alicikkk kime haksızlık yaptıysa anlatabilir
alicikkk kime haksızlık yaptıysa anlatabilir
mesela kurmayx loncasından birine ismini vermiyim
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: alicikkk kime haksızlık yaptıysa anlatabilir
Alicikk haksızlık yapmaz böyle konular açma 30 bini yersin.flamen yazdı:mesela kurmayx loncasından birine ismini vermiyim
sende alicikk arkadaşı olmalısın o hayattan bezmiş sen kurtarmaya çalışma yersin bendende 50 bini
Allahım. Şu mübarek ramazan ayında. oyunu böylesine çocukça şeyler konuşanlardan.Espirileri anlamayanlardan arındır yarabbim . Amin
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
+1Cengaverx yazdı:Allahım. Şu mübarek ramazan ayında. oyunu böylesine çocukça şeyler konuşanlardan.Espirileri anlamayanlardan arındır yarabbim . Amin
Kurmayxkorlici wssinde 3*1 yenildi 2m vermedi...Sana vurulmuyor diye bahane etti...Çünkü bendeki silahınin hareket hızı 2-00 ondaki balyozun hareket hızı 3-00 oldugu için benim silah 2 saniyede bir vuruyor onun balyoz 3 saniyede bir vuruyor ve bunun içi yenildi..
Bundada haksızlık yok gelsin bida atalım ws çok isterse
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
alicikten taktiklerAlicikkk yazdı:Kurmayxkorlici wssinde 3*1 yenildi 2m vermedi...Sana vurulmuyor diye bahane etti...Çünkü bendeki silahınin hareket hızı 2-00 ondaki balyozun hareket hızı 3-00 oldugu için benim silah 2 saniyede bir vuruyor onun balyoz 3 saniyede bir vuruyor ve bunun içi yenildi..
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Kendin hayattan bezmişsin küçük Daha dün 10 lwldin kime ötüyon şimdi sen Supersivorrrrrrrrrrryyyy Beni çagırırdın Yardıma gelirmisin iflise diye adamlar az sende gel derdin ne zaman unuttun hain.flamen yazdı:sende alicikk arkadaşı olmalısın o hayattan bezmiş sen kurtarmaya çalışma yersin bendende 50 bini
- masterbela
- Şarapçı'nın Sırdaşı
hukumdargame yazdı:Alicikk haksızlık yapmaz böyle konular açma 30 bini yersin.flamen yazdı:mesela kurmayx loncasından birine ismini vermiyim
Dikkat 30 bin çıkabilir
~~Life And Death Lonca Kurusucu~~
Ben susturma almışsım yoksa kendim bölgeden ws diyecem ama hala yenildigi wsnin etkisi var cevap veremiyor.