Orti yazdı:Selam arkadaşlar,
Resimde gördüğünüz karakterin ARGE,Denetmen veya Forum ekibinden hiç kimseye ait değildir. Resimde geçen Warriior adlı karakter tarafımızdan (Sobee Ekibi) kontrollerde kullandığımız karakterlerden biridir.
Çemberlitaş kreasyonu ile giydirilmiş başka karakterler de görebilirsiniz
Bıçak Sırtı Kılıç
Re: Bıçak Sırtı Kılıç
-
- İri Fare Avcısı
Senin ";)" yapmanın amacın ne ?W0IkaN yazdı:Orti yazdı:Selam arkadaşlar,
Resimde gördüğünüz karakterin ARGE,Denetmen veya Forum ekibinden hiç kimseye ait değildir. Resimde geçen Warriior adlı karakter tarafımızdan (Sobee Ekibi) kontrollerde kullandığımız karakterlerden biridir.
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Yöneticilerin çoğu öyle yüksek.Özellikle Forum Yetkilileri ego ve ukalalıkda sınır tanımıyorlar hepsi için geçerli değil tabii.Canceazi yazdı:tek cümleyle özetlemişsin.wonka yazdı:Yüksek ego ve kibiryarar yazdı:Anlamadığım kısım sudur orda oyuncu senden rica ediyor yansıtırmısın diye neden yansıtmadığına anlam veremiyorum bir oyuncu olmadığın kesin ikincisi destek ekibinde bir yönetici veya gm ola bilirsin yansıtmamandaki amaç nedir bi türlü buna anlam veremiyorum zaten.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
:idea:
:?
:roll: :mrgreen:
soylenecek bı soz yog
:arrow: :arrow: :?W0IkaN yazdı:Orti yazdı:Selam arkadaşlar,
soylenecek bı soz yog
auril & DoubleLift
TAŞAKANT KILI YOKKİ BALTA VARAuril yazdı:soylemesen anlamıcaktık yax5ve yazdı:elindeki Taşkanat kılıçW0IkaN yazdı:Bugün eminönünü sunucusunda arz sancağa doğru çıkarken bi savaşçı gördüm ve üstü heralde full bıçak sırtıydı elinde kılıcıda vardı
anlayamadığım nokta şu kılıc gaffardanmı düşüyor gaffardan düşüyorsa e.ö sunucusunda gaffar kesilmiş demektir![]()
![]()
W0IkaN yazdı:e.ö de sanırım öyle bi test oyuncusu yok
gm olmadığı kesin ama![]()
O değilde panpa akçen çok fazla

- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Masterlid yazdı:O Adam Onu Düşürecekte Foruma Gaffarı Kestik + Bıçak Kılıç Düştü Diye Konu Açmıcak![]()
Anca Gülerim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
çarın adı warrior e.ö de ama nasıl yapmıs bende bilmiorum da fotoshop kralı diye biliyorum.
LONCA Yirmi Üç
HALİMMAREŞAL ^
HALİMMAREŞAL ^
halim yazdı:çarın adı warrior e.ö de ama nasıl yapmıs bende bilmiorum da fotoshop kralı diye biliyorum.
vede ben bıçak sırtı ceket üretcem ama hidrojen enyen düşüyor onu kimse bilmiyorOrti yazdı:Selam arkadaşlar,
:arrow: :arrow:
:arrow: :arrow:W0IkaN yazdı:Orti yazdı:Selam arkadaşlar,
auril & DoubleLift