Bütün Müminlerin Dostça Kardeşce Bereketi hem Sofralarında Hemde Kalplerinde Hissedecekleri Bu Ayda Mutlu Bir Ramazan Ayı geçirmeyi Nasip Etsin Yüce Yaradan.
Mübarek Ramazan Ayı ; Size Vücudunun Sihhat ve Selameti oLan "Az Yemege"... Ruhunuzun Sihhat ve Selameti oLan "Günahsiz oLmaya"... Dininin Sihhat ve Selameti oLan "Peygamber Efendimiz'in Güzel Âhlakina Sahip oLmaya" Vesile oLsun...
Peygamber Efendimiz bir hadis-i şeriflerinde buyuruyor ki: Oruç perdedir. Biriniz bir gün oruç tutacak olursa kötü söz sarf etmesin, bağırıp çağırmasın. Birisi kendisine yakışıksız laf söyleyecek veya onunla kavga edecek olursa, Ben oruçluyum, desin (ona bulaşmasın).
THex Ailesi
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
RizeLee yazdı:1 Aydır bekliyorum bu başuvur sonucunu bukadar uzun süre adam bekletilirmi arkadaşlar yav ne zamandır sonuç bekliyorum hala birşey çıkmadı ne zaman yazdı yav.Off
Tolga , bizden önce bir kaç loncaya daha başvuruda bulunmuşsun.
Bu yüzden seni Loncamıza alamıyacağımı belirtmek isterim.
Reel hayatında ve oyun hayatında başarılar dilerim kardeşim...
Helal olsun referans gösterdik olmadı üstelik 1 Ay bekledik olmadı , Gene alınmadım helal olsun be böyle loncaya helal olsun ne diyim.
ZorcocuK yazdı:SElamun Aleykum Cümleten Tüm İslam Aleminin Ramazan Şerif'i Mübarek Olsun Ha Bu Arada Alp Paşam Sana Bir Kaç Arkadaşın İsmini Verecem Onlarıda Sınıfına Göre Eklersende Sevinirim Sanada Zahmet Olacak Ama Ödeşirizz ...
Aleyna Aleyküm Selam paşam.
Teşekkürler , senin , ailenin ve tüm islam Aleminin RAmazan-ı Şerifi mübarek olsun.
Allah-ü Teala , yaptığımız ibadetleri , tuttuğumuz oruçları , ettiğimiz duaları kabul ve makbul eylesin.
Zahmet mevzuuna gelirsek
Estağfurullah Paşam , zahmet ne ne kelime , benim işi bu
İsimleri söylediğiniz an , güncel listeye eklerim.
Ödeşme mevzuuna gelecek olursak , Bakarız be paşam
Şu Lonca ahalisine sende hatırlat , ( çünki ben sinirlenmeye başladım) Lonca konusuna hiç değilse günde bir kez baksınlar.
®Bu Kadro Dışında Hun Loncasına Ait Kimse Yoktur.Başka ÇarLardan MesuLiyet KabuL Etmıyoruz*
HUN LONCASI KURALLARI...
1.Lonca ÜyeLeri Sohbet İçerisinde İken (Küfür,Hakaret), Vb. İçeren Sözler Kesinlikle KuLLanmıcakLardır Aksi Takdirde Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar Alınarak Para Cezasına Ve UzakLastırma Cezasına Maruz KaLıcakdır.
2.Karşı KıLana Lonca Adını Taşıyan Hunx İsimLi Carı İLe İstek Üzerine KesinLikLe Karizma Vermicektir (Yasakdır)..
3.BeLirLenmiş oLan TopLantıLara Saatinde Ve Gününde Lonca Üyesinin KatıLması Mecburidir.Kişi GeLemicegi TopLantıya Mazeretini Yönetici KişiLere BiLdirmek ZOrundadır BiLdirmeyenLer Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar iLe(Para) Cezasına Maruz KaLıcakdır.
4.Lonca Üyesi Loncadan AyrıLdığında Hunx'AdLı Çarını SiLmek Zorundadır.
5.Lonca İçerisinde YapıLacak Ve YapıLmakda OLan EtknLikLer GizLi TutuLmak Zorundadır.
6.Yukardaki BeLirtiLen MaddeLere Lonca ÜyeLeri Uymak ZOrundadır
BAŞVURU ŞARTLARI
Gizlenmiş İçerikGöster
1.18 yaşında veya üstünde olmak. 2.Referans Göstermek.
LONCA BAŞVURULARI İÇİN ;
Gizlenmiş İçerikGöster
Lütfen Başvurularınızı Lonca Web Sitemizden yapınız.
Oyun veya forumdan yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir.
*-SeLamün aLeYKüm DoSTLaRım..[-* Birbirinden çok sevdiğiğim abilerim kardeşlerim ve dostlarım ( kankalarım ) pırıl pırıl kalpleri olan temiz inci gibi insanlar *-]
iLq önCe SanKı Ben ŞiFaCı BöLümümDe Benım ıSmımı qöRemeDim qiBi qeLDi [- HunxaRSızBeLaII -]...eGeR iŞiniz FoRum ' a DüŞeRSe ve eKLeRSenız SeviniRim..
Son oLaRaKDa Hunx LonCaSı ne DemeKmiş onun paYLaŞmaYa qeLDim...
[Bu YazıYı Benım GöRüŞüm oLaRaK YazDım HaTam vaRSa BiLDiRiniRSiniz...]
*- Hunx DemeK :
-Eskiler bizi tanır,yeniler örnek alır. DemeKTiR...
öncelikle hayatınızda Allah tan sağlık sıhat mutluluk ve başarılar dilerim .Lonca için iyi dilerlerinizden dolayı loncadan olan yada olmayan bütün arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim .Loncaya katılan tüm dostlara loncanız (loncamız )hayırlara vesile olması tek temennimdir .Her lonca üyesi sorumluluk taşıyacak kadar yetişkin ve olgun dostlarımızdır .amacımız dostlarımızla aynı çatı altında yardımlaşmayı sevgiyi dostlugu hoş görüyü üzüntüyü mutlulugu paylaşmaktır.Allah nasip kısmet ederse ve ömrümüz olduğu müttetce sevgi saygı içersinde tılsımda bazı şeylerin deyişeceyini ve bazı şeylerede örnek olacağımıza inanıyorum. Tekrar hayırlı ugurlu olsun. HunxaRSızBeLaII [BeLaYım qRDş]
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜSeLameTLe eSen KaLın...
Gizlenmiş İçerikGöster
RıFaT SıRaKaYa
:!: :!: :!:
Gizlenmiş İçerikGöster
Hunx aiLem qiBiDiR...
[/i]
Beni Bilen Bilir, Gerisi Hikaye ... Benim Vatanımda Ezan Dinmez, Bayrak İnmez..Ya Sev Ya TeRK Et.