İKV'nin baştan sona gelişimi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

İKV'nin baştan sona gelişimi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Betadan şimdiye kadar neler gerçekleşti? Bunları en küçük ayrıntısına kadar yazabilirseniz sevinirim.
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: İKV'nin baştan sona gelişimi

GünceL.
Kullanıcı avatarı
Kophaciii
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kophaciii »

Her şeyi para yaptılar o kadar D
Kullanıcı avatarı
Kophaciii
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kophaciii »

Betada sade emin önü wardı şimdi bir sürü sunucu war betada grafikler #@!? gibiydi şimda baya bi düzeldi betada karakurk handanın oldugu yerdeydi meteora alındı sonra ismet we handan caminin onundeydi.Meteor sivri ada yer altı fln geldi.Öle işte sonra guncelleme oldu dev komodo kadim yeşil geldi sonra sığnaklar migratlar geldi sonra para kazancını arttırmaya çalıştılar akçe geldi sonra çemberli geldi sonra kasa erişimi canavalrın enerjini düşürmeye fln başladı işte şimdi burdayız :D Ama bi kere tv çekimi yapıolardı benim karakterimi tam /nah cekerken çekmişlerdi utanmıştım tv da çıkmıştı çünkü D
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellBlazer »

Hepsini buraya yazmaya kalksak neyi yazacaz. Hangisini yazacaz?

Gelmiş geçmiş bütün değişiklikleri buradan görebilirsin: http://www.istanbuloyun.com/News.aspx
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Kophaciii yazdı:Betada sade emin önü wardı şimdi bir sürü sunucu war betada grafikler #@!? gibiydi şimda baya bi düzeldi betada karakurk handanın oldugu yerdeydi meteora alındı sonra ismet we handan caminin onundeydi.Meteor sivri ada yer altı fln geldi.Öle işte sonra guncelleme oldu dev komodo kadim yeşil geldi sonra sığnaklar migratlar geldi sonra para kazancını arttırmaya çalıştılar akçe geldi sonra çemberli geldi sonra kasa erişimi canavalrın enerjini düşürmeye fln başladı işte şimdi burdayız :D Ama bi kere tv çekimi yapıolardı benim karakterimi tam /nah cekerken çekmişlerdi utanmıştım tv da çıkmıştı çünkü D
Aradgm buydu sağol

“Genel Etkileşim” sayfasına dön