Grup Bölgelerinde 6 kişiyi birbirine baglayanları kınıyorum . bunun tek kişilık bir bölge olması gerekırdı
gercekten şöyle bir bölge olması daha mantıklı olurdu . örnek ; tek bir karakter kendi mücadeleseıyle bi bölgeye katılıp o bolgedekı gerekenlerı yapması iyi olurdu. 6 kişiyi birbirine baglayınca ortam gerılmesı sıtrez baskı oyundan bunalma istetigini elde edememe 6 kişiyi birbirine mecbur kıl mamanız gerekırdı ......
konuya desteklerınızı beklıyorum
xHODRİMEYDANx
Grup Bölgeleri neden tek kişi ile yapılamıyor 6 kişiyi bagla
- Antikaxkiller
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Grup Bölgeleri neden tek kişi ile yapılamıyor 6 kişiyi bagla
Fundi yazdı:Grup Bölgelerinde 6 kişiyi birbirine baglayanları kınıyorum . bunun tek kişilık bir bölge olması gerekırdı
gercekten şöyle bir bölge olması daha mantıklı olurdu . örnek ; tek bir karakter kendi mücadeleseıyle bi bölgeye katılıp o bolgedekı gerekenlerı yapması iyi olurdu. 6 kişiyi birbirine baglayınca ortam gerılmesı sıtrez baskı oyundan bunalma istetigini elde edememe 6 kişiyi birbirine mecbur kıl mamanız gerekırdı ......
xHODRİMEYDANx
Tek Basına Kenan Motor Düşünenmi Kescen.
SaGoPa KaJMeRR
Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla
Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.
14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım
Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla
Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.
14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım
Antikaxkiller yazdı:aynştayn bu keserFundi yazdı:Grup Bölgelerinde 6 kişiyi birbirine baglayanları kınıyorum . bunun tek kişilık bir bölge olması gerekırdı
xHODRİMEYDANx
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
AnLama pRobeLeminiz mi var bir düşüncesini paylaşmış kenan düşünen veya motorin'e güncelleme getirerek tek kişinin kesebiliceği hala getirilebilir.Kısacası YoRum yapmak için yorum yapmayın Lütfen. :|DiSMoTi yazdı:Antikaxkiller yazdı:aynştayn bu keserFundi yazdı:Grup Bölgelerinde 6 kişiyi birbirine baglayanları kınıyorum . bunun tek kişilık bir bölge olması gerekırdı
xHODRİMEYDANx
Karaköy
Ultron
Megatron
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
TEK KİŞİNİN kesebileceği şeylere Slott denir.
Slott bir kişinin tek başına kesebileceği Online oyunlarda keçen 2 3 4 kişili... vs yaratık topluluğu fedailer imular fln
Boss bir kişinin tek başına kesemiyeceği grup çalışmasıyla kesilen eşi ve benzeri olmıyan tek yaratıktır.
Eğer Boss tek başına kesailiyosa o boss olmaz o boss deilse item olmaz ha fedai kesdmişin ha kenan fark etmez :ugeek:
Fikrin çok saçma Tek söyliceğim bu kadar :!:
Slott bir kişinin tek başına kesebileceği Online oyunlarda keçen 2 3 4 kişili... vs yaratık topluluğu fedailer imular fln
Boss bir kişinin tek başına kesemiyeceği grup çalışmasıyla kesilen eşi ve benzeri olmıyan tek yaratıktır.
Eğer Boss tek başına kesailiyosa o boss olmaz o boss deilse item olmaz ha fedai kesdmişin ha kenan fark etmez :ugeek:
Fikrin çok saçma Tek söyliceğim bu kadar :!:
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Sana şöyle anlatayım kardeşim grup gölgesi adı üstünde grup bölgesidir.Şaka la bu kadar deil
.Şimdi tek kişi girilebildiğini düşünürsek o zaman bölgede süre denen bir şey olamaz buraya kadar tamam heralde.O zaman şifanın biri bi grupla beraber kenana gider daha sonra hiç çıkmadan 7 gün 24 saat kenan keser sence mantıklı mı bu?İşte bunun önüne geçebilmek için 6 kişi var ve bu 6 kişide süreyi yanında getiriyor ve bölgeninde baya bi mantıklı tasarlandığı görülüyor.
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Deli olmadan Deli olunmaz...
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com