Stauard Efendi ve diğer Çemberlitaş Boss'lar hakkında.!!****

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Stauard Efendi ve diğer Çemberlitaş Boss'lar hakkında.!!****

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

Resim
14.08.2011 Saat 16:34

Arkadaşalar bu resimde madalyalardan grup bıktı artık (ARZ) Eminönü sunucusunda Lodos klanı çemberlitaştan boş çıkmıyor fakat 40 kere çemberlitaşa girdim onca boss kestik (Yolsavaşçısı,GBMX,Stauard Efendi) sadece benim girdiğim gruplara 2 tane taşkanat zırh ,1 tane cehennem amplifikatör ve Galata sembolü çıktı.

Bana ise 40 kesişte sadece 1 adet galata sembolü !!

Lodos arkadaşlarımdan bir kaçı yol savaşçısını yaklaşık 12 kesişte 2 zırh düşürüyorlar !

Ben klanlar arasında ayrımcılık yapıldığını umuyorum ve bunu şiddetle kınıyorum.

Ve giden iksirlerde cabası ! Tek bir hata ile birçok iksir gidiyor şahsen benden 6 yunus 17 kuzu 4 fare 1 şarap 2 alman 2 tanede 20 seviye max hasar iksir gitti!!
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Re: Stauard Efendi ve diğer Çemberlitaş Boss'lar hakkında.!!****

Mesaj gönderen intikamatesi »

1 sene boyunca şifacımla ne kadar Junon attım bilmiyorum ama ne kadar kestiyseyde zırh çıkmadı.Şifacımla 2 veya 3 kere Çemberli Taş'a girdim zırh ve ayakkabı düştü.Böyle şansın gözü kör olsun.En çok emek verene değil en çok şanslı olana düşmesi bu oyunda haksızlık olmasının bir göstergesidir.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Bak arkadaşa junondan düşmemiş banada . İlk kesişte junondan zırh , 2. kesişte zırh . Fakat 20 yol kestim 0 zırh ve reçete bile çıkmadı , Şans diyorum herşey ben artık :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Böyle söyledikçe yağma artırıcıyı çıkartacaksınız sonra ikv paralı da paralı böyle yapmayın olan iksirinize olsun !!!
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Thrashmetal yazdı:Böyle söyledikçe yağma artırıcıyı çıkartacaksınız sonra ikv paralı da paralı böyle yapmayın olan iksirinize olsun !!!

tamamen katılıyorum ister 40 defa isterse 100 defa kesilsin para ödemekten iyidir ayrıca 40 defa kesipte düşürememek senin şanssızlığın.
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

BAKII yazdı:
Thrashmetal yazdı:Böyle söyledikçe yağma artırıcıyı çıkartacaksınız sonra ikv paralı da paralı böyle yapmayın olan iksirinize olsun !!!

tamamen katılıyorum ister 40 defa isterse 100 defa kesilsin para ödemekten iyidir ayrıca 40 defa kesipte düşürememek senin şanssızlığın.
Bu işin şansla olması haksızlık kardeşim.Madalyalar bari bi işe yarasın madalyalarla zırh alalım.Madalyalarda aktarılmasın böylece parası olan değil emek gösteren zırh alır.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen eseslisemi »

intikamatesi yazdı:
BAKII yazdı:

Bu işin şansla olması haksızlık kardeşim.Madalyalar bari bi işe yarasın madalyalarla zırh alalım.Madalyalarda aktarılmasın böylece parası olan değil emek gösteren zırh alır.

Şansla Olması O Kdr Kötu Degılde Bı Yere Kadar Ama :D Hiç Düşmemeside Şans Olamaz =)
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Hmm...
Acaba bende mi arzım da kendimi lodos görüyorum ?
Haftada en az 15 stuart 3 GBM X 15 yol ortalama toplamda 33 boss yapıyor bunların sadece girdigim gruplarda en fazla 7 ya da 8 inde eşya çıktıgını(Galata Sembolü , Köşk Madalyano vb dahil) görüyorum.Diyorsun ki klan ayrımı yapılıyor lodoslara daha çok eşya düşüyor.O zaman lodos ol gir çemberliye eger böyle bir düşüncen varsa.Sana eşya düşmemesi senin şanssızlıgından kaynaklanan bir olay.Sana katıldıgım tek konu şu eşya düşme oranı çok düşük.Yoksa herhan bir klan ayrımı söz konusu degildir.Emin ol ki bizimde senden giden iksir hatta bazen onlardan fazla iksirimiz gidiyor.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Eminönü Sunucusu'ndaki Arz klanı üyelerinin birçoğunun yan karakterleri dahil zırhlı eldivenli ve ayakkabılı.Oyunda görmediğim,ismini duymadığım insanlar da bu gruba dahil.1 kesim sonucunda alınan 6 madalyanın fotoğrafı konulup 40 kere kestim denmesi saçma olur.Biz de hergün kesiyoruz,o kadar kolay değil.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
tokyogo3
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen tokyogo3 »

intikamatesi yazdı:
BAKII yazdı:

kardeşim eğer öle madalya ile olsa herkez hep motor kenan kesip çıkar 20 tane madalya yapar sonra bi GBM X veya yol + stuart atar bi bakmışın bütün zırh lar çıkmış bence öyle olmamalı gerisine katılıyorum :mrgreen:
Violencexl(49)
Violence(49)

***GAME***OVER***
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön