Hakkımı istiyorum !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
MekoR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Hakkımı istiyorum !!

Mesaj gönderen MekoR »

• Ya arkadaşlar geçen gün migrattaydık ben artırıcı aldım sahur özel oldugu içinde şans artırıcılar dahada artıyodu cent kestık bana tarshass pant düştü ben dedim bana burdan düştü junon boş çıkar dedim 3 kere junon denedık yılan dogar dogmaz tıslıyodu sonunda kestık bana Madalya ve Kıyamet Alevi zırh düştü junnodan üstüne 1 kere sağ tıkladım bağlantı kesildiğinde gelen uyarı sesi geldi oyunu aşağıya aldım kritik hata oluştu dedi oyuna girdiğimde sivri ada isportacının ordaydım ya yönetim kaç kere junon attım ben zırh düşürmek için kıyamet zırh işime yaramaz ama hakkımı geri istiyorum verin kıyamet zırhımı bana :oops: :oops:
Resim
Resim
Resim
nicksizuye
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Hakkımı istiyorum !!

Mesaj gönderen nicksizuye »

Sonuna kadar destekliyorum. Umarım ödülünü geri alırsın
Kullanıcı avatarı
QuickDeath
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen QuickDeath »

Tabi sende kendince haklısın senin adına açıkcası üzüldüm :( ama geri vericeklerini sanmıyorum. :cry:
İKVDESTEK ÇOK YAKINDA| Online İKV DESTEK DÜNYASI
Kullanıcı avatarı
Reha
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reha »

MekoR yazdı:
  • Ya arkadaşlar geçen gün migrattaydık ben artırıcı aldım sahur özel oldugu içinde şans artırıcılar dahada artıyodu cent kestık bana tarshass pant düştü ben dedim bana burdan düştü junon boş çıkar dedim 3 kere junon denedık yılan dogar dogmaz tıslıyodu sonunda kestık bana Madalya ve Kıyamet Alevi zırh düştü junnodan üstüne 1 kere sağ tıkladım bağlantı kesildiğinde gelen uyarı sesi geldi oyunu aşağıya aldım kritik hata oluştu dedi oyuna girdiğimde sivri ada isportacının ordaydım ya yönetim kaç kere junon attım ben zırh düşürmek için kıyamet zırh işime yaramaz ama hakkımı geri istiyorum verin kıyamet zırhımı bana :oops: :oops:
Merhaba,
IKV Destek üzerinden bildirim tipini " Oyun Hatası" olarak seçerek sorununuzu belirttiğiniz taktirde en kısa sürede arkadaşlarımız yardımcı olacaktır.
İyi Eğlenceler.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön