Alp agam oyunda kafaya takınca problem oluyor boş ver sen geç oyununa bak muhabbetine bak
geri kalan işleri boş ver gitsin bizim açımızdan muhabbet + dostluk önemli ya
Haklısın ama bir süre düşünmek istiyorum.asim3428 yazdı:Bu aralar malum forumu fln takip edemiyorum fakat
Alp agam oyunda kafaya takınca problem oluyor boş ver sen geç oyununa bak muhabbetine bak
geri kalan işleri boş ver gitsin bizim açımızdan muhabbet + dostluk önemli ya
AlpAykan yazdı:Abicim özeline içimi döktüm.ustax66 yazdı:Dur dur berabermi bırakıyorsunuz, yinemi küfür yoksa...AlpAykan yazdı:Abi uzun mesele.
Eşim adına konuşmıyayım ama benim kararım kesin.
Ama sizleri forumu bırakmam arada gelir yine muhabbet ederiz
Alp bu oyunun gerginliğini belki benden iyi bilen birisin. Ve daha önce beni bırakma kararımdan çeviren birkaç kişiden birisin mücadeleden kaçılmaz diyerek.
Şimdi ben sana diyorumki sebep oyun içinde edepsizler ise mücadeleden kaçmak neyi değiştirecek ?
Sebep farklı başka bir sebep ise bir şey diyemem hayırlı olsun. Hayırlara vesile olsun.
Kararın gerginliği bir geçsin, bu kararı tekrar gözden geçirmeni isteyeceğim Arif abin olarak.
ALLAHA EMANET OLUN.
Artık sıkıldım abi anlıycağın...
Ogün mesele bu kadar basit değil.SoLo yazdı:Hop hop hop nereye böyle ? Hiçbiriniz oyunu bırakmıyorsunuz. Alp, söyle eşine oyuna ve foruma geri dönsün , seni zaten geri döndürebilirim