Kaçınılmaz Son.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
KerimTekin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Kaçınılmaz Son.

Mesaj gönderen KerimTekin »

Ben bilinmez helrides sağolsun gene banlamış beni ellerinden öperim. Ben oyunu 4 yıldır oynuyorum eğer adamlık itemle oluyorsa o zaman oyunda king çok. Ben ejder veya ecel için 1 tane maden çekmedim bunuda aklına sok. Doğru ben Alman dizemedim çünkü o zaman dostum abilerim yoktu ! Ama şimdi bak ne istediysem var :) İtemle adam olunuyorsa artık seni sana havale ediyorum ne diyim.
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: T C

Re: Kaçınılmaz Son.

Mesaj gönderen xReNaRDox »

los34 yazdı:Catasroph sen yokken onlar vardı demişsin onu bilmemem ama oyunda en ilk 49 olan adam var karşında ve 49 olmasının nedeni full Alman dış şehir olmasıdır.Ve sen ejder üretmek için menekşe çekerken adam fazla olan menekşelerini satıyordu ;) Reel hayatında Başarılar.. Selametle !!
XxBaDFeeLxX yazdı:ReeL hayaTta baŞarıLar.... BiZeDe yakLastı bu veda vakti... ;)

Sağolun 3 hafta oldu bırakalı en ufakta eksikliğini cekmedım öneririm herkes'e :)

Carasroph Sana vericek cevabım yok kardeş kafana göre taklmaya devam et veda konumun ıcıne ettın edeceğin kadar daha fazla etmene müsade etmicem.
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK

“Genel Sohbet” sayfasına dön