Anka sunucusunda 02,30-02,45 saatlerı arasında olan klan savasında bazı ınsan dısı yaratıklar ayarı kacırıp 13 SEHIDIMIZE KLANDAN HAKARETTE BULUNMUSTUR....
Fotoları buyrun!!!!
claw denılen sahsıyetı herkes tanır Muhabbetkuşu nun yan karakterıdır
eyyy yönetim ya bu adam banlanır butun carları yada ben banlanana kadar burdan herturlu hakımı kulanıcam!!!!!
ŞEHİTLERMIZE LAF EDENIN KELLESINI KESERIZ
Re: ŞEHİTLERMIZE LAF EDENIN KELLESINI KESERIZ
Vay şeref yoksunu vay. Çok sinir bozucu bişey umarım gereken yapılır acilen.

-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Yav ben yanlış mı gördüm anlamadım ilk resimde klandan şehitlere laf edenlerden biride sen değil misin ?
oylebirsey yazdı:Yav ben yanlış mı gördüm anlamadım ilk resimde klandan şehitlere laf edenlerden biride sen değil misin ?
dostum orda uste konusmasında bız sırnaklıyız dıyıp ahkam kesıo bende ordan gelenlerı laylayom dıyorum bak dıkkatnı cekerım ordan gelenlerı dıyorum tekrar dıkatlı bakarsan ıyı anlarsın bız okadar kansız deılız sukurler olsunkı
NeoWIN
Çok içimden yüreğimden ALLAH BELANI VERSİN claw.. Bu sadece ban la geçiştirilicek bi konu değil savcılığa en az bi ihbar ı kaldırır fotolar. TÜRK oyunu yönetiminin, ne kadar TÜRK olduğunu ve ne kadar canlarının sıkıldığını şimdi görelimmi ??? Gereken yapılmalı hatta yapıldığıda forumdan duyurulmalı...
Bu tip iletişmler için hazırlanmış iletişim kanallarımızı kullanmanızı tavsiye ederiz.
Forumlarda bu tip insanları tahrik edecek konuların açılmaması gereklidir.
Kişi hakkında zaten "oyun içi" işlem yapılmıştır.
Forumlarda bu tip insanları tahrik edecek konuların açılmaması gereklidir.
Kişi hakkında zaten "oyun içi" işlem yapılmıştır.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]