen şans işi. Bölgeye ilk girildiğinde belli oluyor kime ne düşeceği. Ayrıca savasçı ve şifacılara daha fazla çıkmasının sebebi şu: Grubunuzu 4 büyü 1 savaşçı 1 şifacı olarak düşünelim. En başta sistem kendiliğinden kura çekiyor hangi sınıfa efsunlu eşya düşecek diye. Eğer savaşçı seçilirse zaten tek ihtimal var o 1 savaşçıya düşer. Büyücü seçilirse sistem tekrar kura çekiyor o 4 büyücü içinde hangisine düşecek. Bu yüzden her bir büyücünün maraton düşürme şansı azalıyor. Şifa seçilirse onun da zaten 1 ihtimali var. Ama sınıf olarak hiç bir ayrım yok. Kesinlikle şan işi.

İyi Forumlar
OttomanWaRRioR
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
Kullanıcı avatarı
BoSNaSaNCaK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BoSNaSaNCaK »

fenomen yazdı:aynı sorun bızdede vardı
saglam bı grup topladık(hepsı de marodonsuz du :) ) bır gunde ıcın hep motor attık ve herkeze marodon ayakkabı cıktı

bence sende oyle yap ....
daha oncede belirttigim gibi bunu aylardır yapıyorum ama hala yok
SANCAKTAR[(^) Ashab-ı Kehf]
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]
[Farabi Shen Kuo(^) Gümüş Diş]
[Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan]

GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
Kullanıcı avatarı
BoSNaSaNCaK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BoSNaSaNCaK »

madalya sayılıs 3200 u su an itibariyle gecmistir. ve hala maraton ayakkabı cıkmamıstır. ilgililere duyurulur.
SANCAKTAR[(^) Ashab-ı Kehf]
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]
[Farabi Shen Kuo(^) Gümüş Diş]
[Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan]

GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

Savaşçı açtım 1 haftada kastık, latif ürettim 10 dakika sonra sığınağa başladık, ilk düşünen de farabi farabi yüzük, motor kestik maraton ve farabi ayakkabı :D Çıktık ikinci kenan da da ışık yüzük verdi :D İlk junonumdan evocati ve kenan yüzük verdi :D Şifacımda en az 10 tane maraton ayak ve her pantolondan 10 ar tane düşürmüşümdür :D

Ve vurucu nokta : aynı grupla bir gün içinde 6 junon kestik gruba toplamda 7 zırh 2 kolye verdi ve 2 zırh 1 yüzük benim :D Amma ve lakin ki Çemberlitaş ta üstümde bi şanssızlık var maden bile vermiyor bosslar :D
Kullanıcı avatarı
PARD10
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen PARD10 »

ISeHRaZaTI yazdı:Savaşçı açtım 1 haftada kastık, latif ürettim 10 dakika sonra sığınağa başladık, ilk düşünen de farabi farabi yüzük, motor kestik maraton ve farabi ayakkabı :D Çıktık ikinci kenan da da ışık yüzük verdi :D İlk junonumdan evocati ve kenan yüzük verdi :D Şifacımda en az 10 tane maraton ayak ve her pantolondan 10 ar tane düşürmüşümdür :D

Ve vurucu nokta : aynı grupla bir gün içinde 6 junon kestik gruba toplamda 7 zırh 2 kolye verdi ve 2 zırh 1 yüzük benim :D Amma ve lakin ki Çemberlitaş ta üstümde bi şanssızlık var maden bile vermiyor bosslar :D
Sen bu olaylarla Zeki Müren'i de görmüşsündür .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
Kullanıcı avatarı
Maryhuana
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Maryhuana »

Büyücümle Fazla GB Atmam Ama 102 Sığınak Madalyası Yani 34 Kenan Kesimi 1 Adet Alternatör Kolye,1 Adet Bilge Cevriye Mor Asa(Motorin Sağolsun)Niobyum,Motorin Kaç Tane Sattım Hatırlamıyorum Zaten Onlardan Zengin Oldum.
98 Migrat 0 Eşya Sayısız Antimon,Hydrargyum.Can Sıkıntısından Tüm Ceket Reçetelerini Ürettim.Şimdi Toplam 200 GB Ve 2 Parça Eşya Şans Mıdır? Eğer Şans Faktörüyse 100/1 İhtimal Yapar.Yüzde 1 İhtimalle Eşya Düşürüyoruz.Ama Ne Varsa Şu Oyundan Vazgeçemiyorum Lanet Olsun YA
:D :ugeek:
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön