İnsan İki Yüzlülüğü HaYaTMeZuNu CaRıNıN HiKaYeSi

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xHaYaTMeZuNux
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

İnsan İki Yüzlülüğü HaYaTMeZuNu CaRıNıN HiKaYeSi

Mesaj gönderen xHaYaTMeZuNux »

Ben bu oyunu 25lwden -29lw geçtiği zamandan beridir, oynuorum Oyunda yeni olduğumdan ve fazla bişe bilmediğimden oyundan zevk alamdım ve 29lw de oyunu bıraktım, 49lwler yeni geldiğinde oyuna başlamıştım tekrardan ozaman kadim gelmemişti daha, Ben oyunu iyice kavramış ve arkadaşlar edinmiş hergün Sohpet ettiğim ve güzel zaman geçirdiğim için oyuna asılmıştım..Benim En sevdiğim ve ilk başta tanıdığım Sohpetleriyle ve karakterleriyle olsun 2Kişi wardı "Pederinxkankası"''(Mustafa) "Fordeahseat" (emre) 2sİ COK Sevdiğim ve hergün Skypede konuştuğum insanlardır.Oyuna sohpet için giriodum ama arkadaşların yanında ezik kalıoduk. Ozamandan beri 3'müzün arasında Şöle bi anlaşma söz geçti '' hepimizi bi şahaser üretelim el birliğiyle herkes birbirine yardımcı olsun"Sonra madene asıldık bende para olmazdı hiç bizaman hep maden ceker arkadaşlarıma werirdim satmazdım.!!! İlK BEN ecel üretecektim az bi mazemem kalmıştı maden cekmeye devam ettim şelitlerim eksik kaldı.Pederinxkankası saolsun şelitlerimi tammladı "Fakat ecel üretecğeimde Fordeahseat'ın hiç bi katkısı yoktu." ama aramızda lafı olmazdı.bastım eceli sonra Pederinxkankasına azat bilge ceket üretttik. SOnra Fordeahseat'a ashap üreteceğimizde ben it gibi maden cekiodum sabah erken kalkıp işe gitmeden Fordeahseat'a üretim yapacağımıza rahmen adam "ben maden cekmekten sıkılıorum diordu" ama aramızda madenin lafı bile geçmezdi. Hergün Skypedeydik Hepsi can Dostum gibidir. Ozaman hertarafta fazla maden yoktu 5dk maden cıkıorlardı. Maden başı kalbalıktı ama emre Fordeahseat için it gibi çektim 7budaksız 3gano 2 yonca werdim gerisini 2kadim ve Dİğer madenleri saolsun mUstafa(Pederinxkankası) tammladı.. madenin lafı olmaz ben karşılıksız wermiştim..sonra kendime ejder üreteceğim zaman bu sefer ne mustafa ne emre bana yardım etmedi ama sohpetleri benim için yeterliydi..2ay boyunca maden cektim zaten nakitim yoktu yaklaşık tüm mazemeleri cektim eksik kalanları kUzenim Çokmikkemmell tammlamıştı onada ejder üretim Dİe söz werdim madene geri oturdum ve baya maden cektim. Fordeahseat emrede sanstan 1 menkşe 1mavi cekmiş yoldan geçerken yoksa o madene oturmaz.benim kuzenede 1 mavi 1menekşe eksiği kalmıştı ilahi adelet.Emreden istediğimde bana weremem dedi bende üretecem dedi fakat onlardan başka bişeyi yoktu bense tammlamıştım sadece onlar kalmıştı mustafada araya girip konuşunca madenleri bana werdi. fakat ertesi gün geri istedi.bende ejder üretirken borçlandığım bi kaç kişi wardı emre can dostum die o anlar beni diye diğer borçları kapatim emre geri weririm dedim ama emrenin benden maden isteyeceğini aklımın ucundan geçirmezdim.Ben okadar madeni ona karşılıksız wermiştim çünkü 1hafta geçti borçları kapatmak üzereyken emre bana şu cümleyi kulandı "madenlerimi weriomusun wermiomusun..!!!" emre dedim tabiki werecem ama borçlarımı kapatmak üzeriyip kapatim weririm sen anlarsın beni dedim. Bu lafımın üzerine Emre=Fordeahseat: Şu sözleri Klana yazdı "Benim eskiden bi dost bildiğim biri wardı hırsız cıktı" DEDi bunun üzerine o kadar arkadaşlık sohpet edişimiz beni tanıdığı halde bunları yazması cok zoruma gitti ve eski carlarımı gittim 1lw den kasmaya başlıyan bi gence werdim "HaYaTMeZuNu "adlı carımı actım... İnsan iki yüzlüdür ben bunu bilirim.. bunu sölerim bana göründüğün gibi gözükme olduğun gibi gözük ben senin ne mal oldunu bilim.... ..!!! Demekki insan belli bi süre sonrada olsa Cıkarlarını herzaman ön planda tutuomuş...!!
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Re: İnsan İki Yüzlülüğü HaYaTMeZuNu CaRıNıN HiKaYeSi

Mesaj gönderen AlpAykan »

Burdan çıkan ana fikir , her dost bildiğine güvenme , gün gelir arkana geçer.

Evet dostum.
Çok güzel herşeyi anlatmışsın.
Seni tanımam.Ama yazdıkların beni etkiledi.

Her şeyi ayrıntısıyla anlatmışsın.
O dost bildiklerin veya sadece o şahıs bence insalığından utanmalı.
Evet oyun oynuyoruz , ama insan her yerde karakterini belli eder.
Demek ki bu şahıs reel hayatnda da böyle biri.
Çıkarcı , nsanlardan hep uzak durmak gerekir.
Ama nerden bileceksin değil mi ?
İnsanları zamanla tanıyorsun.

Bir kızgınlıkla oyun karakterlerini dağıtman hoş olmamış.
İnsan oğlu bazen sinirine hakim olamıyor.
Benim durumum da seninkine benziyor.

O kadar verdiğim emek , görmezlikten geliniyor.
Bu beni üzüyor.
Ama her neyse oyuna kendimizi bu kadar kaptrmamalıyız kanaatindeyim.

Büyük geçmiş olsun sana , insanları tanımadan dost edinme , zamanla öteki yüzlerine denk gelebilirsin..
Kullanıcı avatarı
xHaYaTMeZuNux
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Tanımadığım biri Dil 3yıllık arkadaşaım hergün Sohpeti için Skype actığım konuştukca mutlu olduğum....Birisiydi . AMa bi yerden sonra cıkar ve hırsla mı yoksa aklında başka Düşüncelerlemi nasıl değişti bilemiorum Ben Onun gibi birini kaybettiğim için hala üzülüorum... :|
Kullanıcı avatarı
ForeverHope
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Divanı I Türk

Mesaj gönderen ForeverHope »

xHaYaTMeZuNux yazdı:Ben bu oyunu 25lwden -29lw geçtiği zamandan beridir, oynuorum Oyunda yeni olduğumdan ve fazla bişe bilmediğimden oyundan zevk alamdım ve 29lw de oyunu bıraktım, 49lwler yeni geldiğinde oyuna başlamıştım tekrardan ozaman kadim gelmemişti daha, Ben oyunu iyice kavramış ve arkadaşlar edinmiş hergün Sohpet ettiğim ve güzel zaman geçirdiğim için oyuna asılmıştım..Benim En sevdiğim ve ilk başta tanıdığım Sohpetleriyle ve karakterleriyle olsun 2Kişi wardı "Pederinxkankası"''(Mustafa) "Fordeahseat" (emre) 2sİ COK Sevdiğim ve hergün Skypede konuştuğum insanlardır.Oyuna sohpet için giriodum ama arkadaşların yanında ezik kalıoduk. Ozamandan beri 3'müzün arasında Şöle bi anlaşma söz geçti '' hepimizi bi şahaser üretelim el birliğiyle herkes birbirine yardımcı olsun"Sonra madene asıldık bende para olmazdı hiç bizaman hep maden ceker arkadaşlarıma werirdim satmazdım.!!! İlK BEN ecel üretecektim az bi mazemem kalmıştı maden cekmeye devam ettim şelitlerim eksik kaldı.Pederinxkankası saolsun şelitlerimi tammladı "Fakat ecel üretecğeimde Fordeahseat'ın hiç bi katkısı yoktu." ama aramızda lafı olmazdı.bastım eceli sonra Pederinxkankasına azat bilge ceket üretttik. SOnra Fordeahseat'a ashap üreteceğimizde ben it gibi maden cekiodum sabah erken kalkıp işe gitmeden Fordeahseat'a üretim yapacağımıza rahmen adam "ben maden cekmekten sıkılıorum diordu" ama aramızda madenin lafı bile geçmezdi. Hergün Skypedeydik Hepsi can Dostum gibidir. Ozaman hertarafta fazla maden yoktu 5dk maden cıkıorlardı. Maden başı kalbalıktı ama emre Fordeahseat için it gibi çektim 7budaksız 3gano 2 yonca werdim gerisini 2kadim ve Dİğer madenleri saolsun mUstafa(Pederinxkankası) tammladı.. madenin lafı olmaz ben karşılıksız wermiştim..sonra kendime ejder üreteceğim zaman bu sefer ne mustafa ne emre bana yardım etmedi ama sohpetleri benim için yeterliydi..2ay boyunca maden cektim zaten nakitim yoktu yaklaşık tüm mazemeleri cektim eksik kalanları kUzenim Çokmikkemmell tammlamıştı onada ejder üretim Dİe söz werdim madene geri oturdum ve baya maden cektim. Fordeahseat emrede sanstan 1 menkşe 1mavi cekmiş yoldan geçerken yoksa o madene oturmaz.benim kuzenede 1 mavi 1menekşe eksiği kalmıştı ilahi adelet.Emreden istediğimde bana weremem dedi bende üretecem dedi fakat onlardan başka bişeyi yoktu bense tammlamıştım sadece onlar kalmıştı mustafada araya girip konuşunca madenleri bana werdi. fakat ertesi gün geri istedi.bende ejder üretirken borçlandığım bi kaç kişi wardı emre can dostum die o anlar beni diye diğer borçları kapatim emre geri weririm dedim ama emrenin benden maden isteyeceğini aklımın ucundan geçirmezdim.Ben okadar madeni ona karşılıksız wermiştim çünkü 1hafta geçti borçları kapatmak üzereyken emre bana şu cümleyi kulandı "madenlerimi weriomusun wermiomusun..!!!" emre dedim tabiki werecem ama borçlarımı kapatmak üzeriyip kapatim weririm sen anlarsın beni dedim. Bu lafımın üzerine Emre=Fordeahseat: Şu sözleri Klana yazdı "Benim eskiden bi dost bildiğim biri wardı hırsız cıktı" DEDi bunun üzerine o kadar arkadaşlık sohpet edişimiz beni tanıdığı halde bunları yazması cok zoruma gitti ve eski carlarımı gittim 1lw den kasmaya başlıyan bi gence werdim "HaYaTMeZuNu "adlı carımı actım... İnsan iki yüzlüdür ben bunu bilirim.. bunu sölerim bana göründüğün gibi gözükme olduğun gibi gözük ben senin ne mal oldunu bilim.... ..!!! Demekki insan belli bi süre sonrada olsa Cıkarlarını herzaman ön planda tutuomuş...!!
Çok iyi demişsin kardeş. Böyle çıkarcı insanların selamı bile alınmaz.
TRhopelessTR (49) [(^)Ecel Getiren]~[(^)Latif]
Xhope (49) [(^)Ejder Asa]
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xHaYaTMeZuNux
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

:cry:
Kullanıcı avatarı
xxKaNSeRoJeNxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xxKaNSeRoJeNxx »

gecmis olsun üşenmeden okudum gerçekten üzücü bir durum umarım bizler aynı duruma düşmeyiz.Alp abinin dedigi gibi bi anlık sinirle karakterlerine yaptıgın kötü olmus daha dikkatlı olursun artık bundan sonra..
PaRDuSKaNSeRoJeN (49) PaRDuSxKnSrJn (49) PaRDuSxASİLZADE (49)

Pardus Pantera Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

Resim
Kullanıcı avatarı
Sonofdevill
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sonofdevill »

xHaYaTMeZuNux yazdı:Ben bu oyunu 25lwden -29lw geçtiği zamandan beridir, oynuorum Oyunda yeni olduğumdan ve fazla bişe bilmediğimden oyundan zevk alamdım ve 29lw de oyunu bıraktım, 49lwler yeni geldiğinde oyuna başlamıştım tekrardan ozaman kadim gelmemişti daha, Ben oyunu iyice kavramış ve arkadaşlar edinmiş hergün Sohpet ettiğim ve güzel zaman geçirdiğim için oyuna asılmıştım..Benim En sevdiğim ve ilk başta tanıdığım Sohpetleriyle ve karakterleriyle olsun 2Kişi wardı "Pederinxkankası"''(Mustafa) "Fordeahseat" (emre) 2sİ COK Sevdiğim ve hergün Skypede konuştuğum insanlardır.Oyuna sohpet için giriodum ama arkadaşların yanında ezik kalıoduk. Ozamandan beri 3'müzün arasında Şöle bi anlaşma söz geçti '' hepimizi bi şahaser üretelim el birliğiyle herkes birbirine yardımcı olsun"Sonra madene asıldık bende para olmazdı hiç bizaman hep maden ceker arkadaşlarıma werirdim satmazdım.!!! İlK BEN ecel üretecektim az bi mazemem kalmıştı maden cekmeye devam ettim şelitlerim eksik kaldı.Pederinxkankası saolsun şelitlerimi tammladı "Fakat ecel üretecğeimde Fordeahseat'ın hiç bi katkısı yoktu." ama aramızda lafı olmazdı.bastım eceli sonra Pederinxkankasına azat bilge ceket üretttik. SOnra Fordeahseat'a ashap üreteceğimizde ben it gibi maden cekiodum sabah erken kalkıp işe gitmeden Fordeahseat'a üretim yapacağımıza rahmen adam "ben maden cekmekten sıkılıorum diordu" ama aramızda madenin lafı bile geçmezdi. Hergün Skypedeydik Hepsi can Dostum gibidir. Ozaman hertarafta fazla maden yoktu 5dk maden cıkıorlardı. Maden başı kalbalıktı ama emre Fordeahseat için it gibi çektim 7budaksız 3gano 2 yonca werdim gerisini 2kadim ve Dİğer madenleri saolsun mUstafa(Pederinxkankası) tammladı.. madenin lafı olmaz ben karşılıksız wermiştim..sonra kendime ejder üreteceğim zaman bu sefer ne mustafa ne emre bana yardım etmedi ama sohpetleri benim için yeterliydi..2ay boyunca maden cektim zaten nakitim yoktu yaklaşık tüm mazemeleri cektim eksik kalanları kUzenim Çokmikkemmell tammlamıştı onada ejder üretim Dİe söz werdim madene geri oturdum ve baya maden cektim. Fordeahseat emrede sanstan 1 menkşe 1mavi cekmiş yoldan geçerken yoksa o madene oturmaz.benim kuzenede 1 mavi 1menekşe eksiği kalmıştı ilahi adelet.Emreden istediğimde bana weremem dedi bende üretecem dedi fakat onlardan başka bişeyi yoktu bense tammlamıştım sadece onlar kalmıştı mustafada araya girip konuşunca madenleri bana werdi. fakat ertesi gün geri istedi.bende ejder üretirken borçlandığım bi kaç kişi wardı emre can dostum die o anlar beni diye diğer borçları kapatim emre geri weririm dedim ama emrenin benden maden isteyeceğini aklımın ucundan geçirmezdim.Ben okadar madeni ona karşılıksız wermiştim çünkü 1hafta geçti borçları kapatmak üzereyken emre bana şu cümleyi kulandı "madenlerimi weriomusun wermiomusun..!!!" emre dedim tabiki werecem ama borçlarımı kapatmak üzeriyip kapatim weririm sen anlarsın beni dedim. Bu lafımın üzerine Emre=Fordeahseat: Şu sözleri Klana yazdı "Benim eskiden bi dost bildiğim biri wardı hırsız cıktı" DEDi bunun üzerine o kadar arkadaşlık sohpet edişimiz beni tanıdığı halde bunları yazması cok zoruma gitti ve eski carlarımı gittim 1lw den kasmaya başlıyan bi gence werdim "HaYaTMeZuNu "adlı carımı actım... İnsan iki yüzlüdür ben bunu bilirim.. bunu sölerim bana göründüğün gibi gözükme olduğun gibi gözük ben senin ne mal oldunu bilim.... ..!!! Demekki insan belli bi süre sonrada olsa Cıkarlarını herzaman ön planda tutuomuş...!!

Bence Senin Gibi Sadık bir Arkadaş,Dost Kaybetttiği İçin Kendisi Üzülsün Sen bu Yapıda Emin Ol Daha Kişiliği Oturmuş İnsanlarla Arkadaşlıık Yaparsın.... :|
SoNoFDeViL [49] (^) Ejder Asa

xSoNoFDeViLx [49] (^)Ecel Getiren (^) Latif

XxSoNoFDeViLxX [49] (^)Asab-ı Keyf

“Genel Sohbet” sayfasına dön