Kenan

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Kenan

Mesaj gönderen Auril »

sıfacı bolumunden gereklı bılgıye ulasabılırsın dostum
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen jkmoco14 »

soldaki şalterlerde duranlar kavrulmadan etkilenmiyomu sadece kendime ve tank hariç diğer 2 büyüye mi ck basacam
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Mrxbaris »

jkmoco14 yazdı:soldaki şalterlerde duranlar kavrulmadan etkilenmiyomu sadece kendime ve tank hariç diğer 2 büyüye mi ck basacam
ortadakiler etkileniyor sadece KENDİNE VE YANINDA DURAN BÜYÜCÜYE CK ATACAKSIN
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Selam jkmoco,

Resim

Bu resimi Kenan'ın bulunduğu yer olarak düşünebilirsin. Solda 2 adet şalter vardır. Burdaki oyuncular sadece şartel kaparlar. Onlarla ilgilenmen gerekmez.

Ortadaki kırmızı noktalı oyuncu ise sen olmalısın.

Sağ alttaki yeşil noktalı oyuncu tank görevi gören büyücü olmalıdır. (Direnç Elektriğini 1000'lemelidir.Direnci biterse direnç açmalısın)

Yanlış hatırlamıyosam 80 candan sonra belli aralıklarla bazı oyunculara ''zehir'' saldırısında bulunuyor. Bir an önce zehiri bozmalısın.

Kenan 49 canda tüm gruba bir ''kavurma'' yeteneği yapar. Bu yetenekten sol şartellerde olan 2 oyuncu ve direnci 1000 lemiş tank olan büyücü etkilenmez. Bu yetenekten resimdeki pozisyonda sadece sen ve sağ üstteki siyah oyuncu etkilenir. 49 cana kadar inmeden önce kendine ve sağ üstteki siyah oyuncuya CK atmalısın.

özet: Paint terk :D Yinede iftara kadar zaman geçmiş oldu yardımcı olabildiysem ne güzel
Kullanıcı avatarı
IxProMeTHeuSxI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IxProMeTHeuSxI »

Burdan detaylı bir şekilde öğrenirsin :

viewtopic.php?f=46&t=74961
IxProMeTHeuSxI >>> ^Ejder Asa
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

atabey yazdı:Selam jkmoco,

Resim

Bu resimi Kenan'ın bulunduğu yer olarak düşünebilirsin. Solda 2 adet şalter vardır. Burdaki oyuncular sadece şartel kaparlar. Onlarla ilgilenmen gerekmez.

Sağ alttaki yeşil noktalı oyuncu tank görevi gören büyücü olmalıdır. (Direnç Elektriğini 1000'lemelidir.Direnci biterse direnç açmalısın)

Yanlış hatırlamıyosam 80 candan sonra belli aralıklarla bazı oyunculara ''zehir'' saldırısında bulunuyor. Bir an önce zehiri bozmalısın.

Kenan 49 canda tüm gruba bir ''kavurma'' yeteneği yapar. Bu yetenekten sol şartellerde olan 2 oyuncu ve direnci 1000 lemiş tank olan büyücü etkilenmez. Bu yetenekten resimdeki pozisyonda sadece sen ve sağ üstteki siyah oyuncu etkilenir. 49 cana kadar inmeden önce kendine ve sağ üstteki siyah oyuncuya CK atmalısın.

özet: Paint terk :D Yinede iftara kadar zaman geçmiş oldu yardımcı olabildiysem ne güzel
Sığınaklara artık genelde 5 kişi giriliyor bende ona göre tasvir ettim. 6 kişi girersen bir şey değişmeyecek 6. kişiye de 49can olmadan ck atacaksın.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

Resim

resım e koptum paınt harıka :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
BlackDeath2
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen BlackDeath2 »

Auril yazdı:

Resim

resım e koptum paınt harıka :D
:mrgreen:
Uzaklaştırma durumlarında bu hesaptayım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Ben yaşadıkça sen çıldıracaksın.
KerimTekin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KerimTekin »

Mrxbaris yazdı:senin için video çeker koyardım ama çarlarım banlandı sen oyunda ki şifalara sor olmazsa bana özel mesaj atabilirsin vede video bölmümden bulabilirsin
Bu arkadaşdan taktik alcaksan çöpcüler şifası olursun.

Valla senlik birşey yok pek gidene kadar durmadan hayvanın vurduğu kişiye bak onu ck lemeye çalış. Düşünende tank büyülere (çeviren yani) onlara kendine ck motordan herkesi ck lemeye çalış. Kenana gelince direnç açıcaksın ortada duracaksın kendiine ck atıcaksın sonra kenan diyorki mesela öldüreceğim seni mouse o kişiye kuvvetli bir zehir atıyor onu bozucaksın o kadar sanada atabilir belli olmaz zaten biraz yaptıktan sonra düz vites arabada vites atmak gibi oluyor :D
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Mrxbaris »

KerimTekin yazdı:
Mrxbaris yazdı:senin için video çeker koyardım ama çarlarım banlandı sen oyunda ki şifalara sor olmazsa bana özel mesaj atabilirsin vede video bölmümden bulabilirsin
Bu arkadaşdan taktik alcaksan çöpcüler şifası olursun.

Valla senlik birşey yok pek gidene kadar durmadan hayvanın vurduğu kişiye bak onu ck lemeye çalış. Düşünende tank büyülere (çeviren yani) onlara kendine ck motordan herkesi ck lemeye çalış. Kenana gelince direnç açıcaksın ortada duracaksın kendiine ck atıcaksın sonra kenan diyorki mesela öldüreceğim seni mouse o kişiye kuvvetli bir zehir atıyor onu bozucaksın o kadar sanada atabilir belli olmaz zaten biraz yaptıktan sonra düz vites arabada vites atmak gibi oluyor :D
ben 900 büyü şfia ile kenna kestim meraklanma arkadaşın büyü şifası a olduğu için bazı itemlei çıkartacam hele bi ban kalksın

“Genel Etkileşim” sayfasına dön