Ramazan Ayınız Mübarek Olsun.
Hepinizi Çok Özledim
İnşallah iyisinizdir
En kısa zamanda görüşmek üzre kendinize iyi bakın.
Aleyküm Selam Emre bizde seni özledikIIxDyNaCxII yazdı:Selamun Aleyküm Sevgili Loncam,
Hepinizi Çok Özledim
İnşallah iyisinizdir
En kısa zamanda görüşmek üzre kendinize iyi bakın.
Aleyküm Selam Emre bende seni çok özledimMonarChy18 yazdı:Aleyküm Selam Emre bizde seni özledikIIxDyNaCxII yazdı:Selamun Aleyküm Sevgili Loncam,
Hepinizi Çok Özledim
İnşallah iyisinizdir
En kısa zamanda görüşmek üzre kendinize iyi bakın.Azda oyundan uzak dur işte hayatın tadını çıkart eminim oyunu aramıcaksındır.
Ashab ı unut bi ecel üretelim zormuArenos yazdı:Aleyküm Selam Emre bende seni çok özledimMonarChy18 yazdı:Aleyküm Selam Emre bizde seni özledikIIxDyNaCxII yazdı:Selamun Aleyküm Sevgili Loncam,
Hepinizi Çok Özledim
İnşallah iyisinizdir
En kısa zamanda görüşmek üzre kendinize iyi bakın.Azda oyundan uzak dur işte hayatın tadını çıkart eminim oyunu aramıcaksındır.
![]()
Gittiğinden beri junon yapmadım o kadar yani![]()
---------
Bu arada ben fena halde ecel ıster oldum geçer mi bu heves
Üretmedinde ondanNaSiHatt yazdı:Şifacıma girdim hala ashabım yok neden ? :mrgreen:
Ashabı unuttum gittiMonarChy18 yazdı:
Ashab ı unut bi ecel üretelim zormuArenos yazdı:Aleyküm Selam Emre bende seni çok özledimMonarChy18 yazdı:Aleyküm Selam Emre bizde seni özledikIIxDyNaCxII yazdı:Selamun Aleyküm Sevgili Loncam,
Hepinizi Çok Özledim
İnşallah iyisinizdir
![]()
Gittiğinden beri junon yapmadım o kadar yani![]()
---------
Bu arada ben fena halde ecel ıster oldum geçer mi bu heves![]()
Sen bana 5 irid 5 kızıl 5 şelit bul 1 menekşen benden olsunNaSiHatt yazdı:Valla az bişe kaldı benimkine
5 yonca 5 gano 5 menekşe 2 kadim bide diğer hırdavatlar gelirse şimdi üretirim:mrgreen:
Oyunu değil zaten 1 junon birde sizleri ÖzledimMonarChy18 yazdı:Aleyküm Selam Emre bizde seni özledikIIxDyNaCxII yazdı:Selamun Aleyküm Sevgili Loncam,
Hepinizi Çok Özledim
İnşallah iyisinizdir