Tam olarak öyle denemez. Yarından itibaren tamamen MADEN ÇEKMEK, çektiğim madenlerle bir arkadaşıma Ashab üretmek için gireceğim. Büyük ihtimalle sürekli Ericponti'de olurum, hoş sohbetlerinizi beklerim.
Bu süreç ardından oyuna karşı TEKRAR bir soğuma yaşamazsam, Ejder üretmek için kendime maden çekmeye başlayacağım. Başarılı olursam yeniden Sığınak, Eminönü, Yeraltı, Ada yani İKV yollarını aşındırmaya başlarım.
Bir türlü sindiremediğim bir şey var. Millet 3 ayda oyunun kralı gibi eşyalara sahip oluyor. Ben 2008'den bu yana burdayım neden yani ? Bunu düşündükçe sinirleniyorum, biraz oyundan soğurken biraz da bir şeyler elde etmek amaçlı yaklaşıyorum.
Ben hep dost edinmenin peşinde oldum, itemler, paralar hep 2. plandaydı kimse aksini iddia edemez. Bakalım yine uzak kalamadık, yine çile başladı.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Selamün aleyküm Günaydın.
Günün en iyi haberini şşu saat itibari ile almış bulunuyorum.
Hoşş geldin tekradan oyuna , hoş geldin tekrardan aramıza.
Zaten hep aramızdaydın , onu da belirteyim.
Neyse ben saçmalamaya başladım en iyisi bir kaç saat kestireyim
AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm Günaydın.
Günün en iyi haberini şşu saat itibari ile almış bulunuyorum.
Hoşş geldin tekradan oyuna , hoş geldin tekrardan aramıza.
Zaten hep aramızdaydın , onu da belirteyim.
Neyse ben saçmalamaya başladım en iyisi bir kaç saat kestireyim
Hoşbuldum abi, sabah sabah güldürdün yüzümü. Aranızda kalmak mutluluk kaynağı, ciddi manada...
Bu arada bir konuya barnak basmak istiyorum... Ben şuan Kur'an'ı hatim etmek için her günbelli bi sayfa Kur'an okuyorum. Hayatımda 3. defa hatim etmiş olacağım inşallah. Okurken bir yandan mealine de bakıyorum. Bu mübarek ayda hatim yapmak ve hele Kadir gecesinde hatim duasını yapmak gerçekten çok büyük sevap. Her insan hayatında mutlaka bir kaç defa yapmalı bunu. Eğer Kur'an okumayı bilmiyorsanız bahane değil, internetten açın dinleyerek hatim yapın. Gerçekten Kur'an meali okuduğu zaman insan kendini iman etmek isterken buluyor. Bu mübarek ayda belki ben de sizlerin bu konuya hassasiyet göstermesine vesile olur bir sevap da burdan kazanırım diye imzama da;
Manası; kim Allah'a ve O'nun Resûl'üne karşı gelirse, bundan sonra muhakkak ki; Allah'ın azabı şiddetlidir.
Bu konular kimisinin biraz içini karartır. Nefsi içerden der ki;
"Ya bu zamanda nasıl okuyalım, ya vakit mi var, ya bi ortam bulamıyorum ki".
Nefsinizin oyununa gelmeyin diye böyle bir mesaj yazmak istedim. Normalde ben de çok namazını kılan bir insan değilim ancak en azından bu mübarek ayda rabbimize sırt çevirmeyelim, O'nu unutanlardan olmayalım ki, ebedi yaşamda O da bizleri cehenneminde unutmasın.
Fazla söze gerek yok. İçinde biraz istek olan zaten bir parça manasını okuyarak takip ettiğinde kendini olayın büyüsüne kaptıracaktır. Alın buda Yasin kardeşinizden sizlere bir kolaylık; http://video.google.com/videoplay?docid ... 5857486596(1. Cüz)
Hayırlı günler, öğle oyundayım görüşürüz.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Rescuer yazdı:Tam olarak öyle denemez. Yarından itibaren tamamen MADEN ÇEKMEK, çektiğim madenlerle bir arkadaşıma Ashab üretmek için gireceğim. Büyük ihtimalle sürekli Ericponti'de olurum, hoş sohbetlerinizi beklerim.
Bu süreç ardından oyuna karşı TEKRAR bir soğuma yaşamazsam, Ejder üretmek için kendime maden çekmeye başlayacağım. Başarılı olursam yeniden Sığınak, Eminönü, Yeraltı, Ada yani İKV yollarını aşındırmaya başlarım.
Bir türlü sindiremediğim bir şey var. Millet 3 ayda oyunun kralı gibi eşyalara sahip oluyor. Ben 2008'den bu yana burdayım neden yani ? Bunu düşündükçe sinirleniyorum, biraz oyundan soğurken biraz da bir şeyler elde etmek amaçlı yaklaşıyorum.
Ben hep dost edinmenin peşinde oldum, itemler, paralar hep 2. plandaydı kimse aksini iddia edemez. Bakalım yine uzak kalamadık, yine çile başladı.
Hoşgeldin
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
Yasin paylaşım için teşekkürler.
Bu mübarek ramazan ayında kuranı hatim etmek istiyordum.
Fakat, 3 sayfa okuyunca gözlerim yoruluyor. Sanırım hecelememden kaynaklanıyor.
Bugünden itibaren hoca okusun ben takip edeyim kendi kuranımdan.
Tekrar teşekkürler.