Yorumsuz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
koLopere
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Yorumsuz.

Mesaj gönderen koLopere »

Biri 5 senelik geçmişi 700 bin kullanıcısı olan online oyun, diğeri 6 aylık sadece 2 saatte bitirilebilen bir oyun .ResimResim
Resim
( ByAttack )( THexNeFes )( SHooT )

> ! EMiN ! <
[/center]
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yorumsuz.

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Bir çocuk oyunu reklamla 2-3 ayda buraya geliyo ikv gibi türkiyenin ilk wow'u ilk mmorpgs'si 5. senesine girerken böyle rezil bir haldeyse ben bu sobeeye diyecek bir şey bulamıyorum eğer bu oyunun batmasını istiyolarsa tamam eklenti çıkarmayabilirler anlıyorum şöyle güzel bir çemberli yer altı karışık bir video yapıp 2-3 kanala sunsalar fenamı olurdu para yok demesinler her gün kaç kişi akçe plus alıyor KASITLI YAPILIYOR YADA GELİŞTİRİLMEK İSTENMİYOR
En son KaraXHayalet tarafından 13 Ağu 2011 23:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

KaraXHayalet yazdı:Bir çocuk oyunu reklamla 2-3 ayda buraya geliyo ikv gibi türkiyenin ilk wow'u ilk mmorpgs'si 5. senesine girerken böyle rezil bir haldeyse ben bu sobeeye diyecek bir şey bulamıyorum eğer bu oyunun batmasını istiyolarsa tamam eklenti çıkarmayabilirler anlıyorum şöyle güzel bir çemberli yer altı karışık bir video yapıp 2-3 kanala sunsalar fenamı olurdu para yok demesinler her gün kaç kişi akçe plus alıyor KASITLI YAPILIYOR VEYA İKV ARTIK GELİŞTİRİLMEK İSTENMİYOR
Kullanıcı avatarı
kalenderon06
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kalenderon06 »

Hacı adamlar paraya kıyamıyor ! Baktı ne güzel para akıyor oyunculardan. Ne gerek var reklama :idea:
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer ;)
Kullanıcı avatarı
koLopere
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Güncel :!:
Resim

> ! EMiN ! <
[/center]
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

KaraXHayalet yazdı:Bir çocuk oyunu reklamla 2-3 ayda buraya geliyo ikv gibi türkiyenin ilk wow'u ilk mmorpgs'si 5. senesine girerken böyle rezil bir haldeyse ben bu sobeeye diyecek bir şey bulamıyorum eğer bu oyunun batmasını istiyolarsa tamam eklenti çıkarmayabilirler anlıyorum şöyle güzel bir çemberli yer altı karışık bir video yapıp 2-3 kanala sunsalar fenamı olurdu para yok demesinler her gün kaç kişi akçe plus alıyor KASITLI YAPILIYOR YADA GELİŞTİRİLMEK İSTENMİYOR
:arrow:
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

KaraXHayalet yazdı:Bir çocuk oyunu reklamla 2-3 ayda buraya geliyo ikv gibi türkiyenin ilk wow'u ilk mmorpgs'si 5. senesine girerken böyle rezil bir haldeyse ben bu sobeeye diyecek bir şey bulamıyorum eğer bu oyunun batmasını istiyolarsa tamam eklenti çıkarmayabilirler anlıyorum şöyle güzel bir çemberli yer altı karışık bir video yapıp 2-3 kanala sunsalar fenamı olurdu para yok demesinler her gün kaç kişi akçe plus alıyor KASITLI YAPILIYOR YADA GELİŞTİRİLMEK İSTENMİYOR
Kullanıcı avatarı
koLopere
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Güncel.
Resim

> ! EMiN ! <