Mikrofon alınca kısa bir süreliğine de olsa TS'ye girmiştim bu akşam.Ama Erdi'den başka kimseden ses çıkmayınca (Veli abi den başkası da yoktu
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Hayırlı akşamlar panterlerim.
Mikrofon alınca kısa bir süreliğine de olsa TS'ye girmiştim bu akşam.Ama Erdi'den başka kimseden ses çıkmayınca (Veli abi den başkası da yoktu
) çıktım.Tekrar geleceğim... :twisted:
biz gece açıyoz onur
şuan burda ts dekilein 
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
Selamın Aleyküm, nasılsınız beyler giremiyorum ne TS ne İKV THK işlerim çok kusura bakmayın
ParduSxCustaf
Aleyküm selam / Selamün aleyküm , tünaydın.
Ali geçen gün Joy Game den bahsediyordun.
Wolfteam i denemeni tavsiye ederim.
Esen kalın...
Ali geçen gün Joy Game den bahsediyordun.
Wolfteam i denemeni tavsiye ederim.
Esen kalın...
İşten güçte fırsat bulamıyorum sizlerle ilgilenmeye beni mazur görün lütfen. Aklım, kalbim hep sizinle. Hepinizi tek tek seviyorum.. (Erdi hariç) :roll:

aLpoS
xScHooLBoyx
Beni ?RuTkaYx yazdı:İşten güçte fırsat bulamıyorum sizlerle ilgilenmeye beni mazur görün lütfen. Aklım, kalbim hep sizinle. Hepinizi tek tek seviyorum.. (Erdi hariç) :roll:
RuTkaYx yazdı:İşten güçte fırsat bulamıyorum sizlerle ilgilenmeye beni mazur görün lütfen. Aklım, kalbim hep sizinle. Hepinizi tek tek seviyorum.. (Erdi hariç) :roll:
Erdi Benide Sevmiyor Bu Bize Takıntısı Var .
Napmak Lazım ?
Keselim Doğrayalım
Napmak Lazım ?
Keselim Doğrayalım
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
Çakta lülüRuTkaYx yazdı:İşten güçte fırsat bulamıyorum sizlerle ilgilenmeye beni mazur görün lütfen. Aklım, kalbim hep sizinle. Hepinizi tek tek seviyorum.. (Erdi hariç) :roll:
.·´¯`·->PardusxParaNoyaK<-·´¯`·.
°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸IxPaRDuSMaDMaXxI°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
`·.¸¸.·´´¯`··._.·PardusParaNoyaK`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Loncamıza Başvurmak İçin: http://parduspanterabasvuru.tr.cx
- Byzmsll
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Revolutıon
Ben Rıfat Sırakaya Yaşadıgım Şehır:ToKaT Oyunu:2,5 yıldır oynuyorum.. ve Yaşım:17..Şimdi ki karakterımın adı:THexFoRBiDenLoVe.. Eskı zamanlarda oynadıgım ve ortak oldugum karakterler: - Xaybukex,[ortak] -Xrıfatx, Anatoliaxparqalı,- parqalı...Şimdi sadece THexFoRBiDenLoVe.. Bunları yazmamın sebebı ise loncanıza başvurmak içindir... HaYıRLı qeceLeR... eSen KaLın.. :!: :!:
Beni Bilen Bilir, Gerisi Hikaye ...
Benim Vatanımda Ezan Dinmez, Bayrak İnmez..Ya Sev Ya TeRK Et.

Dayım sorman hata . sen yerini biliyorsun bendeki...AlpAykan yazdı:Beni ?RuTkaYx yazdı:İşten güçte fırsat bulamıyorum sizlerle ilgilenmeye beni mazur görün lütfen. Aklım, kalbim hep sizinle. Hepinizi tek tek seviyorum.. (Erdi hariç) :roll:
Bunu diceni biliyodummadmax431 yazdı: Çakta lülü![]()
![]()
Ölüm, ölüm dediğin nedir gülüm. Bn senin için yaşamayı göze aldım. Seni sevmeyen ölsün kerataMasterlid yazdı:Erdi Benide Sevmiyor Bu Bize Takıntısı Var .
Napmak Lazım ?![]()
Keselim Doğrayalım![]()

aLpoS
xScHooLBoyx