YA illa Hakaret Ettireceksin.Benzememesine Bişey Demiyorum.Silahları Bile Aynı Değil.Burda Konu bu 2 si Değil KOnu Gaffar'ın Robotu.Bir Eli Yanıyor.Galiba Fiziksel Çakıyor.Valla Bu Kodumu Oturtur Benden Sölemesi Çok Garip Bişeye Benziyolinkin00 yazdı:açık açık beyinsiz mi diyelim eleman sana
yaş ufak galiba daha kavrama yeteneği gelişmemiş çocuk
benzememesi doğal çizim onlar süslüyorlar ne kamiller var içinde beyin yok
GAFFAR'ın ROBOTU
Re: GAFFAR'ın ROBOTU
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
Gaffar'ı kestikten sonra yada Gaffar ölmeden rüyaya giriyoruz karşımıza karabasanlar çıkıyor karabansaların canı 200bin kolay ve sonra İstihbarat Komutanı ve İstihbarat koruması var İstihbarat koruması boss değil fakat İstihbarat komutanı 4milyon canlı bi boss bunlar benim fikrim

Jeova Sanctus Unus
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
kardeşadam kendı ısmını yazıp dagıtmıyo.burası ıkv forumu ve burda ıkv ıle ılgılı herseyı paylaşabılırsınzgm0 yazdı:elinize çemberlitaş kutuyu alın ve kutunun hemen arkasını çevirin sağ alt köşeyi dikkatlice inceleyin orada aynen şöyle bir yazı göreceksiniz: "Uyarı! izleyeceğiniz bu oyun 5224 sinema filmlerinin değerlendirilmesi ve sınıflandırılması ile desteklenmesi hakkında kanun ve 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanunu kapsamında korunmaktadır. Bu oyun kişisel kullanım amacı dışında,hak sahibinin yazılı izni olmaksızın çoğaltmak, dağıtmak, değiştirmek, umuma iletmek, yayınlamak, ya da hukuka aykırı olarak çoğaltılmış nüshalarını satmak, kiralamak, ticari amaçla satın almak, 5846 sayılı kanun gereğince suçtur! Bu suçu işleyenler hakkında 1 yıldan 5 yıla kadar hapis veya adli para cezası hüküm olunur." Ben sadece uyardım kişinin alacağı yaptırım beni ilgilendirmez.samedsedir06 yazdı:Ne kadar Sacma Bısey Adam paylasmıs Bunun neresı yasak ıse..xD
Emegıne Saglık dostm guzel ayrıntılar..
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
karabasanlardan sonra olan bir boss olabilir... Tahminlerime göre istihbaralar en sonda bulunmakta..
Ceket , pantolon , Asa bunların 3ünün bölündüğü bosslar sanırım Gaffar İstihbarat ve Gaffarın Robotu..
Ceket , pantolon , Asa bunların 3ünün bölündüğü bosslar sanırım Gaffar İstihbarat ve Gaffarın Robotu..
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Bildiğim taslak bilgiler var fakat asla kimseye yanlış bir şey öğretmek istemem.
Grubumuzda bazı arkadaşlarımız şehir dışında çıksa da, umarım diğer üyelerimizle zamanla sizlere neyin nerde nasıl olduğunu göstereceğiz.
ATABEY
Grubumuzda bazı arkadaşlarımız şehir dışında çıksa da, umarım diğer üyelerimizle zamanla sizlere neyin nerde nasıl olduğunu göstereceğiz.
ATABEY
o kadar yazdım aha gene yazıyorum o robot gbm x kesmeyen bilemez onun ne olduğunu
elinde su tabancası bile çizseler sonuçta o iatihbarat küçük beynine bunu sokamadın gitti
elinde su tabancası bile çizseler sonuçta o iatihbarat küçük beynine bunu sokamadın gitti
Linkin emekli
PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

O konsept çizimindeki istihbarat Koruması ve Komutanı. Meteordaki subay değil.linkin00 yazdı:o kadar yazdım aha gene yazıyorum o robot gbm x kesmeyen bilemez onun ne olduğunu
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

2 tane şey dicem 1. karabasanlar yalan bi şey bilmeden konusuonz 2. istihbarat koruması fln die de bi şey yok hepsi uydurma 3. ise gaffaırn robotu fln yok gbmx in konsept cizimlerini gormusun sn
Oyun hatası ile Karabasanları ve İstihbarat Komutanı'nı kesenler yalancı.Kophaciii yazdı:2 tane şey dicem 1. karabasanlar yalan bi şey bilmeden konusuonz 2. istihbarat koruması fln die de bi şey yok hepsi uydurma 3. ise gaffaırn robotu fln yok gbmx in konsept cizimlerini gormusun sn
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

Öle bir şey yok kesmediler uyduruorlar benden demesiSoLo yazdı:Oyun hatası ile Karabasanları ve İstihbarat Komutanı'nı kesenler yalancı.Kophaciii yazdı:2 tane şey dicem 1. karabasanlar yalan bi şey bilmeden konusuonz 2. istihbarat koruması fln die de bi şey yok hepsi uydurma 3. ise gaffaırn robotu fln yok gbmx in konsept cizimlerini gormusun sn