Sağlıcakla kalın..
Kaçınılmaz Son.
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
Kaçınılmaz Son.
En son havadisten sonra oyunu bırakma kararım tamamen pekişti,Oyuna para yetiştiremez hale geldik
neyse uzatmıcam iyi veya kötü anılarımız oldu Hakkım herkese helal olsun sizinde eğer hakkınız varsa helal edersenız sevinirim
Sağlıcakla kalın..
Sağlıcakla kalın..

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
Re: Kaçınılmaz Son.
cok bıle kalmıssın bu gereksız oyunda. fazla vakıt harcayıp fazla emek sarfettın elıne pek bırsey gecmemistir belkide.oyunun tadı eskıdeydı maddıyatın onemsız oldugu zamanlarda. asıl keyıfın muhabbette oldugu zamanda.. huzura kavustuguna sevıondım birdaha oyuna donmemen dılegıyle
Tufann
Tufann

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Özelime sövüp sonra yasaklayan rehber neyse sende doğru yolu bulmuşsun
Oyuna adalet gelene akdar bende yokum.
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
JoeyJordison yazdı:kendine iyi bak
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
peehbilinmez yazdı:Özelime sövüp sonra yasaklayan rehber neyse sende doğru yolu bulmuşsunOyuna adalet gelene akdar bende yokum.
En son iptaledildi tarafından 01 Ağu 2011 21:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
Mustafayı iyi tanırım öyle bişe yapmıcağından adım gibi eminim.bilinmez yazdı:Özelime sövüp sonra yasaklayan rehber neyse sende doğru yolu bulmuşsunOyuna adalet gelene akdar bende yokum.

O zaman adını kulağına üfleyene iyi sor. Sövme derken küfür yok forum kurallarına göre aşağılıyıcı kelime küçük düşürücüAdonis yazdı:Mustafayı iyi tanırım öyle bişe yapmıcağından adım gibi eminim.bilinmez yazdı:Özelime sövüp sonra yasaklayan rehber neyse sende doğru yolu bulmuşsunOyuna adalet gelene akdar bende yokum.
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: T C
Adonis yazdı:Mustafayı iyi tanırım öyle bişe yapmıcağından adım gibi eminim.bilinmez yazdı:Özelime sövüp sonra yasaklayan rehber neyse sende doğru yolu bulmuşsunOyuna adalet gelene akdar bende yokum.
Senle rahat konusabilmem için aramızda iyi bir samimiyetin olması gerekiyor varsa bir samimiyetimiz kim olduğunu söyle yada sacma sapan yorumlarını başka sayfalarda yap
Tufan,Eyvallah kardeşim.

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
sanırım mustafalar karıstı kımden bahsedıyosun sen matuka ne ayak ??bilinmez yazdı:O zaman adını kulağına üfleyene iyi sor. Sövme derken küfür yok forum kurallarına göre aşağılıyıcı kelime küçük düşürücüAdonis yazdı:Mustafayı iyi tanırım öyle bişe yapmıcağından adım gibi eminim.bilinmez yazdı:Özelime sövüp sonra yasaklayan rehber neyse sende doğru yolu bulmuşsunOyuna adalet gelene akdar bende yokum.
ama takmıyorum böle şeyleri çünkü benim Mustafa abimle ( Matuka) ilede tanışmam kavgayla başlamıştı zaten bende oyunu bıraktım oyuna adalet gelene kadar yokum.