- 5 aydır oyunu inceliyorum data dosyalarından birşeyler yapıyorum . Geçen gün junondayken kıyamet zırh düştü fakat üstüne tıkladığımda almak için kritik hata verdi . Yönetim şimdi ben ; [Zararlı adres silindi]ve [Zararlı adres silindi] ... Moderatoru olarak sizden itemin geri verilmesini talep ediyorum . Konu kitlerseniz ve istediğimi vermesseniz ; +5000 kişi siteye botnet saldırında bulunacaz . Size hangi saatlerde botnet(DDOS) ' da attack yapacağımızı söyleyeceğim . Eğer dediklerimi yapmazsanız botneti artırıcım ve site sunucusu VPS dayanamayıp çöker . Bütün bilgileri yeniden düzenlersiniz forumdaki herşeyi . Şakam yoktur benim .
İletişim mail : [Güvenlik nedeniyle forumlarda iletişim adresi paylaşımı yasaktır. Mail Adresi Silindi]
Yetkililerden biriyle konuşmak istiyorum .
Yönetim Bu Mesajı Okuyun . !
- MekoR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yönetim Bu Mesajı Okuyun . !

Re: Yönetim Bu Mesajı Okuyun . !
Merhabalar
Oyun hatasından kaynaklı yitirdiğiniz eşyalarınız için destek birimine başvuru yapmanız gerekiyor .( başvuruda bulunurken oyun hatasını seçmelisiniz )
Gelelim Tehditlerinize : Hesabınızı süresiz yasaklıyorum , benzer konu yada yaklaşımlarda oyun hesaplarınızada yaptırım uygulanacağını; İKV nin yasal haklarını saklı tuttuğunu ve gerektiğinde kullanacağını hatırlatmak isterim .
[GM]Nocomment
Oyun hatasından kaynaklı yitirdiğiniz eşyalarınız için destek birimine başvuru yapmanız gerekiyor .( başvuruda bulunurken oyun hatasını seçmelisiniz )
Gelelim Tehditlerinize : Hesabınızı süresiz yasaklıyorum , benzer konu yada yaklaşımlarda oyun hesaplarınızada yaptırım uygulanacağını; İKV nin yasal haklarını saklı tuttuğunu ve gerektiğinde kullanacağını hatırlatmak isterim .
[GM]Nocomment