İKV DÜKKANDA ŞAHESER SATILSIN !!!!!!
İKV DÜKKANDA ŞAHESER SATILSIN !!!!!!
GM ABİLER SİZE VE İKV OYNAYAN ARKADAŞLARIM ADINA KONUŞUYORUM NEDEN DÜKKANDA ŞAHESER SATILSIN ÇÜNKÜ ÜRETMEK ÇOK MASRAFLI OLUYO BU YÜZDEN OYUNU BIRAKAN ARKADAŞLARIM VAR SIĞINAK VE MİĞRAT BÖLEGELERİNE ŞAHESERSİZ ALMIYOLAR 49 LW OLDUKTAN SONRA YAPILACAK İŞ ZATEN GRUP BÖLGELERİNE GİRMEK AMA ŞAHESERSİZ ALMIYOLAR Kİ GM LER BU KONUDA BİŞİ YAPSIN !!!!!
FreeDooM
Re: İKV DÜKKANDA ŞAHESER SATILSIN !!!!!!
Maden başında sabahlayarak gözlerini bozup , şaheser üreten insanlara nolucak ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
bıçak sırtı kılıç 29995 akçe kulağa hoş geliyor :twisted:
- Hunxkuheylan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
tabi ya şaheser satılsın maden satılsın klan rütbesi falanda olsun hatta car bile satılsın 49 a kadar kasması zor ve masraflı oluyo
bu ne lan herşey dükkanda satılırsa o şaheseri basmanın ne anlamı var biraz zor olacak üretmesi ki ürettiğinde ondan zevk alasın yoksa parayı basıp alınca ne anlamı kalır oyunun
Gizlenmiş İçerikGöster
- IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa
IIxKüHeyLaNxII (^)Ecel Getiren
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa
Taş yok mu taş :?FreeDooM yazdı:GM ABİLER SİZE VE İKV OYNAYAN ARKADAŞLARIM ADINA KONUŞUYORUM NEDEN DÜKKANDA ŞAHESER SATILSIN ÇÜNKÜ ÜRETMEK ÇOK MASRAFLI OLUYO BU YÜZDEN OYUNU BIRAKAN ARKADAŞLARIM VAR SIĞINAK VE MİĞRAT BÖLEGELERİNE ŞAHESERSİZ ALMIYOLAR 49 LW OLDUKTAN SONRA YAPILACAK İŞ ZATEN GRUP BÖLGELERİNE GİRMEK AMA ŞAHESERSİZ ALMIYOLAR Kİ GM LER BU KONUDA BİŞİ YAPSIN !!!!!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
hayır bende zaten maden başında beqlemesinler die sölüyom zaten boşu boşuna gözleri bozulmasın
FreeDooM
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Bu fikrini saygıyla karşılamama rağmen şiddetle karşı çıkıyorum.
Eğer İKV Dükkanda şaheserler satılsa oyunun dengesi bozulur...
Bende Ejder'Asa yı üretmemiş olmama rağmen üreten abilerimin nekadar zorlandığına şahit oluyorum.
Okadar güçlü şaheserler akçe ile satılsa emeğin hakkını alamaz kimse.
İyi Forumlar
BoGGiEşxBizans
Bende Ejder'Asa yı üretmemiş olmama rağmen üreten abilerimin nekadar zorlandığına şahit oluyorum.
İyi Forumlar
BoGGiEşxBizans
baraka1997 yazdı:Bu fikrini saygıyla karşılamama rağmen şiddetle karşı çıkıyorum.
İyi Forumlar
BoGGiEşxBizans
KATILIYORUM .
SAHESERDE SATILABLİR AMA OYUN DA OLMYAN BİR SAH ESER ÜRETİLEN BİR SAHESER SATILMASINA KARŞIYIM.
Mesala Dirilme iksiri 10 iksir 500 akce. Bazen ummadık zamanda işe yarıyor.
Çemberlidesin 4 kişi ölüş tank ayakta şidada ölmel üzere kudreti yok boss(canavar) canı 6 larda şifacı öldü tank dayanıyor. ölünce şifacı iksir içiyor tanka basıyorda iyileştirmeyi. sonra kudreti ile bir buyucu kalduıryor işi bitiyor 3,5 saatlik zorlu maratonu 500 akçeye aldıgın 10 iksirle yapıyorsun içindeki huzur verici duygula çıkan saheserini alıyorsun oh be diyorsun iyikide almışım Kara günün dostu bumuş derler.
A R Z L O D O S
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Mrxbaris yazdı:bıçak sırtı kılıç 29995 akçe kulağa hoş geliyor :twisted:
ah güzel eski ikv'li günler...
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Şu akçe ye emeğin karşılığı alınmıyor diye karşı çıkanların mantığını aklım almıyor
akçe ne demek kardeşim para demek peki para kazanılmıyormu 20 lira için bile sabahtan aksama kadar ter döken insanlar yokmu türk lirası emek karşılığında kazanılmıyormu e biraderim ne saçmalıyorsunuz herkes baba parası yemiyor bu oyunda.
ALBAYXX
akçe ne demek kardeşim para demek peki para kazanılmıyormu 20 lira için bile sabahtan aksama kadar ter döken insanlar yokmu türk lirası emek karşılığında kazanılmıyormu e biraderim ne saçmalıyorsunuz herkes baba parası yemiyor bu oyunda.
ALBAYXX