Daha Nekadar Kesmem Gerekiyor..[?]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DjYaNdAnGeL
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Daha Nekadar Kesmem Gerekiyor..[?]

Mesaj gönderen DjYaNdAnGeL »

ÖncelikLe merhaba Uzatmadan konuya gireyim, onLarca Gbx, yoLSavaşCısı kesmemize Rağmen her ne hikmetse [Madalya] AlmakTayız , fakat Gelin görün ki onCa harcanan iKSir, Zaman , sağlıGını hiçe sayıp Gözlerinin bozulma Pahasına bölgeye girip binbir GüclükLe kesilen gbx'den [Madalya] Almamıza Bana kimse AçıkLayamaz ,Şans demeyin ozamn biZDe Gbx'e vardığımızDa ŞansıMız varsa keseLim ,Ortada Oyuncuların Emeklerine yapılan bi hakSızLığın olduğunu görecek bir YETKİLİ YOKMu...? hadi Gbx'si GeÇTim GaFFar Bey kesimindede kimsenin %100' iTEM Düşürme olasılıĞı yok... Yaptığınız işe Saygım var Fakat siz Yetkililerinde OyuncuLarın emeklerine saygı Duymak zorunda olduKLarının Farkına nezaman VARICAKSINIZ....?
djYanDanqeLL - AntekeLi- -

TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ASiL

Re: Daha Nekadar Kesmem Gerekiyor..[?]

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Kardeş bu item şansını çözemedim zaten. Büyücüm 350 madalyada junon kenan fln sadece nuc kolye düştü maraton ayak bile yok. Çemberliye girdim 2. yoldan anfi düştü :D

Savaşçımı kenanda 4 seferde junonda 3 seferde fulledim (evo zırhım yok bi onada 4. girişte düşer zaten :D ) 3 kere yol 1 kere x kestim onlada bişi yok :D yani garip ;)
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram

“Genel Etkileşim” sayfasına dön