Alışveriş halindeyken bunu yapamazmışım !!!
Alışveriş halindeyken bunu yapamazmışım !!!
Hasekideyim kutubumu açıyorum canım az aa oda ne tam kapıyı seçerken biri alışveriş açıyor ben kapıyı seçemiyorum o kadar adam içinde kapıyımı seçmeye uğraşıyım alışverişi kapatmakla mı uğraşıyım ileri tıklamakla mı uğraşayım alışveriş penceresini kapat demesin çok bilen arkadaşlarım sözün özü alışveriş çözün bu işi
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
Re: Alışveriş halindeyken bunu yapamazmışım !!!
Oyuncularla alışverişi kapat sende :roll:
Kusra bakma diyeceğim, alışverişi kapat 
"Bir defa adlandırılan şey ne? Ne ise o bir şey. Yine bir şey ise biliyoruz ki ne? Diyelim ki bir şey, belki çok şey belki hiçbir şey."
Mustafa Topaloğlu
Mustafa Topaloğlu
yukarda ne yazmışım oku bakıyım akıllı arkadaşım benim kızdırmayın sabah sabah adamı yazma bişey kalsınVeNGaT yazdı:Oyuncularla alışverişi kapat sende :roll:
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
Oyuncular ile alışverişi engellemekten başka yapılacak bir şey yok.
Ama alışveriş açıldığı halde bölgeden bölgeye geçebilmek istiyorsan, Destek Takımı'na önerini gönderebilirsin.
Ama alışveriş açıldığı halde bölgeden bölgeye geçebilmek istiyorsan, Destek Takımı'na önerini gönderebilirsin.
2009-2013
Çözüm için ; "IKV Destek" ... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
akıl özürlü çok saygı değmez arkadaşım..HaLiLKYDB yazdı:yukarda ne yazmışım oku bakıyım akıllı arkadaşım benim kızdırmayın sabah sabah adamı yazma bişey kalsınVeNGaT yazdı:Oyuncularla alışverişi kapat sende :roll:
ben ondan bahsetmiyorum kızdırmayın mış mış mışş... sinirini yesinler senin
Grup davetini engelle diye bi buton var hani onun yanındaki oyuncularla alışverişi engelle butonundan bahsediyorum
Diğer oyuncularla alışverişinizi engeleyebilirsiniz. Keyifli forumlar.