Tartışmayın diyorum.
Tartışma yaratacak kelimelerden kaçının.
Ogün sen anladın ...
Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
- Hunxalparslan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
Selamün aleyküm hayırlı geceler.
Sanki birini görür gibi oldum
Reissssssss
Reissssssss

- senolmadan
- FareAdam Düşmanı
Öncelikle S A benim güzel ailem
Uzun bir süredir bazı istenmeyen sebelerden dolayı oyun ve forumda yokdum forumu incelediğimde aramıza katılan arkadaşları gördüm hepinize hoş geldiniz diyor ve umarım beraber çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum gelen arkadaşların bazıları beni tanımaya bilir gerekeni oyundaki kardeşlerim onlara iletirler
Ve bir diğer konuya gelince forumda gördüğüm burası tartışma yeri değil kimin ne yazacak bir cevabı varsa kişinin özeline yazsın veyahut başka bir konu açsın ordan belirtsin kim kimle çok iyi dost kim kimle değil beni bağlamıyo tek bağlayan burası lonca sayfası . Ayrıca kaç kez uyarmalara rağman bu tartışmalar devam ediyo .
Bu konu hakkında ben son kez yazıyorum eğer ki bir arkadaş aynı hareketlere devam ederse kim olduğu farketmez kimin referansında gelmiş farketmez bir daha hiç bir uyarma yapmıcam ve gereken yapılacaktır.
Uzun bir süreden sonra böle gelip yazmak benimde hoşuma gitmiyo ama malum olan ve sayfada yazılanlar hakkında bunu yazma gereği duydum artık oyundayım bundan sonra . Varsa bi diceği olan arkadaş bana oyundan ulaşabilir car ismim imzamda da yazıyor .
Beni soran arkadaşlara tekrardan teşekkürler
Allah ( c.c ) yar ve yardımcınız olsun
Hepiniz Allaha emanet olun benim güzel ailem
Uzun bir süredir bazı istenmeyen sebelerden dolayı oyun ve forumda yokdum forumu incelediğimde aramıza katılan arkadaşları gördüm hepinize hoş geldiniz diyor ve umarım beraber çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum gelen arkadaşların bazıları beni tanımaya bilir gerekeni oyundaki kardeşlerim onlara iletirler
Ve bir diğer konuya gelince forumda gördüğüm burası tartışma yeri değil kimin ne yazacak bir cevabı varsa kişinin özeline yazsın veyahut başka bir konu açsın ordan belirtsin kim kimle çok iyi dost kim kimle değil beni bağlamıyo tek bağlayan burası lonca sayfası . Ayrıca kaç kez uyarmalara rağman bu tartışmalar devam ediyo .
Bu konu hakkında ben son kez yazıyorum eğer ki bir arkadaş aynı hareketlere devam ederse kim olduğu farketmez kimin referansında gelmiş farketmez bir daha hiç bir uyarma yapmıcam ve gereken yapılacaktır.
Uzun bir süreden sonra böle gelip yazmak benimde hoşuma gitmiyo ama malum olan ve sayfada yazılanlar hakkında bunu yazma gereği duydum artık oyundayım bundan sonra . Varsa bi diceği olan arkadaş bana oyundan ulaşabilir car ismim imzamda da yazıyor .
Hunxbaşkan

- senolmadan
- FareAdam Düşmanı
Evet geldim alpim tekrardan burdayım Allahın izniyleHunxalparslan yazdı:Selamün aleyküm hayırlı geceler.
Reissssssss
Hunxbaşkan

Aleyna aleyküm selam Reis , Hoş geldin sefalar getirdin.senolmadan yazdı:Öncelikle S A benim güzel ailem
İnş bundan sonra ki hayatında olumsuz olaylar nedeniyle bizden uzak kalmazsın.
Her neyse olan olmuş , geride kalmış.
Artık önümüze bakalım.
Uyarıların içinde teşekkürler Reis.
Full oyundayız eşim kardeşim küçük yengem ve siz değerli ailemle bundan sonra.
Allah senin ve tüm ailemizin yardımcısı olsun.
Kötü günde destek , güzel günlerde muhabbet içimizden gelen budur.
Sevindim Reis Hoş geldin safalar gatirdin....senolmadan yazdı:Evet geldim alpim tekrardan burdayım Allahın izniyleHunxalparslan yazdı:Selamün aleyküm hayırlı geceler.
Reissssssss
- senolmadan
- FareAdam Düşmanı
Eyw alpim saolasın bi oyuna bakam ben neler var neler yok görüşürüzAlpAykan yazdı:Sevindim Reis Hoş geldin safalar gatirdin....senolmadan yazdı:Evet geldim alpim tekrardan burdayım Allahın izniyleHunxalparslan yazdı:Selamün aleyküm hayırlı geceler.
Reissssssss
Allaha emanet ol
He bu arada sende benim gibi sülaleyi toplamışsın bura
Hunxbaşkan

Valla topladım reis Hande (Eşim) forum sözcülüğünü istiyor.
Bu ilerlerse Loncayı ele geçireceğiz diye korkuyorum
Ona göre sizde gardınızı alırsınız
Selametle oyunda kiler mısır çarşısında her zaman ki gibi , Garip Alp te lonca çarlarını kasıyor işte
Neyse görüşmek üzre Reis , oyunda değilim yarın akşam görüşmek üzre....
Bu ilerlerse Loncayı ele geçireceğiz diye korkuyorum
Ona göre sizde gardınızı alırsınız
Selametle oyunda kiler mısır çarşısında her zaman ki gibi , Garip Alp te lonca çarlarını kasıyor işte
Neyse görüşmek üzre Reis , oyunda değilim yarın akşam görüşmek üzre....
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
SeLamun aLeykm.
Alp Abi Lonca Olağanüstü Toplantısı haLA olmadı mı yahu
Alp Abi Lonca Olağanüstü Toplantısı haLA olmadı mı yahu
Alp abi olayı yanlış anlamanı istemem . Msn gelirmisin
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]