QErDeMCQ Ws KodadıxBrindaRx

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
QMCERDEMQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

QErDeMCQ Ws KodadıxBrindaRx

Mesaj gönderen QMCERDEMQ »

Selamlar... Öncelikle haftalar önce atılan bu ws yi foruma koymadım , koymak gibi bir niyetim yoktu... Fakat asılsız iddalar ile beni karalamaya calısan , anneme , özel degerlerime küfürler yagdıran bu adamın acizligini herkes görsün istedim . Meteor sancakta Troyaxcelil e 5 el ws atalım 50m dedim kabul etti , yeteneklerimin ve özellikle direnclerimin cemberli için oldugunu unutarak elektırık dırencımın 0 ateş direncimin 240 olmasından dolayı 1*0 celil öne geçti . Sonra klandan sen benı yenemıyosun Brindarımı yenıceksın diyerek ws yı kazandıgını parayı istedigini söyledi :) Brindar'ı yenemeyecegimi idda etti...Size gerçekten acıyorum...

1*0
Resim

2*0

Resim

3*0 Oldukça rahat bir el

Resim

4*0 Rahat kazanılan bir el daha

Resim

Skor 4*0 olunca ve can farkları acılınca Brindarx ws ye devam etmemiştir ...

5 dakika sonra konunun kilitlenecegini bilsemde bu konuyu acıyorum , belki bu sözlerden sonra forum hesabım banlansada bunları söylemekten utanmıyorum ! KLANDAN ADINI VERMEK İSTEMEDİGİM AMA SİZLERİNDE ANLAYACAGI BAŞKA BİR DİLDE KONUŞAN BU İNSANLAR , CHAR İSİMLERİNİ O DİLDE KOYAN BU İNSANLAR , 12 ŞEHİT VERDİGİMİZ GÜN KLANDA ACI ACI BROTHERSX LONCASININ DUYURULARINI , BİZLERİN ÜZÜNTÜSÜNÜ LONCA OLARAK İTEM YANSITARAK PROVOKE EDEN BU İNSANLAR , ŞEHİTLERİMİZE KÜFÜR EDEN BU İNSANLAR ACİZDİR , VATAN HAİNİDİR ! KODADIXBRİNDAR IN SAVASCISI OLAN BYKALPSİZ'İN 39 ZAMANINDAN 49 ZAMANI DERİNDEKİ SIRA KADAR BAN YEMESININ SEBEBI BAYRAGA KÜFÜR ETMEKTİR !

HADİ VERİN BANA SINIRSIZ CEZA !
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]

2008 - ∞

Erdem GÜRSAN
Kullanıcı avatarı
KoDADix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: QErDeMCQ Ws KodadıxBrindaRx

Mesaj gönderen KoDADix »

Uygunsuz içerik kaldırıldı. Hesabınız 14 gün kapatıldı.

PitbuLL
Ben Büyük Sevdaların Adamıyım
Benim Sevdalarımda Büyük olur, Öfkemde
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.

HoRoZOĞLu
Kullanıcı avatarı
QMCERDEMQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sanırım herşey ortada :)

2008 - ∞

Erdem GÜRSAN
Kullanıcı avatarı
Deathxyolkesen
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Deathxyolkesen »

Fazlasıyla :)
[DeaTHxYoLCu](49) [DeaTHxYoLKeSen](49)

[(^) Ejder Asa)] [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
genchanedann
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen genchanedann »

Bİz KodadıxTeam ın bazı Üyeleri Kürdüz. evet Doğrudur Biz Kürdüz.

Ama sadece Kürdüz ne vatan haini ne terorist yada sizin tabirinizle Dağdan inme değiliz.

oyunda Sizden Cok dostumuz vardır Düşmanımızda Allah sızden razı olsun sayenızde cok daha fazladır. oyuna girdğimizde hEr Allah (C.c.) selamını verınce teroristler vatan hainleri vsvs Küçük Düşürücü sözleri Sarf eden yine sizler siniz fakat neden se kimsenin görmediği en azından Bizim bilmediğimiz Küfürleri ne zaman sarf etmiş bulunuyoruz ha kim senin gibi birine küfür etmişse çok ayıp etmiş benden izinsiz sana küfr edme cesaretinde kim bulunduysa ...

evet arkadas istediğin her ortamda senı yerın dibine sokmya hazırım. sen bana terorist de vatan haini de istediğini de Ben ve Loncam Senin saydıkların değil Sadece Kürdüz BU ülkede Etnik Koken sorunu halledilmedikce senin gibi aciz caresiz insanlar üstümüze gelmeye dewam ediceksiniz..

Gelelim 13 Şehit Olayına Arkadasın yukarda belirttiği şeylerin tamamı Yalandr. Loncam O gösteride Temsilci Olarak benı Seçti ve Bende Mısır ÇArsısı Önünde ülkemizin Aziz Şehitleri Anısına orda hazır BUlundum Loncamdan Arkadaslar " Vatan Savunması Sanaldan yapılmaz " dediler Sonuna kadar da haklıydılar . biz yanlus davranıslar sergilemedik.
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
QMCERDEMQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Öncelikle sizi kürtsünüz diye yadırgayan yok , olmadıda . Farkındaysanız bu Sehit olaylarından sonra bütün sunucu sıze karsı sıper aldı . Neden sence ? Cıkıpta erkek gibi piz teröristiz diyemezsiniz ki zaten . Anca klandan kürtce konusur , milletin anasına bacısına küfür edersınız siz . Onlarıda kürtce ederler ban yememek için..

2008 - ∞

Erdem GÜRSAN
Dismotixxxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Dismotixxxx »

genchanedann yazdı:Bİz KodadıxTeam ın bazı Üyeleri Kürdüz. evet Doğrudur Biz Kürdüz.

Ama sadece Kürdüz ne vatan haini ne terorist yada sizin tabirinizle Dağdan inme değiliz.

oyunda Sizden Cok dostumuz vardır Düşmanımızda Allah sızden razı olsun sayenızde cok daha fazladır. oyuna girdğimizde hEr Allah (C.c.) selamını verınce teroristler vatan hainleri vsvs Küçük Düşürücü sözleri Sarf eden yine sizler siniz fakat neden se kimsenin görmediği en azından Bizim bilmediğimiz Küfürleri ne zaman sarf etmiş bulunuyoruz ha kim senin gibi birine küfür etmişse çok ayıp etmiş benden izinsiz sana küfr edme cesaretinde kim bulunduysa ...

evet arkadas istediğin her ortamda senı yerın dibine sokmya hazırım. sen bana terorist de vatan haini de istediğini de Ben ve Loncam Senin saydıkların değil Sadece Kürdüz BU ülkede Etnik Koken sorunu halledilmedikce senin gibi aciz caresiz insanlar üstümüze gelmeye dewam ediceksiniz..

Gelelim 13 Şehit Olayına Arkadasın yukarda belirttiği şeylerin tamamı Yalandr. Loncam O gösteride Temsilci Olarak benı Seçti ve Bende Mısır ÇArsısı Önünde ülkemizin Aziz Şehitleri Anısına orda hazır BUlundum Loncamdan Arkadaslar " Vatan Savunması Sanaldan yapılmaz " dediler Sonuna kadar da haklıydılar . biz yanlus davranıslar sergilemedik.
her kürt vatan haini değildir zaten kürt laz ermeni olsun hepimiz TÜRKÜZ ben kürt değilim ama kürtlere yapılan haksızlıklara gerçekten acıyorum :? bir kaç vatan haini yüzünden kürtlerinde adı lekeleniyor
Kullanıcı avatarı
ErNeSTo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: <Never Walk Alone>

Mesaj gönderen ErNeSTo »

Bakın ırkçılık yaparak insanları ayırmak çok kötü bir seydir ben kürt türk diye ayırmam ama bayrağıma şehidime turk olsun kurt olsun kim olursa olsun laf ettirmem.
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy

-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet

•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reverence »

QMCERDEMQ yazdı:Sanırım herşey ortada :)
Deathxyolkesen yazdı:Fazlasıyla :)
Resim
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Oyuncuları küçük düşürücü konuları kitleyeceğimi ve bu tür konuların devamında cezai işlem uygulayacağımı belirtmiştim.
Konu kilitlenmiş konu sahibi ise 1 günlük uzaklaştırma almıştır.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön