Ulan hep aynı espri yeteeeeeerhukumdargame yazdı:
Gaffar Kesildimi ??
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Re: Gaffar Kesildimi ??
Hummer yazdı:Gaffar kesilince yönetime sms mi geliyo?Yönetim ne bilsin.
hukumdargame yazdı:
:mrgreen:
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
Gaffar Su An İçin Kesilememiştir. Test Ekibi Bile Canını 4 e indirmiş, Fakat Kesememiştir. Sadece Kuklacıda Patasan ın grubu kesti.
SeDaTQeSk [ (^)Ecel Getiren]
Insan'olmakta-bedava insan'Taklidi-yapmakta Yeterki'sen-oLmasınıbil O'yetmeyen-kafanla
Insan'olmakta-bedava insan'Taklidi-yapmakta Yeterki'sen-oLmasınıbil O'yetmeyen-kafanla
canını 4 de test ekibi indirmedi gökx ler indirdi sancakdaSeDaTQeSk yazdı:Gaffar Su An İçin Kesilememiştir. Test Ekibi Bile Canını 4 e indirmiş, Fakat Kesememiştir. Sadece Kuklacıda Patasan ın grubu kesti.
Mrxbaris yazdı:canını 4 de test ekibi indirmedi gökx ler indirdi sancakdaSeDaTQeSk yazdı:Gaffar Su An İçin Kesilememiştir. Test Ekibi Bile Canını 4 e indirmiş, Fakat Kesememiştir. Sadece Kuklacıda Patasan ın grubu kesti.
Bende Birinden Duydum.
SeDaTQeSk [ (^)Ecel Getiren]
- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
HEr duyduğuna inanma diye boşa dememişler... 4 can test ekibi değil eminönü'nde bir lonca indirdi..SeDaTQeSk yazdı:Gaffar Su An İçin Kesilememiştir. Test Ekibi Bile Canını 4 e indirmiş, Fakat Kesememiştir. Sadece Kuklacıda Patasan ın grubu kesti.
pATAsANA ve loncası da TEŞKİLAT'ta oynamakta.
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
eminönü mü hahaOTTTOMAN yazdı:HEr duyduğuna inanma diye boşa dememişler... 4 can test ekibi değil eminönü'nde bir lonca indirdi..SeDaTQeSk yazdı:Gaffar Su An İçin Kesilememiştir. Test Ekibi Bile Canını 4 e indirmiş, Fakat Kesememiştir. Sadece Kuklacıda Patasan ın grubu kesti.
pATAsANA ve loncası da TEŞKİLAT'ta oynamakta.
- BIcisimYAKLASIYO
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
adam haklı beyler dağılın :lol:hukumdargame yazdı:
BİcisimYAKLAŞIYO[ (^) Ashab-ı Kehf]

- IxProMeTHeuSxI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Sancak sunucusunda Gökx loncası 4 cana indirmiştir.Gaffar Test takımı tarafından kesilmiştir.Fotoğraflar saklanmaktadır.Mrxbaris yazdı:eminönü mü hahaOTTTOMAN yazdı:HEr duyduğuna inanma diye boşa dememişler... 4 can test ekibi değil eminönü'nde bir lonca indirdi..SeDaTQeSk yazdı:Gaffar Su An İçin Kesilememiştir. Test Ekibi Bile Canını 4 e indirmiş, Fakat Kesememiştir. Sadece Kuklacıda Patasan ın grubu kesti.
pATAsANA ve loncası da TEŞKİLAT'ta oynamakta.sadece sancakda 4 e kadar indi
IxProMeTHeuSxI >>> ^Ejder Asa
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
- Alo!hukumdargame yazdı:
- Efendim!
- Pardon, galiba yanlış numarayı çevirdim.
......
- Dikkat etsene geri ...zekâlı!
- Geri zekâlı ...sensin, üstüne üstlük bir de bit beyinlisin!
- Ne! Sen kiminle konuştuğunu biliyor musun?
- Hayır!
- Ben İstanbul Emniyet Müdürüyüm (Biraz sessizlikten sonra)
- Peki sen kiminle konuştuğunu biliyor musun?
- Hayır!
- Ohhh, çok şükür! (Çaat!)