Peygamber Efendimiz bir hadis-i şeriflerinde buyuruyor ki: Oruç perdedir. Biriniz bir gün oruç tutacak olursa kötü söz sarf etmesin, bağırıp çağırmasın. Birisi kendisine yakışıksız laf söyleyecek veya onunla kavga edecek olursa, Ben oruçluyum, desin (ona bulaşmasın).
THex Ailesi
Tşkler Sado Reiz Senin ve Alineninde Ramazan ayı Mübarek olsun
Peygamber Efendimiz bir hadis-i şeriflerinde buyuruyor ki: Oruç perdedir. Biriniz bir gün oruç tutacak olursa kötü söz sarf etmesin, bağırıp çağırmasın. Birisi kendisine yakışıksız laf söyleyecek veya onunla kavga edecek olursa, Ben oruçluyum, desin (ona bulaşmasın).
THex Ailesi
Eyw Saolsın Abicim Sizinde
Düğününe Beni Çağırmazsan Basarım O Düğünü Bak :mrgreen: :mrgreen:
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
THex Ailesi
Eyw Saolsın Abicim Sizinde
Düğününe Beni Çağırmazsan Basarım O Düğünü Bak :mrgreen: :mrgreen:
Tılsım Sunucusunun En Köklü Loncalarından Biri Olan SON Loncası Yapılanma Aşamasından Sonra Tekrar Aranızda...
Loncamız 12.06.2007 Tarihinde SoNSeRSeRiZaZa Tarafından Kurulmuştur.
Lonca Kurucu ve Başkanı: SoNSeRseRiZaZa
SON Ailesi: SoNKaRaöLüM; Üye Alım Sorumlusu,Forum Sözcüsü SoNLayN;Üye Alım Sorumlusu SoNSaRıöLüM;Üye Alım Sorumlusu SONxPoyRaZ ; Lonca Kasa Sorumlusu, Yönetim SONxKIZILŞaMaN IISoNAngeLSoNgII SoNxLaZKoPaT Sonkadercii Songuardangel Sonvolkan
Bu Kadro Dışında SON Loncasına Ayit Kimse Yoktur.Başka Charlardan Mesuluyet Kabul Etmiyoruz.
Not: Eski Üyelerimizden Tekrar Aramıza Dönenler Olabilir.
Lonca Kuralları: 1-)SON Lonca Üyeleri Oyunu Oyun Oldugu İçin ve Kardeşlik,Dostluk,Arkadaşlık Ortami İle Oyun Oynamayı Benimsemelidir. 2-)SON Lonca Üyeleri Oyun İçerisinde Küfür,Argo Söz,Kaba,Irkcı,Siyasi Vb. İçeren Sözler Kesinlikle Kullanmıyacaktır.Aksi Taktirde Lonca Yönetimi Tarafından Cezalandırılacaktır. 3-)SON Loncası Oyun İçerisinde Kimseyi Rahatsız Edemez Ve Hiç Kimsenin Kendisini Rahatsız Etmesine İzin Vermez 4-)Lonca İçinde Alınan Kararlar,Fikirler Vb. Konular Lonca Kendi Üyeleri Arasında Kalmalıdır. Lonca Dışındaki Birileri İle o Bilgilerin Paylaşılması Kesinlikle Yasaktır. 5-)Lonca üyeleri Online Oldugu Zaman Loncadaki Üyelerle Birlikte Olmak Zorundadır.Başka Kişilerle Takılması Yasaktır. 6-)Loncanın Adını Kirletecek Davranışlarda Bulunmamalıdır. 7-)Loncamızın Klanı Arz Klanıdır. Lonca Üyeleri Arasında Anlaşmazlıklar,Tartışmalar Vb. Durumlarda Mesele Büyümeden Lonca Yönetimi İle Paylaşılması Zorunludur. 9-)Lonca Kurallarına Uymayan Üyeler Yönetim Tarafında Cezalandırılır.
Başvuru Şartları: 1-)En az 16 Yaşını Tamamlamış Olmak 2-)Başka Bir Lonca Üyesi Olmamak 3-)En aZ bir 49 LwL Karaktere Sahip Olmak Ve Karakterin Tüm Özelligini İyi Derecede Bilmek 4-)Hırsızlık Ve Benzeri Olaylara Adı Karışmamış Olmak
İlk Önce Loncanız GüzeL ama Böyle bir Lonca Meran Sunucusunda var.